directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 22:57 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Sortegem 5 entrades dobles per la presentació del nou disc de Dr. Calypso!

El Directe!cat et convida a la presentació de "Sempre Endavant" a la Sala Polo el proper 31 de maig

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

El proper divendres 31 de maig, tindrà lloc a la Sala Apolo de Barcelona el concert de presentació del nou treball discogràfic de Dr. Calypso. Per aquest motiu, des del Directe!cat us volem donar l’oportunitat d’assistir-hi. Per participar en el sorteig us podeu inscriu-re AQUÍ abans del proper 30 de maig a les 19:30h. A part de Dr. Calypso, tambè actuaran Skatobeat i Murphies a partir de les 20h.

Calypso
Sortegem 5 entrades dobles per l'estrena del nou disc dels Dr Calypso a la Sala Apolo


Dr. Calypso
Després d'una llarga espera, els Dr. Calypso tornen amb nou disc
© ACN (Arxiu)

Comparteix
   


Etiquetes

Música en Directe - Dr. Calypso torna a la càrrega amb un treball titulat Sempre Endavant (Propaganda pel fet 2013!), que és a les botigues des del passat 20 de maig, després de set anys des de la publicació del seu darrer treball discogràfic i de deu anys des del seu darrer àlbum amb temes nous. El nou disc suma 14 peces que ens mostren uns Dr. Calypso en forma però fidels, això sí, a la fórmula que els manté com un dels grups referents dins la música catalana de l’ska-reggae.

El grup presentarà els temes que formen part de la seva nova proposta el proper divendres 31 de maig a la Sala Apolo de Barcelona, en un concert en el qual també hi actuaran Skatobeat i Murphies. Des del Directe!cat sortegem 5 entrades dobles pels nostres lectors per poder-hi assistir.

Sempre Endavant destaca en una primera escolta pel seu so clarament identificable amb la banda i la seva manera particular de combinar l’ska, l’early reggae i el rocksteady amb soul i detalls de latin-soul o patrons caribenys com el calypso amb unes melodies al servei de lletres properes, compromeses i encarades a la gent del carrer.

A Sempre Endavant el grup signa més ska marca de la casa (El pas del temps, Una trama negra i criminal, L’home enigmàtic), ska clàssic de primera fornada (Live together, la declaració d’intencions Gent del carrer), influències soul a tort i a dret (Ment positiva, What I’m doing wrong), el rocksteady i l’early reggae de límits esborrats (Endavant, Anem als encants) i calypsos com feia temps que no els hi sentíem (La sirena del taulat, Mr Walker). Cal destacar també la presència de dues instrumentals d’alçada. Per una banda, Waikiki Beach, un reggae tall setantes amb unes magnifiques veus d’orgue hammond i d’arranjaments de vents (que té la seva contrapartida cantada en una versió toasting a càrrec de Mr. Freak Ska, que repassa la trajectòria de la banda en un divertit i emocionant speech) i, per una altra, Tribut a Natxo, un autèntic ska-jazz que és alhora un cop de puny sobre la taula (la veterania és aquí per quedar-s’hi) i una corprenedora composició en memòria del company Natxo Romero.

El disc ha estat enregistrat a Red Bell Studio per Marc Tena, en la seva major part al març de 2013 i sota la producció del guitarrista del grup Jordi Manyà i el mateix Tena, que també ha col•laborat a les perdussions i cors diversos. Mr. Freak Ska i Joan Garriga (La Troba Kung Fu) també han cantat a A Waikiki Beach amb Mr. Freak Ska i a La Sirena del Taulat. El disseny del nou CD i les fotografies que l’acompanyen han tornat a ser obra del seu fidel col•laborador gràfic, Txarly Brown. Sempre Endavant és a més la primera aparició discogràfica del nou bateria del grup, Lluís Sisocoraiuta, qui ha enregistrat cinc de les cançons del nou disc.





COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.