directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 12:00 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El bon “feeling” entre Pastor i Santi Vila ens sortirà car

Desdoblar la #VergonyaN2 mitjançant el peatge a l’ombra és un engany que beneficia de nou a Abertis/La Caixa i perjudica als catalans que acabarem pagant les obres per enèsima vegada

Comentaris 13  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

Després de més de  dues dècades esperant el desdoblament de la N-II, coneguda també com a  carretera de la mort o de la #VergonyaN2, la ministra de Foment, Ana Pastor, ha anunciat que vol desdoblar laquesta carretera  aplicant el sistema del  peatge a l’ombra -on l’administració paga per un obra entre tres i quatre  vegades el seu cost-,  és a dir, els catalans haurem de tornar a pagar per una obra que ja hem pagat a través dels nostres impostos i que l’estat ens deu de fa anys. D’aquesta manera sarcàstica la ministra Pastor ha trobat una sortida a l’escàndol de la deixadesa de l’Estat en el desdoblament de la N-II i a més afavoreix els grups de poder entorn les concessionàries.
Desdoblar la N-II amb un peatge a l’ombra és beneficiar doblement Abertis

En lloc de aplicar solucions en benefici dels ciutadans, la ministra Pastor ha optat per seguir  omplint les butxaques de les concessionàries, en lloc de denunciar el conveni per la construcció del tercer carril de l’AP-7- que de moment li ha reportat a Abertis més de 1.000 milions d’euros pel descens de vehicles- Pastor tria la via del peatge a l’ombra. Per què el Ministeri de Foment no facilita l’augment de cotxes per l’autopista mitjançant un simple peatge simbòlic? S’estalviaria molts milions d’euros dels contribuents.
 
Els lobbys de poder, de moment,  sempre guanyen

Desdoblar la N-II amb peatges a l’ombra és també obrir la porta a donar compensacions a les concessionàries, constructores i entitats financeres atrapades a la fallida de les autopistes radials de Madrid. Els mateixos que cobren peatges quasi eterns, ara podran cobrar peatges a l’ombre. Sorprén que l conseller Vila s’avingui a hipotecar encara més Catalunya, i més encara després de criticar els deutes contrets per governs anteriors. O la classe política es pren seriosament  el tema dels peatges i pren decisions pensant amb els ciutadans, o com sempre Abertis/La Caixa,  i els grans lobbys de poder seguiran guanyant molt i molts diners i podran seguir repartint centenars de milions d’euros  entre els seus accionistes sense ni tant sols baixar de l’autocar. Els catalans seguirem pagant anys i anys, no solament per les autopistes de peatges, sinó també pel peatge a l’ombra que la ministra vol imposar per desdoblar la N-II amb el vist i plau del conseller de torn. Les paraules de Pastor, que va dir aquest dilluns durant la trobada del lobby “Puente Aéreo” que amb el conseller  Vila ha pogut desencallar amb només dos mesos el que no va poder fer amb el conseller Recoder amb dos anys, ens haurien de posar en alerta.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#13
Jordi fletxa CATALUNYA
17 d'abril de 2013, 22.24 h

#10 el"SOC UN POBRE DESGRACIAT QUE ESCRIU(MALAMENT)EN ANGLÈS PER APARENTAR SER QUELCOM MÉS QUE UN MERDA",l'alcohòlic marxista oficial del blog.També conegut com Amaya Salazar,àlies montella.Àlies "aragoneses",àlies biel,ion,anna,homo apm,oriol,també conegut per l'indigent hermafrodita de l'Hospitalet,500....Pressumptament fill de Kim-jong-Il i la que escombra la línia del paral.lel 38.L'ínclit predicador etílico-comunista no ha pogut passar la nota de tall per accedir a la plaça de ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
marià fletxa catalunya
17 d'abril de 2013, 19.15 h

Els únics que van donar la cara pel tema dels peatges i per la dignitat de catalunya, SI, la gent els hi va donar una patada al cul. Fàstic de país!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
P.F. fletxa Reus
17 d'abril de 2013, 17.26 h

#10 Va, neng, va, no fotis pena, que a Castella ja teniu el Gabi - Fofó - Fofito - Miliko, que potser no són tan payassos com tu, però són quatre.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
17 d'abril de 2013, 13.43 h

#9

Bueno, si es para despues de la separacion, lo teneis claro. Tumbaros que va para largoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 12
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
|¡*¡| fletxa CAT Lliure
17 d'abril de 2013, 12.22 h

Immediatament desprès de la Independència, tenim que fotre fora dels seus càrrecs a tota una serie de "personatgillos" que treballen per la seva butxaca.

La llista la sabem, i cada dia en surt a la llum algú més.

Catalunya Independent i buida de LLADRES !


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Jordi fletxa CATALUNYA
17 d'abril de 2013, 11.56 h

#6
TV3 lidera el desembre un total de 23 dies
El balanç global del 2012 té una evidència en les dades del desembre, l'onzè mes que TV3 ha liderat, amb el 13,9% de quota i 3,1 punts d'avantatge en relació amb Antena 3, la segona cadena classificada, amb el 10,8%, i període en què ha estat líder un total de 23 dels 31 dies. En tercer lloc s'ha classificat Tele 5, amb el 10,7%; en quart, TVE, amb el 7,6%; en cinquè, La Sexta, amb el 5,5%, i en sisè, Cuatro, amb el 5,4%. La 2 n'ha tingu... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Jordi fletxa CATALUNYA
17 d'abril de 2013, 11.54 h

#6 A tu si que "tven3"psiquiatres al dia.
TV3 ha tancat el 2012 amb un liderat absolut: els d'audiència i de programes, i el de l'últim minut de l'any: el de les Campanades. TV3 ha liderat de manera destacada 11 dels 12 mesos, 267 dies del 2012 ha aconseguit una mitjana global del 14,3% de quota, 2 dècimes més que el 2011, i 3,1 punts més que Tele 5, la segona cadena classificada. En el rànquing anual dels 40 programes més vistos, TV3 n'ha situat 29.
Segons dades de Kantar Media, TV3 ha... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
17 d'abril de 2013, 11.35 h

#5

Preguntate la fortuna que se gasta la generalitat catalana en Tven3.

Si no lo hiciera, no habria que cerrar quirofanos, etc como tiene que hace el gobierno de MaSS.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 13
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Sóm i serem fletxa Barcelona
17 d'abril de 2013, 10.33 h

AMB AQUEST PUTO GOBERN TOT ENS SURT MASSA CAR !!, les carreteres, els trens, l'aigua, la llengua, els medicaments, les vivendes, la dignitat, la independència, la transparència, els politics, respirar, ..... els catalans haurem de pagar fins i tot per treuren's els mocs del nàs.... ja n'estem FARTS d'aquesta injustícia. Mentres, els nostres estimats españolitos tenen la majoria d'aquestes coses que he nombrat a meitat de preu. Alguna cos... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
mario fletxa barna
17 d'abril de 2013, 10.30 h

Encara no està prou provat que ens enganyen sempre? ja ha passat altres vegades això del peatge a l'ombra i ja sabem el que representa pels catalans, més sacrifici durant anys i panys. és per això que necessitem sense aturador un estat propi senyors, és per això i moltes coses més que ja sabem també. Si no haguéssim de pagar tantes i tantes coses que les altres autonomies no paguen, seriem imparables.
Nois hem de tenir pressa molta pressa i fermesa per la nostra LLIBERTAT, ja és hor... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.