directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 01:25 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

C’s comença una campanya de mentida i intoxicació per culpar els catalans de les retallades

Jordi Cañas titlla d'"especulació comptable" la xifra de 8.000 milions que Espanya no paga tal i com ha dit el conseller Homs

Comentaris 31  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

El portaveu del grup parlamentari de Ciutadans (C's), Jordi Cañas, ha acusat al Govern d'haver iniciat una campanya "de mentida i intoxicació" per culpar a l'executiu espanyol de les retallades a Catalunya. Cañas ha dit això aquest divendres després que el conseller de Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, hagi assegurat que el govern espanyol deu més de 8.000 euros a la Generalitat. Segons el portaveu de Ciutadans, aquesta xifra és "pura especulació comptable", "fruit d'uns trilers econòmics" que, "des de l'engany i la manipulació" volen fer creure als catalans que la "fallida" financera de l'administració catalana no és responsabilitat del govern actual i de l'anterior. Cañas i el seu partit volen que els catalans seguim patint l’espoli continuat.

Comparteix
   


Etiquetes
Obsessió malaltissa contra Junqueras i ERC

Jordi Cañas ha recordat que el líder d'ERC, Oriol Junqueras, va advertir en el seu dia que només donaria suport als pressupostos si el Govern culpava Mariano Rajoy de les retallades, és a dir si el Govern denunciava el que Espanya no pagui el que deu.  El dirigent de C's ha comparat Junqueras amb un guionista que ja té els seus actors perquè realitzin l'obra en l'escenari de la política catalana.

La Generalitat és morosa però el Govern Espanyol no, segons C’s

Cañas ha titllat l'executiu català de "morós" perquè deu més de mil milions als ajuntaments, 400 milions a les entitats del tercer sector i gairebé la mateixa quantitat a les farmàcies. Segons ell, es tracta d'un Govern que no dubta a retallar en drets socials mentre no retalla ni un sol euro en estructures administratives. En aquest sentit, ha criticat que Catalunya tingui el mateix nombre d'ajuntaments i de consells comarcals, així com que es gastin diners en el Diplocat o en els actes de celebració del tricentenari dels fets de 1714.

A més, el portaveu de C's ha lamentat que Homs fonamenti la xifra dels 8.000 milions d'euros en la disposició addicional tercera, quan el TC ha dit que aquestes partides pressupostàries no són necessàriament executables.

Extremadura acusa els "independentistes" com a "únics responsables de les retallades a Catalunya"

Un conseller extremeny retreu a Mas que retalli en Cooperació "per no renunciar a les seves aspiracions polítiques"
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#31
Arnau Valls fletxa Les Escaldes
14 de maig de 2013, 19.31 h

No es JORDI es JORGE, salmantí i intim amic de PACO Caja. que també es salmantí, Presumeix de català i no ho es, simplement va nàixer a Catalunya per que els seus pares a Salamanca es fotien de gana. Es Català tot que estima la sava cultura, idioma, costums i taranà


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
Jordi fletxa CATALUNYA
5 de maig de 2013, 17.24 h

#29 El Messi pot parlar l'idioma que vulgui,que el respectem. Ell quan algú li parla en Català no li diu que canvï d'idioma com fan alguns morts de gana que fa 40 anys que viuen aquí o que fins i tot hi han nascut.(Per si la teva idiotesa congènita no t'ho deixa veure el terme mort de gana va per tu,que no tens collons de posar el teu nom).


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
Messi fletxa Argentina
5 de maig de 2013, 14.33 h

Yo hablo español porque me da la gana y estos nazionalistas no tienen huevos (son unos cobardes) de decirme nada, sino todo lo contrario se acercan a mí y me hacen la pelota, que patéticos que son.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
Toni fletxa Sant Fruitós de Bages
5 de maig de 2013, 09.31 h

Té collons que precisament ell parli de morositat... Que li diguin als proveïdors de la seva empresa quan va fer suspensió de pagaments, va liquidar i va marxar al Parlament deixant tothom empantanegat ...


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
4 de maig de 2013, 14.19 h

https://twitter.com/Colonos_Cs

España se gasta 2.000 millones € en unos submarinos que, por un fallo de diseño, ¡no pueden flotar! #MejorHundidos


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
4 de maig de 2013, 14.18 h

https://twitter.com/Colonos_Cs

"Somos progresistas" Numerosos saltos de PP a C's (Albert Rivera,Carina Mejias…) y viceversa (Esperanza García, Maite Nolla…) #MejorHundidos


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
Synera fletxa Barcelona
4 de maig de 2013, 14.14 h

Espanya és una gran mentida. Per això amaguen, espien, enganyen...Si es sabés la realitat no s'aguantaria en un pal. Cauria tot plegat. Allà, alguns (no tots), encara s'ho creuen i per això encara renqueja. Aquí molt pocs. I un Estat no pot sostenir-se en la mentida. Tard o d'hora cau pel propi mal que porta en sí mateix. Un Estat no pot aguantar-se anant-hi contra gran part de la seva població, perquè llavors ja no es pot justificar com a Estat front a aquesta població. Esdevè inser... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
Joan Andreu fletxa Bigues i Riells
4 de maig de 2013, 13.58 h

Aquesta gent de C'S de merda, que cony foten en el parlament de Catalunya ??? Només per provocar, insultar, embrutar la imatge de Catalunya, aixó no es democracia, aixó es una merda lligada amb un cordill, que l'escampen per arreu. Jordi Cañas, ets un mentider, fatxenda, per favor marcha al teu poble i no emprenyis més. Fins a mai més !!!!!!!!!!!!!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
Synera fletxa Barcelona
4 de maig de 2013, 13.57 h

Que aquest que no sabem d'on surt parli amb l'avia extremenya que s'oposà a totes les indecències del President extremeny. Allà li treien tot i no li donaben ni feina. Aquí i va tenir tot i no permetrem que li treguin més. Ni a ella, ni a nosaltres! Adéu Espanya. Virem molt millor. No cal dissimular amb carrinclonades dels cors que venen aquests cursis. No ens volen com sn ni ens toleren que decidim. Vaja cor, no?


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
Biure fletxa 08192
4 de maig de 2013, 12.42 h

Ciutadans,PP,PSC/PSOE,lo unico que persiguen es la desaparición de Catalunya, como pueblo. Mediente su empobrecimiento económico,cultural y social y someterlo lo más posible a la servidumbre de la España de idioma y pensamiento único.


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.