directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 13:10 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Fainé esbronca Sandro Rosell per l’equipament de la senyera

Isidre Fainé, el tot poderós home fort de l’espanyolització de La Caixa, va cridar a l’ordre al president del Barça per haver gosat equipar la samarreta blaugrana amb la senyera.

Comentaris 110  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 41 vots )
carregant Carregant

Segons fonts properes al  Barcelona, el president de La Caixa va amenaçar amb retirar part del patrocini publicitari si no es rectificava, la sort ha estat que Fainé és va adonar del “drama” quant la samarreta ja estava feta i compromesa, però diuen que l’estat nerviós de Fainé va ser semblant als moments de crispació que va passar per la crisi de les preferents. Fainé li va retreure a Sandro Rosell si s’havia begut l’enteniment en uns moments com els actuals que el dret a decidir i el sobiranisme estant molt forts i l’equipació de la senyera al club blaugrana suposa un cop d’efecte a nivell internacional a favor de la independència de Catalunya, als seus ulls inadmissible.
Una petita victòria davant un dels prohoms partidari de rebentar el dret a decidir

Sens dubte que la samarreta de la senyera ha posar nerviós a un dels prohoms partidari de rebentar el dret a decidir costi el que cost, i el fet  és una gran satisfacció, és una petita gran victòria i ens obre els ulls davant els que treballen i inverteixen molts diners per evitar que el poble de Catalunya guanyi la seva llibertat.
 
Una samarreta quadribarrada amb el nom d’Isidro Fainé podria ser un bon regal al president de La Caixa

Estaria bé que el Club o la ciutadania li regales una samarreta de la senyera amb el nom de Isidro Faine, a veure si d’aquesta manera la filosofia de patrocini de l’entitat financera fa un gir, i en lloc d’invertir milions en les seleccions espanyoles, inverteix en l’esport de base català, tant sols amb la meitat del que paga a l’esport espanyol, la majoria de clubs catalans avui perseguits per la hisenda espanyola per sol fet de ser catalans, sobreviurien.



COMENTARIS fletxa taronja

item
joan fletxa tordera
29 d'agost de 2013, 11.37 h

sincerament el que pensi el director de qualsevol Caixa sobre Catalunya o el seu futur, me la porta fluixa, amb perdó, son gentussa que no ens ha d´importar, el futur es nostre no d´aquest individus.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
MANELIC fletxa TORROELLA
29 de juliol de 2013, 13.53 h

#106JA HO VAN ENCERTAR ELS DE BANYOLES !!! La imatge del burro català és la mes propera que tens. ¿Camines amb dos o quatre potes?


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
Joanot fletxa Ger de Cerdanya
29 de juliol de 2013, 11.43 h

Senyor Domper, t'he portat la contrària perquè ho he cregut necessari. Ja veig que "en saps molt", de tot, per la suficiència amb què parles. Això no obstant, i pel que fa a la meva nota, sembla que et falla la comprensió lectora. Abans de dir que amb gent com jo el País no anirà enlloc (si no em coneixes de res...!) pensa si tu estàs fent el que cal. Has fet els deures com a català? Els americans diuen: "no preguntis què fa el teu país per tu, pregunta't què fas tu per al teu paí... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
DOMPER fletxa GIRONA
29 de juliol de 2013, 10.03 h

#106 JOANOT, es el darrer comentari que et torno, però has de saber estar i respectar totes les opinions. Amb gent com tu, el país no anirà en lloc i es perdrà el guanyat amb tots els darrers 30 anys. Menys mal que les coses no s'acabaran com tu penses. A mi el futbol i el seu entorn(en especial el MADRID i el BARÇA) me la "bufan", ja que ho considero un esport massa mediatitzat per tot.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
Joanot fletxa Ger de Cerdanya
28 de juliol de 2013, 21.14 h

No, noi. No pots separar, en les circumstàncies que estem vivint, esport de política. Quan el Barça juga al bernabeu ells treuen les banderotes escanyoles. Alehores...?, com es menja això? És que ells no fan política? Quan siguem lliures, i havent passat el temps necessari per a curar les ferides que ens han fet, segurament això que et dic ja no tindrà sentit. Però ara TÉ TOT EL SENTIT...! I no podem desaprofitar ni una sola ocasió, NI UNA SOLA ,NI UN PARTIT DE FUTBOL, NI UNS CAMPIO... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
DOMPER fletxa GIRONA
28 de juliol de 2013, 19.13 h

Aixó passa per barrejar la gimnàstica amb la magnesia. Una cosa és l'esport i altre el dret a decidir o el que sigui. En SANDRO s'apunta al carro de la samarreta amb la senyera per aumentar el "merchandising". Ja es diu " mentre hi hagi burros, anirem a cavall".


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
Joanot fletxa Ger de Cerdanya
28 de juliol de 2013, 12.56 h

En Gombau té tota la raó del món. Si us plau, no permeteu aquesta grolleria espanyola fastigosa, que la catalana és, ara mateix, en defensa pròpia i també desapareixerà.
Salut i independència... ja !!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
NOVAABC fletxa IGUALADA
27 de juliol de 2013, 15.35 h

#89 cuidado con la ironia porque no todos la entienden... despues te cogen un trozo del texto y lo utilizan de municion contra nosotros...
POR LO DEMAS ESTOY DE ACUERDO CONTIGO (yo si te he entendido)


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
Gombau fletxa Gandesa
27 de juliol de 2013, 10.59 h

Per què tanta grolleria espanyola i tan baix nivell espanyol en els comentaristes de Directe.cat? Trobo que la direcció hauria de prendre mesures per arranjar això. El baix nivell, la vulgaritat i la grolleria només agrada als espanyols i desacrediten fortament el diari.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
27 de juliol de 2013, 07.36 h

VALE, SÍ, A VECES ME BEBO MEDIO VASO DE DON SIMÓN Y ME PONGO TONTO, Y ME GUSTA HACERME PASAR POR SOCIALISTA, YO QUE SOY DEL PP Y FUI DE AP CUANDO LA CREÓ FRAGA. YO SOY UNA ESPECIE DE "CAMISA VIEJA" DE LA DEMOCRÀCIA. RECONOZCO QUE MI IMPOTENCIA SEXUAL ME HACE ESCRIBIR BARBARIDADES QUE UN HOMBRE DE VERDAD NO ESCRIBIRIA, LA CULPA LA TUVO MI PADRE, EL MUY PEDÓFILO, PERO OS JURO COMO ME LLAMO LUIS PAREDES QUE LE DENUNCIARÉ EN LA PÁGINA WEB DE LA GUARDIA CIVIL, POR PEDÓFILO Y POR CORNUDO. A V... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.