directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 21:50 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Si no hi ha Catalunya 2014, no hi pot haver Madrid 2020

Demà es presenta la campanya promoguda per diverses organitzacions per tal de forçar el govern espanyol a acceptar la consulta per la independència

Comentaris 46  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 18 vots )
carregant Carregant

Demà a les 10 del matí es presentarà al Col·legi de Periodistes de Catalunya la campanya “Si no hi ha Catalunya 2014, no pot haver-hi Madrid 2020. Aquesta iniciativa ha nascut de la mà de diverses organitzacions independentistes com poden ser Catalunya Acció, PDD, Comissió per la Dignitat, Ara o Mai entre d'altres amb l'objectiu de forçar al govern perquè admeti la consulta per la independència que Catalunya vol realitzar al 2014. Per complir el seu objectiu, l'organització treballarà per fer veure al Comitè Olímpic Internacional, que la capital d'un Estat que nega els drets democràtics i nacionals dels catalans no pot acollir uns Jocs Olímpics.

Madrid 2020
Madrid 2020

Comparteix
   


Etiquetes

Si no hi ha Catalunya 2014, no hi pot haver Madrid 2020” és el nom de la campanya que presentaran demà a les 10 del matí al Col·legi de Periodistes de Catalunya un conjunt d'associacions independentistes catalanes. Amb aquesta campanya, les organitzacions que en formen part, com són ara PDD, Catalunya Acció, l Comissió per la Dignitat, o Ara o Mai, intentaran convèncer al Comitè Olímpic Internacional que és impermissible que un Estat com l'Espanyol, que nega drets socials i nacionals als seus ciutadans esdevingui l'amfitrió d'un esdeveniment tant important i de fraternitat universal com són els JOCS Olímpics.
 

A la presentació de demà hi intervindran Josep M. Vall, representant de la Fundació Francesc Macià; Carme Teixidó, en nom de Ara o Mai; i Santiago Espot, membre de Catalunya Acció, que proporcionaran informació més específica de la campanya com de les activitats previstes.

 

D'aquesta manera, la campanya “Si no hi ha Catalunya 2014, no hi pot haver Madrid 2020” ha de forçar al govern espanyol a acceptar la consulta catalana, ja que el dret a l'autodeterminació és un dret de tots els pobles, i cal que tota la ciutadania pugui exercir-lo.
 

Espanya porta més de 300 anys oprimint la llibertat Catalana, i amb aquesta campanya es pretén que el conjunt de les institucions internacionals entenguin el conflicte entre Catalunya i Espanya, i l'afany de llibertat del poble català. Per altra banda, també es vol fer entendre a l'Estat Espanyol que no es pot posar en contra de la voluntat d'un poble, i que la població catalana continuarà lluitant per esdevenir un país lliure.

 

 





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#46
Jordi fletxa CATALUNYA
18 de juliol de 2013, 14.35 h

#44 Hui,aquest només te LAPOLLA a la boca,tot el dia,sempre,continuament,compulsivament.....


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#45
Jordi fletxa CATALUNYA
18 de juliol de 2013, 14.34 h

#43 De qui dius que no tens collons de dir el nom,mort de gana?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#44
Xavi fletxa BCN
18 de juliol de 2013, 14.28 h

#43 lo puedes poner en Lapao? maño rural. Gracias


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#43
18 de juliol de 2013, 13.30 h

Jorgito, tu que tienes "cercania" con el ASALTAPISCINAS, ¿por que no os gastais un poco del dinero de las subvenciones y poneis algun tipo de censura previa a los comentarios?. Tu mismo, por el mismo miserable sueldo que cobras, podrias hacer de comisario politico y asi evitarias los comentarios NO AFINES AL REGIMEN NAZIonalista que APARENTEMENTE tanto os molestan y yo podria hacer cosas mas utiles aunque menos divertidas que reirme en vuestra cara.
¿No sera que las visitas a ese panfleto dis... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#42
Xavi fletxa BCN
18 de juliol de 2013, 12.22 h

#39 Aquesta gent no enten res per les bones. No negocien. Imposen.
Salut


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#41
mario fletxa barna
18 de juliol de 2013, 11.27 h

#39 Maxx, no és amb la gent de peu española ( que es veu que dorm) és amb la gent españolista d'aquí amb la que tenim aquestes magnífiques discrepâncies, que pel que sembla tenen més valor que les notícies del directe. Aquets troglodites analfabets no haurien ni de ser llegits, només són tres (?) i encara respiren, deuen ser dels sàdics que en despertar juguen al joc que els doneu tots plegatas. Quan siguem independents, tot canviarà i de debò que serem amics, sinó pitjor per ell... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#40
J fletxa Vilajuïga
18 de juliol de 2013, 11.05 h

#39
Hem de fer tan mal com poguem a España i als españols, tot el que poguem fer sense violencia ho hem de fer.
Quan mes encabronats estiguin mes a prop serem de que ens respectin i ens deixin marxar, amb els españols fer el bon jan es contraproduent.
Nomes respecte a que temen, la bona voluntat la prenen per debilitat, així son els españols.
30 anys de fer el bon minyo i cada vegada ens tracten pitjor.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#39
Maxx fletxa Maresme
18 de juliol de 2013, 09.52 h

Em sembla una campanya totalment equivocada. La lluita per la independència és una lluita política, no civil. A Madrid (i a Espanya també) hi ha moltíssima gent del carrer ·il·lusionada amb el madrid2020. Quan siguem independents haurem de ser amics d'aquesta gent igual que de la gent de la resta del que quedi d'Espanya. Per tant, és un gran error el provocar un enfrontament civil amb aquells amb els quals ens haurem d'entendre més endavant. Amb la gent del poble ens convé més fer am... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#38
F.Ibló fletxa ((*(( PPCC ))*))
18 de juliol de 2013, 08.17 h



#37 Aquest LUIS MUR que em va usurpar el nick de F.Otetes, ÉS REPUGNANT. Ara ens ve aquí a denigrar el seu pare i la seva mare pretenent culpabilitzar-los de la seva malaltia mental.

D'acord que han de ser terribles, les experiències que diu, de ser abusat pel pare i veure a la mare prostituir-se davant teu, d'acord, ja m'ho imagino. Però això no justifica ni el seu franquisme ni la seva paranoia ni el seu tarannà d'obsès acomplexat.

En comptes de fotre les culpes al mariconàs del t... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#37
F.Otetes fletxa CALIFATO DE CAGALUÑISTÁN
18 de juliol de 2013, 07.45 h



Hoy me da por la sinceridad, y voy a confesar. Soy el mismo que antes firmaba Luis Mur y aun antes Santi de Palamós. Es cierto que soy un gallina, que os retaba a duelo singular hasta que uno de vosotros me plantó cara y entonces me cagué en los pantalones y corrí a esconderme debajo de la cama.

Que por qué soy así? ... ¿y yo que sé? tal vez sea cierto que los abusos pedófilos a los que me sometió mi padre me han transtornado. Quizá el haber visto a mi madre practicar tan degr... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.