directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 10:56 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Espanya reconeix el joc brut contra Catalunya

García-Margallo no s'amaga del veto a Ponsatí i afirma que mentre sigui ministre no permetrà que s'impulsin "processos secessionistes" des d'una càtedra.

Comentaris 22  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

El ministre d'Afers Exteriors espanyol, José Manuel García-Margallo, ha defensat aquest dimecres la no renovació de la càtedra que la professora Clara Ponsatí ocupava a la universitat nord-americana de Georgetown. Responent a una pregunta de CiU al Congrés dels Diputats, García-Margallo ha assegurat que "l'esperit d'aquesta càtedra és mantenir les bones relacions entre Espanya i els Estats Units". "No crec que una càtedra que porta el nom del principat d'Astúries hagi de servir de base per encoratjar processos secessionistes contraris a la Constitució, i mentre jo sigui ministre això no passarà a cap ambaixada espanyola", ha reblat el titular d'Exteriors. 

Comparteix
   


Etiquetes
#Espanyajocbrut

La pregunta la formulava el diputat de CiU al Congrés Jordi Xuclà, i denunciava el que des d'aquest grup entenen com una interferència de l'ambaixador espanyol en la titularitat de la càtedra de Georgetown que ocupava Clara Ponsatí després que aquesta professora es posicionés a favor del dret a decidir de Catalunya.

Encara no ets independentista?

Xuclà ha assegurat que es tracta d'un "cas de represàlia i censura per motius ideològics" i ha qualificat aquest fet de "lamentable i inquietant". Entre d'altres coses, perquè, segons ha afirmat, tots els ocupants anteriors de la càtedra havien pogut renovar fins a dos anys la plaça.

El titular d'Afers Exteriors espanyol l'ha respost assegurant que durant tretze anys de càtedra, aquesta plaça l'han ocupat onze titulars i, per tant, no tots han renovat fins als dos anys sinó que s'han limitat a un curs acadèmic.

Seguidament, García-Margallo ha afirmat que l'ambaixador espanyol no ha fet cap "gestió" al ministeri ni ha criticat el procediment d'elecció. "El que ha fet, i si no ho hagués fet hauria estat reprès, és dir que l'esperit d'aquesta càtedra és mantenir les bones relacions entre Espanya i els Estats Units", ha reblat el ministre.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#22
Cosme R. fletxa Castelldefels
9 de maig de 2013, 18.04 h



#21 TU A CALLAR, SANTI-GALLINETA CAGADA I PORUGA, CONILL COVARD I ESPORUGUIT.

Tu a callar i a llegir, a aprendre, que amb set o vuit anys d'estudi i una mica de sort deixarás de ser una gallineta cagada analfabeta per passar a ser una gallineta cagada però no analofabeta.

AH AH AH AH AH AAAHHH, pobre Santi, que malament que et tractem, eh crapuletto?



Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
Santi fletxa Mataró
9 de maig de 2013, 17.13 h

#20 Pensar la iluminada este, puede pensar lo que quiera, pero hacer postulados ilegales y en contra de la ley y la legislación española, precisamente este estado, el que la ha puesto allí, NO. que es muy distinto. No juguemos a la demagogia y al provincianismo barato.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 11
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
pep fletxa Baix llobregat
9 de maig de 2013, 12.17 h

... vaja ens ha sortit un altre ministre democrata "bananero", quina imatge de democracia pot donar un tio que diu obertament que el qui no pensa com ell serà postergat ....aquesta es la seva democracia .De un pais aixi no hi podem estar ni un minut més.


