directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 10:22 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Mas li ha demanat a Rajoy un dèficit del 2,1 per a Catalunya

Homs diu que serà en els "propers dies o setmanes" que hi haurà "un desenllaç" sobre la qüestió del sostre de dèficit

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El conseller Francesc Homs ha reiterat que el president de la Generalitat, Artur Mas, ha aprofitat la trobada, d'aquest divendres al migdia, amb el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, per traslladar-li la petició d'ampliar l'objectiu de dèficit de Catalunya a un terç del dèficit del conjunt de l'Estat, en concret del 2,1. Homs ha recordat que aquest és un objectiu que Catalunya ja que tenia. "Ens conformaríem amb el que teníem fa un any", ha recordat el conseller, que també ha lamentat aquesta "situació absurda" en la que es troba el país. Homs ha assegurat que "el desenllaç" sobre aquesta qüestió es coneixerà en els "propers dies o setmanes" però que en cap cas es resoldrà aquest divendres. 
Mas i Rajoy, abans del dinar que han compartit amb motiu de la inauguració del Saló de l'Automòbil
Mas i Rajoy, abans del dinar que han compartit amb motiu de la inauguració del Saló de l'Automòbil
© @acn

Comparteix
   


Etiquetes
Demanar a Madrid allò que és nostre

El conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha reiterat que la trobada entre Mas i Rajoy ha servit per traslladar al president espanyol la demanda de l'ampliació de l'objectiu de dèficit per a Catalunya d'acord amb un terç del conjunt del dèficit de l'Estat, del 2,1 com s'ha valorat des del Govern. La situació, segons Homs, és "bastant absurda" tenint en compte que aquest sostre de dèficit és el que tenia Catalunya "fa un any". Amb el terç que es reclama, "els objectius de dèficit estarien més d'acord amb la despesa que administrem", ha recordat Homs.

El conseller ha descartat que aquesta qüestió pugui quedar resolta aquest divendres, malgrat la trobada entre els presidents de la Generalitat i del govern espanyol, i les reunions que ha mantingut, aquest divendres, el conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, amb el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, i el ministre d'Economia Luis de Guindos. Segons Homs, "el desenllaç" sobre aquesta qüestió podria arribar "en els propers dies o setmanes".

El conseller de la Presidència i portaveu del Govern ha fet aquestes declaracions abans de l'acte commemoratiu dels 25 anys del Consell Comarcal del Baix Ebre, que s'ha celebrat aquest divendres a la tarda a Tortosa, i que ha presidit.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
10 de maig de 2013, 22.53 h

Estelades al balcó fins a l'alliberació. Que tothom ho veigi anem de debò, és més necessari que mai enviar cap a Europa i el món sencer missatges clars del camí que hem escollit.

VOLEM LA LLIBERTAT
Expressem-ho de manera inequívoca, penjem estelades, senyeres i banderes d'Europa al nostre balcó.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.