directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 19:43 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Comunicació doble fletxa

Racó Català, estar a l'alçada dels futurs escenaris polítics i socials del país

Comença una campanya de microfinançament a totSuma per renovar-se, busca recollir 7.500 euros per desenvolupar una nova maquinària, un nou disseny i millors continguts

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

Segons explicant en aquesta campanya, “El país evoluciona; Racó Català, també. La voluntat de renovació del mitjà passa per aquesta màxima. Sent a hores d'ara punt de trobada del catalanisme i espai de debat entre persones d'arreu dels Països Catalans, el següent pas és la millora. Així, l'objectiu és crear una nova màquina amb noves funcionalitats, un disseny més actual i atractiu, una nova gestió d'usuaris -més ràpida i eficaç- i un reforç de l'estructura de la redacció de continguts. Perquè això sigui possible, des d'avui i fins la segona quinzena de juliol hi haurà activa una campanya de microfinançament. A través de totSuma, Racó Català busca la col·laboració de tots els que el volen a l'alçada dels futurs escenaris polítics i socials del país per assolir l'objectiu de 7.500 euros.”  Un vídeo acompanya la campanya.

Comparteix
   


Etiquetes
Racó Català, des de l'any 1999 quan va començar el camí a la xarxa sent pioner en el panorama comunicatiu i digital català i fins a dia d'avui, ha crescut fins a arribar a ser més de 20.000  raconaires i a mantenir constants els més de 300.000 usuaris únics mensuals. La bona consideració que Racó Català té entre els internautes es reflecteix, també, amb el Premi Franja de Ponent 2007 i, molt més recent, el Premi Joan Coromines 2013 de la CAL.

Les recompenses per col·laborar

La campanya de micromecentatge a totSuma que comença avui busca recollir 7.500 euros bàsics i imprescindibles per aquesta millora. Les aportacions dels mecenes seran recompensades amb diferents lots de productes amb samarretes i vals de descompte de ProductesdelaTerra.CAT, CD de Propaganda pel Fet, ratafies de l'Avi Guillem, sopars al Terra d'Escudella (Sants – Barcelona), làmines d'una edició limitada i un quadre exclusiu d'edició única pintat a mà d'Art de la Terra o fins i tot un cap de setmana a la casa rural Ca la Ganxeta (L'Albi – Les Garrigues).

Com serà el nou Racó Català?

La maquinària del nou Racó Català permetrà millorar les funcionalitats existents, així com també facilitarà l’actualització de continguts i estarà adaptat als estàndards web de 2013. Tindrà una imatge més moderna, es reforçarà l’estructura de la redacció dels continguts per tal de donar un nou enfoc informatiu i, finalment, es milloraran aspectes relacionats amb la gestió d’usuaris: S'agilitzaran les altres dels nous usuaris i el sistema de validació de missatges i moderació.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Synera fletxa Barcelona
7 de juny de 2013, 01.05 h

Espanya és un estat indesitjable, especialment pels catalans. Res no fncina. Mala imatge. I a sobre els tenim que mantenir malgrat que ens volen eliminar com a poble? Es creuen els amos de CAT. Cap català pretendria que a Castella esarlés preferentment el català. Tot dit.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1

Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.