directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 06:19 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

ERC, objectiu preferent del CNI des de 2004

Segons la revista Interviú, Aznar va fer espiar Carod-Rovira i Oriol Junqueras sap que és objectiu dels serveis secrets

Comentaris 21  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 9 vots )
carregant Carregant

Després de destapar les intencions del CNI de rebentar el procés independentista amb l’operació  Horizonte Después, la revista reitera que, malgrat els desmentiments previsibles del Govern espanyol, l’operatiu existeix i que alguns moviments registrats a Catalunya s’assemblen molt als del pla, i revela que el Govern va recriminar, durant una reunió de seguretat el passat octubre, als responsables del CNI per la seva lenta capacitat de reacció davant la deriva sobiranista del president Mas. El setmanari també explica que ERC és objectiu preferent dels serveis secrets espanyols i que de forma inconscient, va contractar l’any 2009 els serveis informàtics d’un col·laborador habitual del CNI.
 

Comparteix
   


Etiquetes
Un hacker del CNI  a la seu d’ERC
 
Segons Interviú, la Fundació Irla, vinculada a ERC i amb qui comparteix seu, va tractar el 2009 els serveis de Matías Bevilacqua, sense saber e aquest col.laborava amb el CNI. ERC va contractar l’empresa CF Labs per fer un servei informàtic en l’ordinador d’un treballador a qui es volia acomiadar. Segon Interviú ERC afirma que tot es va fer de forma legal davant de notari i del treballador per garantir que no es vilava el dret a la intimitat i la privacitat del treballador. El hacker va ser detingut acusat de delictes contra la intimitat en el cas Pitiusa.
 
 
ERC no descarta que el hacker obtingués informació interna del partit
 
En paraules del secretari general adjunt d’ERC, Lluís Salvadó, que recull el setmanari, “fa mesos que el CNI es mou de forma ostensible en l’entorn dels partits” que impulsen el procés sobiranista. Salvadó explica que es va contractar el serveis de l’empresa de Bevilacqua a través d’una altra empresa, i no descarta que aquest aprofités l’ocasió per aconseguir informació interna d’ERC, “ amb el que sabem ara, és evident que si el CNI entre a casa teva aprofitarà l’oportunitat” diu Salvadó, que recorda que fa un any i mig van rebre diferents atacs en els sistemes informàtics que podrien estar relacionats amb el cas i que van canviar els sistemes de seguretat per prevenció.
 
Joc brut confirmat
 
Interviú confirma que en el marc del cas Horizonte Después  la feina d’alguns  grups operatius va servir per frenar CiU a les eleccions del passat novembre i obrir “finalment” una investigació sobre el patrimoni de la família Pujol.

 





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#21
Ll.B. fletxa Vallès Oriental (Països Catalans)
17 d'abril de 2013, 18.58 h

No crec en les manipulacions, però si no es podria ficar informació falsa per fer treballar als del CNI. Però probablement cauriem en allò que critiquem. (Per exemple informació falsa de gent de fora del partit.)
Per altre banda s'els hi podria donar informació aburda si es el que busquen. Podriem enviar e-mails al CNI informant-los de banalitats, com a quins partits independentistes has votat, a quins actes "pro independència" has anat, la talla de pantalons, etc. Però la llàstima es ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
Miquel Boada fletxa Sant Feliu de Guíxols
16 d'abril de 2013, 18.20 h

Només si són mortadelos del Centru Nazional de Intirigensia s'explica la persistència dels quatre dròpols castellanistes i franquistes mal reciclats que venen aquí a tocar els collons (deuen tenir una forta component homo) dels participants a Directe!cat.

Si no fossin agents pagats per Madrid, això significaria que són uns pobres al.lucinats que perden miserablement la seva puta vida lluitant contra els seus fantasmes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
Pepo fletxa Terrassa
16 d'abril de 2013, 16.15 h

Hòstia tu, amb els anys que fa que milito a ERC ja m´agradaria trobar-me´n algú del CNI, per explicar-li de que va "la vida de l´independentista"; ho faria amb pèls i senyals, ja en podeu estar segurs. Hi xalaria força, per acabar convertint-lo ... o bé sadrificant-lo. he he he he he.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Rauric fletxa La Guingueta
16 d'abril de 2013, 11.33 h

De que viurà el que quedi d'Espanya un cop siguem lliures del lladre....ara no estan acostumats a treballar i ja no tindran a qui seguir robant...no m'estranya que dediquin els darrers recursos en intentar dividir els catalans amb la seva prestigiosa TIA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Jordi fletxa CATALUNYA
16 d'abril de 2013, 07.35 h

#16
#15 el"SOC UN POBRE DESGRACIAT QUE ESCRIU(MALAMENT)EN ANGLÈS PER APARENTAR SER QUELCOM MÉS QUE UN MERDA",l'alcohòlic marxista oficial del blog.També conegut com Amaya Salazar,àlies montella.Àlies "aragoneses".Pressumptament fill de Kim-jong-Il i la que escombra la línia del paral.lel 38.


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
16 d'abril de 2013, 06.52 h


También conocido como TOD, el TONTO OFICIAL del DIGITAL = Jordi CATALUNYA

També conegut con el XIMPLE OFICIAL del DIGITAL = Jordi CATALUNYA


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 21
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
16 d'abril de 2013, 06.50 h

#14 Doncs ho tens clar si penses que França donarà suport.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 23
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
16 d'abril de 2013, 03.10 h

http://www.europeancitizensdecide.eu/petition.php?language=2

"Estic d'acord amb la iniciativa per tal que el Dret d'Autodeterminació dels Pobles sigui formalment expressat dins el marc de la Unió Europea com a Dret Humà fonamental i que les Institucions de la Unió donin suport a tots els ciutadans Europeus i les nacions que vulguin exercir-lo."


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Jordi fletxa CATALUNYA
16 d'abril de 2013, 00.19 h

#12 Perquè no fàs com l'altre mort de gana i te'n vas a buscar feina a corea del nord,m'han dit que allí aprofiten fins i tot la merda.
#11 el"SOC UN POBRE DESGRACIAT QUE ESCRIU(MALAMENT)EN ANGLÈS PER APARENTAR SER QUELCOM MÉS QUE UN MERDA",l'alcohòlic marxista oficial del blog.També conegut com Amaya Salazar,àlies montella.rquè


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
16 d'abril de 2013, 00.01 h

#8 La mamella comença a perillar pels politics de Catalunya, els ciutadans estem farts dels seus robatoris i retallades.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 25
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.