directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 23:13 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Consultes independentistes doble fletxa

La CUP de Girona acusa el PSC de reaccionar de forma 'infantil i patètica' davant el 25A

Pel portaveu Jordi Navarro el PP també actua amb 'histèria, enveja i infantilisme antidemocràtic'

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El portaveu de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) a Girona, Jordi Navarro, ha publicat un seguit de reflexions al seu blog arran de les consultes per la independència que van tenir lloc el passat diumenge 25 d'abril a Catalunya, on s'ha mostrat molt crític amb les reaccions de PSC i PP. Navarro ha acusat als membres del PSC i el PSOE d'haver reaccionat davant les consultes de forma 'infantil i patètica' assegurant que han quedat 'descol·locats' per un 'moviment d'alliberament nacional dels Països Catalans' el qual 'ja està en marxa i no té aturador'. En aquesta línia també ha fixat el punt de mira amb el PP del quals ha comentat que es mouen amb 'una barreja d'histèria, enveja i infantilisme antidemocràtic' com a ingredients principals.

jordi navarro, cup, girona
Jordi Navarro © Directe!cat

Comparteix
   


Etiquetes

El portaveu de la CUP a Girona, Jordi Navarro, ha criticat aquest dimecres que l'actuació del PSC i el PSOE han mantingut abans, durant i després de les consultes per la independència celebrades el passat 25 d'abril. Segons Navarro els socialistes han reaccionat de manera 'infantil i patètica' a tot el procés el qual ha qualificat de ser 'una fita històrica que marcarà un abans i un després' dins futurs processos democràtics.

Més enllà de valoracions partidistes el portaveu ha comentat que li ha quedat un 'regust dolç i positiu', ja que considera s'han acomplert les expectatives després de mobilitzar gairebé 17.000 votants. 'A Girona el referèndum no haurà quedat en un no res, no es podem menysprear 17.000 persones mobilitzades així com així', ha dit. En un altre ordre de les coses, Navarro ha comentat que davant el fet que alguns sectors socialistes i d'ICV defensin la idea d'una Espanya federal és vist, al seu entendre, com 'una idea absurda i irrealitzable'.

L'actitud dels ecosocialistes tampoc està ben vista per l'unionista popular, el qual creu que 'aquesta actitud tèbia, ambigua i còmode s'assimila molt amb la que mantenien alguns sectors neofranquistes a les acaballes del règim feixista del general Franco', ha dit Navarro qui considera la seva forma d'actuar com una manera de no perdre 'rèdits electorals i càrrecs institucionals'.

Finalment, el portaveu també ha tingut unes paraules pel PP del qual ha assegurat que 'una barreja d'histèria, enveja i infantilisme antidemocràtic són els ingredients que belluguen aquesta gent'.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
Adolfo fletxa San Baudilio de Llobregat (España)
29 d'abril de 2010, 13.23 h

Hombre Joaquín, ¡¡que tal!! Uff, no tienes ni idea de lo nervioso que estoy por vuestra culpa... de lo preocupado que estoy por la más que inminente separación de Cataluña del resto de España... Lo que más gracia me hace es que realmente creéis estar en posesión de la verdad absoluta, y todo el que no está de acuerdo con vosotros es un fascista y se comporta de manera infantil, patética, etc. etc. ¡Os lo creéis de verdad! Y eso, a pesar de que al tal Jorgito éste sólo lo votaron ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Marta fletxa Girona
29 d'abril de 2010, 09.56 h

Doncs jo trobo que el que diu te molta raó! Conec la feina de la CUP de Girona, han treballat com els que més amb la consulta i crec que faran molt bona feina des de l'Ajuntament!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Quim. fletxa PPCC.
29 d'abril de 2010, 08.42 h

#3
Adolfito HItlerito, si estesis tan segur del que dius tu i altres facciosos com tu no vindríeu aquí a perdre el temps amb els vostres insults i consignes malaltisses que lluny de desanimar-nos aconsegueixen l´efecte contrari del que tu vols i que ens reafirmem més encara, potser no te n´adones però amb els teus tristos comentaris no fas més que donar-nos la raó.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
29 d'abril de 2010, 07.38 h

Aquest, l'adolfo, hauria d'anar al psiquiàtric, no?. Encara que no crec que el feixisme es curi...
On es això de san baudilio? a Valladolit?
Molt bé, Navarro, per les teves paraules. Hi estic plenament d'acord: només sentir la Tura dient que les consultes son una paródia ja paguen...ah, i ara, en Nadal diu que per les el.leccions catalanes començaran de nou les obres de la N II. Quina barra!!! Patétics!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Adolfo fletxa San Baudilio de Llobregat (España)
28 d'abril de 2010, 23.16 h

#1 Tomppa, mira que te lo he dicho veces... Una de dos: o dejas el alcohol y las drogas, o vuelves al colegio y aprendes a escribir. Si todos los independentistas tienen tu nivel, a España le aguardan 1500 años más de unidad. ¡Por lo menos!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Adolfo fletxa San Baudilio de Llobregat (España)
28 d'abril de 2010, 23.13 h

Resumiendo... todos los políticos gerundenses, excepto él mismo (Jorge Navarro) son unos críos. Supongo que debe pensar que los miles y miles de votantes que confían en ellos en lugar de votar a la CUP son también algo infantiles, y probablemente, incluso fascistas... Menos mal que los independentistas, que habéis sido iluminados por un ser superior, conocéis la verdad absoluta y estáis dispuestos a guiar al pueblo y a enseñarnos, pobres de nosotros... ¡Dáis pena!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Tomppa fletxa Sabadell
28 d'abril de 2010, 17.11 h

No es pot forçar ningú a casar amb tu si no vol, com això es impossible a fer un casament, federació amb espanya i si es fan, primer cal declarar independència i potser un dia quan espanyols aprenen llegir informació amb el seu temps lliure es pot formar un unió lliure entre pobles d'iberia com es fan a països nòrdics o a nivell europea.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.