directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 03:12 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Tecnologia doble fletxa

Montserrat 360º, la muntanya sagrada des de l'aire

Es crea el primer tour virtual en helicòpter a la muntanya de Montserrat

Comentaris 18  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Les empreses Helipistas, especialitzada en serveis turístics en helicòpter, i l'empresa Noupunt, especialitzada en fotografia 360º, han creat, amb la col·laboració de la UPC, el primer tour virtual 360º en helicòpter de Catalunya. Així doncs, tots els usuaris que ho desitgin ja poden veure el massis de Montserrat des d'una visió aèria espectacular.  És la primera vegada que la muntanya de Montserrat pot ser observada per tothom des d’una perspectiva aèria amb aquest nivell de detall i llibertat de moviment. La presa de les imatges ha anat a càrrec del fotògraf Martí Fradera -de l’empresa Noupunt-, que ha capturat més d’un centenar d’instantànies del massís per a confeccionar les imatges completes en 360º.L’empresa d’helicòpters Helipistas ha aportat els recursos aeris necessaris.




Comparteix
   


Etiquetes

Helipistas i Noupunt han creat el primer tour virtual 360º a Catalunya, Montserrat 360º. La recreació interactiva aconsegueix mitjançant panoràmiques esfèriques 360º mostrar el massís de Montserrat des d’una òptica aèria inèdita. L’empresa Helipistas, especialitzada en serveis turístics en helicòpter, i l’empresa Noupunt, especialitzada en fotografia de 360⁰ i noves tècniques fotogràfiques, han creat la primera visita virtual en helicòpter de la muntanya de Montserrat. La Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) també a participat en el projecte, donant suport a través del Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia (CITM-UPC), que ha col·laborat en la investigació tecnològica que requeria aquest repte digital i fotogràfic.

 

Cal remarcar que amb aquest projecte s'ha aconseguit un nivell de detall extraordinari a perceptible en la primera visualització de l'aplicació, en la que es veu la cara nord del massís des de la seva base.

A partir d'aquest punt, els usuaris poden investigar tots els racons del massís de Montserrat, fer tots els cims, i contemplar amb tota tranquil·litat la cara del Monestir. L'aplicació també consta d'un vol virtual en el que es pot veure l'heliport de l'empresa Helipistas i és té l'oportunitat d'observar el lliurement la pista d’aterratge així com l’interior dels helicòpters.

Des de qualsevol dispositiu connectat a la xarxa es pot accedir a l'aplicació. Aquesta mula l’experiència que ofereix Barcelona Helicòpters mitjançant la Ruta turística per la muntanya de Montserrat. Per accedir a la visita virtual només cal accedir al web





COMENTARIS fletxa taronja

item
#18
F. Otetes fletxa ((*(( P.P.C.C. ))*))
5 de juliol de 2013, 23.25 h

Lluís

M'ho sembla a mi, o des del dia del Concert per la Llibertat s'han multiplicat les intervencions del CNI als comentaris de les notícies? A més, semblen nerviosos perquè les vomitades són cada cop més intenses i ja directament passen a l'insult fàcil.

-----------------------

¿El CNI?

Hombre, que los instigadores de que el ejército tenga que ir a explicároslo y que ansían otra guerra civil estáis retratados y fichados con nombres y apellidos por si se da el caso de que hagá... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
F. Otetes fletxa ((*(( P.P.C.C. ))*))
5 de juliol de 2013, 22.47 h

Los BORREGOS MANIPULADOS DE MIER DA desde la escuela de los independentistas CAGAlanes exhiben la bandera cuatribarrada Aragonesa, Valenciana y Mallorquina como si fuese suya.

¿Dónde pueden llegar 4 A.NALFABETOS INTEGRALES que no saben ni su propia historia?

Ni bandera-senyera. Hay que recordar que la bandera original catalana no es ni ha sido nunca la de las cuatro barras de Aragón . La catalana fue siempre la bandera carmesí con la cruz en aspa de Santa Eulalia . La santa que - dicen- e... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
tireless@gmail.com fletxa Xàtiva (y si pasa pasa)
5 de juliol de 2013, 22.24 h




Por fabor, F.Otetes, no me MARTIRICES más, no me tomes el pelo a puñados, coño, que yo también soy umano! No te rias de mi de esa manera cruel de catalan culto e instruydo que se aprobecha de la isnoransia de un pobre isnorante como yo.

