directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 16:29 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Internacional doble fletxa

Margallo suspèn l’entrevista de Mas amb el ministre francès

No ho diu xiulant, però ho diu sorneguer. El ministre d'Exteriors equipara el sobiranisme amb la corrupció com a factors que debiliten la 'Marca Espanya"

Comentaris 51  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

El ministre d'Exteriors, José Manuel García-Margallo, ha assegurat aquest dimarts que "no sap" els motius pels què el ministre de Defensa francès, Jean-Yves Le Drian, va suspendre aquest dilluns la reunió que tenia concertada amb el president de la Generalitat, Artur Mas, però ha assegurat que si Mas "hagués acudit als serveix del Ministeri d'Exteriors això hagués estat infinitament més senzill" perquè "en un món globalitzat intentar actuar per lliure no acostuma a donar resultat". Amb aquestes paraules el ministre confirma les sospites del boicot espanyol a l'agenda internacional de Mas. En una entrevista a Onda Cero, també ha citat el procés sobiranista a Catalunya juntament amb la corrupció i l'atur juvenil com a factors que "no ajuden" la 'Marca Espanya'. 

Comparteix
   


Etiquetes
Boicot d'Espanya a l'agenda internacional de la Generalitat de Catalunya

García-Margallo ha volgut explicitar que desconeix els motius pels què el representant de Defensa francès no es va trobar amb el president de la Generalitat però ha volgut recordar que "no és la primera vegada que passa" un fet d'aquestes característiques. Segons el ministre "els estats de fora, el que veuen és un estat sobirà que és el d'Espanya, i la resta són governs regionals, i dimensionen les presències a aquesta realitat".

Segons García-Margallo, "és probable que si el president de la Generalitat hagués acudit als serveis del Ministeri d'Exteriors això hagués estat infinitament més senzill". "Els canals i els coneixements els té el regne d'Espanya, que està disposat a posar-los al servei de tots els espanyols i de totes les comunitats autònomes, però en un món globalitzat on es parla amb 1.300 milions de xinesos, intentar actuar per lliure no acostuma a donar resultat".

El procés sobiranista no ajuda a la 'Marca Espanya'

García-Margallo també ha deixat clar que el procés sobiranista "no ajuda en absolut" a la marca Espanya com tampoc ajuda "la corrupció o l'atur juvenil". En aquest sentit ha recordat que "durant una temporada, tot i que ara amb menys intensitat, el primer que se'ns preguntava és si hi hauria una secessió a Catalunya". Segons el ministre, el terme 'Marca Espanya' pren el nom de la 'Marca de España' que "és com era coneguda Catalunya en l'Europa carolíngia".

Amb tot, ha dit que "gràcies a altres factors" que han "més que compensat aquests efectes negatius" la 'Marca Espanya' gaudeix de "més salut que fa un any a totes les parts del Món". A més, ha explicat que en les seves entrevistes amb Mas i el lehendakari Urkullu els ha explicat que "en un món tan gran i tan globalitzat qui té una marca té una marca, en que en té dues en té mitja i el que en té tres no en té cap", i "això no afavoreix absolutament a ningú". 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#51
Ll.B. fletxa Vallès Oriental. Països Catalans
6 de juny de 2013, 17.46 h

El procés sobiranista no ajuda a la 'Marca Espanya' ---> DEU SER PER QUE ESPANYA SENSE CATALUNYA YA NO TÉ CAP VALOR.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#50
Jordi fletxa CATALUNYA
5 de juny de 2013, 14.22 h

#48 Veig que t'has deixat això,perquè deu ser?:Els grups de l'oposició amb representació a Les Corts Valencianes han coincidit aquest dimarts en exigir el president Alberto Fabra que expulsi l'exconseller de Solidaritat i diputat Rafael Blasco del grup popular a la cambra. Les reaccions es produeixen hores després de conèixer que les acusacions, inclosa l'advocacia de la Generalitat Valenciana, acusen Blasco de presumpte tràfic d'influències, malversació, prevaricació i falsedat docu... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#49
5 de juny de 2013, 14.12 h

¿Por que no se habla en los medios del Caso Palau y el caso Sant Pau y solo se habla del Caso Urdangarin-Torres o Barcenas?


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 16
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#48
5 de juny de 2013, 14.10 h

#47


Pero fue el delegado en Bruselas de la generalitat catalana a rendir pleitesia, eso es lo ijmportante. . . . .


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 13
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#47
Jaume fletxa Barcelona
5 de juny de 2013, 12.12 h

RIDÍCUL ESPAÑOL: MARGALLO VEN LA 'MARCA ESPAÑA' (ja, ja, ja) AL ...... COMISARIO ALMUNIA.

Per ridícul espantós el burro del mulatero (de mulates) Margallo que va a Bruseles a vendre la merda de 'Marca España'. A l'acte (10.000 Euros de cosat, diuen,....???) l'autoritat europea més important era:

el gran ALMUNIA!!!!!! OHhhhhhhh!!!! Quin éxit!!!!!

Realment, España no té cap credibilitat i la seva marca NO VAL RES.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#46
Jordi fletxa CATALUNYA
5 de juny de 2013, 05.25 h

#43 el"SOC UN POBRE DESGRACIAT,QUE SE LA PELA LLEGINT"EL CAPITAL" QUE ESCRIU(MALAMENT)EN ANGLÈS PER APARENTAR SER QUELCOM MÉS QUE UN MERDA",l'alcohòlic nacionalista espanyol marxista oficial del blog.També conegut com Amaya Salazar,àlies montella.Àlies "aragoneses",àlies biel,ion,anna,homo apm,oriol,també conegut per l'indigent hermafrodita de l'Hospitalet,EX-PALURDO M,ILITAR,,JACINTO,500.,SANTI-CAGALLÓ...Pressumptament fill de Kim-jong-Il i la que escombra la línia del paral.lel 38.... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#45
Synera fletxa Barcelona
5 de juny de 2013, 00.21 h

Sí. És el que hi ha. Res.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#44
Synera fletxa Barcelona
5 de juny de 2013, 00.17 h

#32 Los catalanes, los catalanes, los catalanes, los catalanes... Parla dels kosovares de tant en tant. O dels Escocesos. O dels Quebeqiesos. O dels Tibetans. O dels Flamencs. O dels Saharauis. Open your mind, please. Espanya es una puça del mon. Semblas un disc ratllat que només repeteix la mateixa frase. Ets monòton, aburrit. Poses en evidència la teva baixa educació. Un exemple de l'Espanya ineducada que no sap ni parlar la llengua castellana, aquella que vol imposar als demés. uU dem... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#43
5 de juny de 2013, 00.15 h


También conocido como TOD, el TONTO OFICIAL del DIGITAL = Jordi » CATALUNYA

També conegut con el XIMPLE OFICIAL del DIGITAL = Jordi » CATALUNYA


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 17
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#42
Synera fletxa Barcelona
5 de juny de 2013, 00.06 h

#32 Per que insultes tant. No et permet la teva educació a raonar com un home? Què et va amb tot aixó? La vida? Trovo que fas un gra massa. Et feriràs de odi. La gent és lliure, no ho comprens? Ningú no està lligat a ningù. I menys quan el simple instrument que es un Estat (no és res més, absolutament res més) ha deixat de ser útil per una part dels seus ciutadans. No ha sabut aglutinar. Només resta i, com rls teus, insulten. Creus que algú et seguirà? Aquí no. A Ribadruejo de... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.