directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 16:11 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Què no explica Pedro J. Ramírez?

Ramírez admet que Bárcenas va parlar-li d'una donació de 300.000€ al partit, però s'acull al secret professional per no revelar detalls

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

Pedro J. Ramírez, director del diari el Mundo, ha declarat avui davant el jutge de l'Audiència Nacional, Pablo Ruz, en relació amb al cas Bárcenas, el cas de corrupció en el que està implicat l'extresorer del PP. En la declaració ha assegurat que Bárcenas va parlar-li d'una donació de 300.000 per una campanya electoral del 2011 realitzada per un donant recorrent, però s'ha acollit al secret professional per tal de no explicar més detalls del cas, ni les fonts utilitzades.

El director ha demostrat ser el millor dins els grans mitjans de comunicació espanyols i catalans

Pedro J. Ramírez ha assegurat avui davant del jutge de l'Audiència Nacional que l'extresorer del PP, Luís Bárcenas, li va parlar d'una donació de 300.000 euros efectuada per un donant habitual en motiu d'una campanya electoral del 2011. El director del diari El Mundo no ha aclarit si la donació va ser efectuada per les eleccions municipals o les estatals, però ha remarcat que per sobre de tot, el donant volia que és notifiqués a Mariano Rajoy sobre aquesta donació. Pedro J. Ramírez ha mostrat però, la seva poca convicció vers l'entrega final de la donació, ja que segons Ramírez, el tresorer d'aquell moment, Manuel Romay Beccaria, tenia molta “integritat personal” i per aquest motiu creu que la donació no s'hauria efectuat.

Pedro J, el rei de la comunicació

Durant la declaració que ha realitzat avui Ramírez de quasi dos hores davant del jutge, el director de El Mundo ha decidit acollir-se al dret a no declarar i ha utilitzat el secret professional per tal d'evitar “revelar fonts”, no explicar els detalls importants de la trobada, i “no incriminar donants”. El declarant ha actuat d'aquesta manera argumentant que és el mateix Bárcenas qui les hauria d'aportar.

El País, La Vanguardia, El Periódico i la resta al darrera de Pedro J

Per altra banda, Pedro J. també ha negat tenir més papers d'interès penal rellevants pel cas, però ha assegurat fer-los arribar d'immediat en cas que apareguin, així com ha fet fins ara. En aquest àmbit, ha afirmat però, que Bárcenas va assegurar-li conservar més documentació i ha corroborat que el document original de la comptabilitat de Luis Bárcenas que ha sortit a la llum recentment és "autèntic i versemblant".

 

Després d'aquestes declaracions, Ramírez ha remarcat que només havia vist a Bárcenas un cop a la seva vida, i ha explicat que tant bon punt va tenir el document original el va lliurar a la justícia. Tot i això, ha afegit que durant la seva conversa amb l'extresorer dels populars, l'acusat semblava mostrar esperit de col·laboració amb la justícia i per tant, no tenia la intenció de desmentir la informació publicada en el diari.

 

Finalment, el director de “El Mundo” ha mostrat la seva indignació per haver estat qüestionat respecte un possible acord econòmic amb Bárcenas per la publicació de les declaracions. En aquest sentit, Ramírez s'ha mostrat molest i no ha volgut acceptar que quan un diari publica una informació d'aquestes característiques aparegui el dubte sobre la teoria de la conspiració.

 

Així doncs, sembla que el cas Bárcenas està seguint el seu transcurs, però Pedro J. Ramírez continua desentenent-se del cas, sense aportar la informació d'uns detalls que poden ser veritable ment claus per a la seva resolució, evitant revelar fonts i donants, que podrien facilitar l'arribada al final del cas.

Sembla ser doncs, que Ramírez segueix l'estil de Rajoy, i en el fons, continua mut davant el cas Bárcenas.
 





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
13 de juliol de 2013, 08.58 h

#5 els teus amics saquejadors de ciu.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Jordi fletxa Bcn
12 de juliol de 2013, 09.43 h

L’estil corrupte del PP, tapar i amagar.
Hi ha corrupció i rebel•lar-se contra ella és maduresa política, però no és suficient. Ens cal eradicar-la, introduir valors morals. Hi ha corruptes perquè hi ha corruptors. Uns donen els altres reben i tots dos són corruptes. Fer els ulls grossos davant d’alguns actes és fer augmentar la corrupció. Ningú pot estar per sobre d’un control eficaç.

http://jordicolomines.blogspot.com.es/2013/02/cordo-preventiu-la-corrupcio.html


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Jordi fletxa CATALUNYA
11 de juliol de 2013, 22.29 h

Vés per on una vegada que apareix el COSTRUCTORDEPISCINESIL:LEGALS,l'aragoneses no hi te rès a dir.


Valora aquest comentari:   votar positiu 19   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
11 de juliol de 2013, 20.36 h

http://www.youtube.com/watch?v=KMZYrM2amGY

Vídeo on s'analitza per què hi ha corrupció a l'Estat espanyol i apuntem possibles alternatives per Catalunya un cop esdevingui un estat de ple dret.

Està clar que una de les primeres coses que hem de fer a l'hora de crear l'Estat Català és dotar-lo d'una legislació anticorrupció i per la transparència exemplar. Hem de fer tot el possible per no repetir els errors de... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 19   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
alecantì fletxa ALECANT PPCC
11 de juliol de 2013, 20.27 h

pj Ramirez és un gran amic de jm Aznar....¿que tramen ara?.


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Synera fletxa Barcelona
11 de juliol de 2013, 20.25 h

És un secret a veus. Top secret de la merda d'Estat al que pertenyem encare.


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.