directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 15:24 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Comunicació doble fletxa

Alerten de la irregularitat en la programació dels informatius de TVE Catalunya

El Consell Assessor de RTVE a Catalunya denuncia les 'constants desaparicions' en la graella de la cadena

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El Consell Assessor de RTVE (CARTVE) a Catalunya ha constatat, una vegada més, com els Informatius de TVE estan patint constants desaparicions en la programació de la cadena, sense cap justificació. Com ja va denunciar el CARTVE el passat mes d’agost quan la direcció de la TVE-Sant Cugat va decidir suprimir l’Informatiu vespre, es tracta, novament, d’una manca de sensibilitat amb els telespectadors catalans, i considerem inadmissible que un servei públic decideixi no respectar una franja estable en l’emissió dels espais informatius.
rtve tve televisió espanyola
Comparteix
   


Etiquetes
En les darreres setmanes les emissions de l’Informatiu –en les seves edicions de migdia o vespre- han sofert diversos salts en la programació provocant la seva desaparició. A més, i segons l’avanç de la programació de TVE-Sant Cugat, el proper cap de setmana, la situació es tornarà a repetir.

És per això, que el Consell Assessor de RTVE a Catalunya reclama a la direcció de l’ens públic, esmeni el més aviat possible, a través de les diverses opcions de les quals disposa la cadena, la no emissió de l’Informatiu en català prevista per aquest cap de setmana, els dies 1 i 2 de maig.

El CARTVE vol recordar també que l’ens públic té un compromís per al manteniment del català a Televisió Espanyola, garantint els drets dels ciutadans a ser informats i demana amb fermesa a la direcció de TVE que treballi en aquesta direcció i així ho defensi davant el seu organisme corresponent a Madrid.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.