Anda, porfa, déjame vivir en paz, que yo no soy malo, es mi selebro sifiítico (eredao de la puta de mi madre, OJO!!) que me juega malas pasadas.

Catalaneeeees!!! dejasmeeee!! no me ridiculisei maaaaas!!!

BUAAA, BUAAA!! ... snif ...sniff ... sniff.... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
tireless@gmail.com fletxa Xàtiva (y si pasa pasa)
5 de juliol de 2013, 22.23 h



#14 Esta no la e echo yo, sinó el F.Otetes de verdá, os lo juro. ... os lo juro por la honra de mi madre (totál, la perdió a los 14 añitos, cuando se la foyó el abuelo, su padre)

Enfing, quizá si que voy a escuchar el sabio consejo del F.Otetes de verdá, y me boy a hir al medico a ber si me cura el selebro...



Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
F. Otetes fletxa ((*(( P.P.C.C. ))*))
5 de juliol de 2013, 22.21 h

CAGAluña ha sido TODA LA HISTORIA una MIER.DA PINCHÁ EN UN PALO.

Y cuando dejó de ser lo que siempre había sido, UNA MIER DA PINCHÁ EN UN PALO, se convirtió en un MÍSERO PEGOTE del Reino de Aragón.

Ya lo sabíais como lo sabe TODO EL MUNDO, ¿verdad...?

Pues eso...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
5 de juliol de 2013, 22.05 h




Bueno, vale, de acuerdo ... no soy de Xàtiva, aunque ya me gustaria.

Yo, como Aragoneses, soy hijo de una fúrcia que se ganaba la vida con el sudor de su coño purulento allà en el castellanísimo pueble de Villapodrida de las Altas Infecciones.

Y qué? Si semos así, no vamos a avergonzarnos, no os parece?



Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
P.Unxó fletxa A ran d'onades, cosa que no poden fer a Castella, HUAH HUUAAHH HUUUUAAAAHHH
5 de juliol de 2013, 21.48 h

#11 Pobre idiota! et falten 5000anys llum de CATEGORIA per poder-te fer passar per F.Otetes. Tu ets el de tireless112@gmail.com, el que voldria ser de Xàtiva, un pobre fill de prostituta follada per tots els PORDIOSEROS que corren per Catalunya. Vares nèixer amb una sífilis de cavall, i quan t'ha arribat al cervell, has començat a delirar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
F. Otetes fletxa ((*(( P.P.C.C. ))*))
5 de juliol de 2013, 20.28 h

Ni bandera-senyera. Hay que recordar que la bandera original catalana no es ni ha sido nunca la de las cuatro barras de Aragón . La catalana fue siempre la bandera carmesí con la cruz en aspa de Santa Eulalia . La santa que - dicen- está enterrada en una de las capillas de la Catedral de Barcelona . Es decir, es la bandera que aparece en el cuadro de Mariano Fortuny en el Museo Moderno de Barcelona y por la que lucharon y murieron los condes catalanes. Cuando los catalanes encargaron a final... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Maurici Garcia fletxa Bcna. Països Catalans
5 de juliol de 2013, 19.58 h

#6 Tu tornes a ser el que voldria ser de Xàtiva. No t'excitis tant o et petaran les morenes del cul i deixarás el llit ben ensagnentat. Ja veuras com et renya la teva mare.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
5 de juliol de 2013, 19.31 h




#8 Si, chia lo sé ke naidie creerá ke soy F.Otetes pero la sifilis ke chia ma yegao al selebro no me deja pensal bieng.

ETOI ARTO, ARTO, ARTISSSIMOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NO ME TOMEI MA ER PELO, CABRONEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MAMÁAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MAMÁAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DEJA CHIA AR NEGRO EN LA CAMA I BEN A DISILE A ESO SIÑORE CAGALANE KE NO MI TOMEN MA ER PELOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 M... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.