directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 15:09 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Comunicació doble fletxa

El Vila-Real - Barça no es podrà veure per TV3 al País Valencià

Canal 9 ha enviat un requeriment notarial a ACPV per a impedir-ho

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) ha comunicat la recepció d'un requeriment notarial enviat per Canal 9 per tal que 's'abstingui d'emetre dins del territori valencià' pel senyal de TV3 els dos partits de futbol de dissabte: Vila-Real - Barça i Reial Societat - Rayo Vallecano. La televisió pública valenciana al·lega la titularitat en exclusiva dels drets d'emissió dels partits al País Valencià i amenaça l'entitat, responsable de l'emissió de TV3 al territori valencià, amb 'accions civils i penals' així com 'indemnitzacions per danys i perjudicis' si no es compleix el requeriment. Aquest dijous, la retransmissió de l'Inter-Barça de Champions no va poder ser seguida per TV3 pel mateix motiu.
felip puig, miquel iceta, eliseu climent, muriel casals, dolors camats, anna simó, tv3, televisió sense fronteres
Comparteix
   


Etiquetes
Acció Cultural del País Valencià ha comunicat que aquesta 'amenaça de càstig legal i econòmic impedirà l’emissió dels esdeveniments'. En una nota de premsa remesa als mitjans, ACPV manifesta que aquest fet 'expressa la certesa que té Canal 9 que els televidents valencians, en cas de poder triar, prefereixen veure aquests partits (i no només l'esport) per TV3'.

L'entitat, que aquest dijous va portar la campanya de signatures per la ILP Televisió Sense Fronteres al Parlament de Catalunya, fa una crida a través de la nota de premsa a 'fer un darrer esforç per recollir els pocs milers signatures que ens falten per arribar al mig milió de signatures vàlides per fer possible la tramitació del projecte de llei'.

Es tracta de la segona vegada en dos dies que RTVV impedeix la retransmissió al territori valencià dels partits de futbol que també emet TV3. El passat dijous, el F.C Barcelona-Inter de Milà només va poder ser seguit per Canal 9. Durant aquella retransmissió el senyal de TV3, Canal 33 i 3/24 va aparèixer amb un fons negre.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
1 de maig de 2010, 23.28 h

L'equip és diu Villarreal C.F
http://www.villarrealcf.es/principal.php?idioma=2

La ciutat s'escriu Vila-real


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.