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
Jordi fletxa CATALUNYA
9 de maig de 2013, 12.14 h

#18 Aquesta càtedra es 100% pagada per Endesa.
GIBRALTARENCS DEL NORD,PODEU TENIR TOT EL DIA LAPOLLA(LENGUA ARAGONESA PROPIA DE OTROS LINDOS LUGARES DE ARAGON) A LA BOCA FINS QUE QUEDEU BEN IMPREGNATS DE LLET(LENGUA LITERÀRIA DE LA ESPAÑA TORERA).
Si el tractat de Corbeil significa que els Comtes de Barcelona deixaven de ser vassalls del Rei de França,com el matrimoni de Ramon Berenguer i Peronella d'Aragó va ser abans,significa que com els Reis d'Aragó eren també Comtes de Barcelona,el... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Santi fletxa Mataró
9 de maig de 2013, 12.11 h

El espíritu de esta cátedra es mantener las buenas relaciones entre España y Estados Unidos. No creo que una cátedra que lleva el nombre del Principado de Asturias deba servir de base para alentar procesos secesionistas ilegales, contrarios a la Constitución y desde luego mientras este sensato Ministro esé en su cargo, no ocurrirá en ninguna embajada española.

Se pensaba la tiparraca, que iba a utilizar el cargo, el sueldo y todo el arsenal puesto por España y todos los españoles par... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 20
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Jaume fletxa Barcelona
9 de maig de 2013, 12.01 h

MOLT BÉ PONSATÍ. A LA MERDA AQUESTS TRES!!! MARGALLO, RAJOY I EL REI = EL TRÍO CALAVERAS.

Com a molt podrien cantar un bolero (Margallo), fer-se el mut, el cec i el sord (Rajoy; com els micos de la faula), o caçar algún esquirol (el rei; perque tal com està no dona per a més). Quina pena fan!!! Quin desastre de país.

I mentres el xulomulates Margallo, record Guinness de ficar els peus a la galleda i dir tonteríes, ens en diu la última "Mientras yo sea ministro, esto no pasará en ni... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
9 de maig de 2013, 11.50 h




Hem de recordar al món que l’estat esPPanyol, haguent mantingut al poder, per foscos interessos anticomunistes internacionals, un DICTADOR FEIXISTA fins TRENTA ANYS després de morts els seus amics HITLER I MUSSOLINI, actualment segueix governat per un partit d’orígen franquista (creat per un ex-ministre de Franco), amb una MONARQUIA IMPOSADA PER FRANCO, i regint-se per una constitució VOTADA SOTA EL XANTATGE DE TOT L’APARELL D’ESTAT FRANQUISTA.

Això és suficient per afirmar q... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Synera fletxa Barcelona
9 de maig de 2013, 00.26 h

No cal posar-se nerviosos. Només i ha una pregunta: que aporta l'Estat espanyol a CAT? Així de sencill. Recordem que els estats son un "instruments" i res més. Si aquest instrument es torna contra els ciutadans de CAT, com està sobradament acreditat, deixa de ser vàlid i cal substituïr-ho. Res més.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Jordi fletxa CATALUNYA
8 de maig de 2013, 22.35 h

#10 GIBRALTARENCS DEL NORD,PODEU TENIR TOT EL DIA LAPOLLA(LENGUA ARAGONESA PROPIA DE OTROS LINDOS LUGARES DE ARAGON) A LA BOCA FINS QUE QUEDEU BEN IMPREGNATS DE LLET(LENGUA LITERÀRIA DE LA ESPAÑA TORERA).
Si el tractat de Corbeil significa que els Comtes de Barcelona deixaven de ser vassalls del Rei de França,com el matrimoni de Ramon Berenguer i Peronella d'Aragó va ser abans,significa que com els Reis d'Aragó eren també Comtes de Barcelona,el Regne d'Aragó era vassal de França no?
Fa... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Demòcrit fletxa Abdera, Tràcia
8 de maig de 2013, 20.32 h



A Espanya (és a dir, Castella &satèl.lits) abans del 1936 també hi havia força bona gent. Però en Franco amb la seva guerra en va matar molts, d'altres els va detenir i afusellar, i d'altres varen fotre el camp a un cruel exili. Alguns varen morir construint el Valle de los Caigudos.

Qui hi va quedar? Només se salven els pocs comunistes supervivents, perquè els socialistes són monàrquics, fills de falangistes amb catalanofòbia visceral congènita, i les dretes són més franquis... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.