directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 13:35 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

El Subdelegat del Govern Valencià investigarà els autors de les amenaces de mort als lectors de L'Avanç

Els responsables de L'Avanç i la diputada del Compromís pel País Valencià han mostrat la seua preocupació al subdelegat del Govern

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Recordem que fa uns dies directe!cat us va explicar que el diari Avanç va rebre greus amenaces a través del fòum de lliure publicació. El més impactant (o no) fou que la IP utilitzada per deixar els comentaris està registrada a nom de la Policia Nacional. En un to cordial s'ha celebrat aquest divendres al matí una reunió entre els responsables de L'Avanç Informació i el subdelegat del Govern a València, Luís Felipe Martínez, acompanyat per la coordinadora general d'Esquerra Unida, Glòria Marcos, que també ha participat d'aquesta trobada.
policia ordinador
Comparteix
   


Etiquetes
En la reunió celebrada aquest matí, a instàncies de la coordinadora general d'EUPV i diputada del Compromís pel País Valencià, Glòria Marcos, amb Luís Felipe Martínez, subdelegat del Govern a València, aquest s'ha compromès amb els responsables de L'Avanç a obrir una investigació per tal d'esbrinar els autors de les amenaces de mort a lectors de l'Avanç, sorgides des d'un ordinador conectat a la xarxa d'internet propietat de la Direcció General de la Policia.

Els responsables de L'Avanç i la diputada del Compromís pel País Valencià han mostrat la seua preocupació al subdelegat del Govern pels fets tan greus que s'han produït en aquest web i que siga presuntament un membre de les forces i cossos de seguretat de l'estat qui haja pogut realitzar aquestes amenaces.

Ambdós han demanat a Luís Felipe Martínez que es depuren responsabilitats i que s'arribe fins a les últimes conseqüències. El subdelegat del Govern s'ha compromès ha mantenir L'Avanç informat del resultat d'aquestes investigacions.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Solé fletxa Polinyà
23 de setembre de 2007, 17.29 h

Suposso que ningú és creurà que els espanyols obriran la mínima investigació al respecte.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.