directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 09:57 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Rivera, malalt d’ERC, insta a Mas a canviar de soci per aprovar els pressupostos

Albert Rivera recorda que Mas ha d'escollir entre “condicionar els pressupostos o respectar les lleis” i demana al govern català que abandoni el camí separatista

Comentaris 14  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

Albert Rivera, president de Ciutadans demana a Artur Mas que deixi de pactar els pressupostos amb ERC, ja que aquest partit els condiciona i provoca un trencament de la convivència. Rivera assegura que Mas ha de prendre una decisió i escollir entre condicionar els pressupostos o respectar les lleis. Per altra banda el líder dels populars ha exigit a Mas que abandoni el camí separatista i deixí de fer ressò de la carta enviada a Rajoy mentre per altra banda envia una carta de dependència on demana a Espanya un rescat econòmic per a Catalunya. Rivera també ha demanat que Artur Mas i Andreu Mas-Colell compareguin al Parlament per donar a conèixer les seves prioritat pressupostàries, i dels fons de rescat. Finalment, Rivera exigeix que surtin els responsables polítics en referència als casos de corrupció Bárcenas i Palau, i demana tant a Rajoy com a Mas que expliquin tota la veritat.

Albert Rivera
Albert Rivera

Comparteix
   


Etiquetes

 

Albert Rivera, president de Ciutadans, ha demanat avui al President de la Generalitat, Artur Mas, que es busqui un altre soci per a pactar els pressupostos que no els condicioni com fa ERC, segons Rivera. El líder de ciutadans ha assegurat que ERC els accepta “a canvi de trencar la convivència i les lleis democràtiques. Rivera ha continuat afirmant que Mas a d'escollir entre “condicionar els pressupostos o respectar les lleis, i ha demanat al president de la Generalitat que deixi enrere aquesta “via separatista”.

 

Durant la roda de premsa d'aquest matí, Rivera ha demanat a Mas que deixi de “fer ressò” de la carta que va enviar la setmana passada a Mariano Rajoy, mentre a la vegada “amaga la carta de dependència en la que demana un rescat per tapar els forats que han deixat el tripartit, CiU i el PP a la Generalitat".

Finalment, Rivera ha demanat la compareixença de Artur Mas i Andreu Mas-Colell al Parlament, perquè puguin donar a conèixer quines són les prioritats del Govern, a quines partides destineran el rescat i en què es gasten els diners.

 

Per altra banda, en la roda de premsa, Albert Rivera ha parlat també sobre les compareixences referents als casos Bárcenas i Palau. Ha assegurat que la intenció d'alguns polítics ha estat la de donar-hi poc ressò, intentar que passessin per desapercebudes i evitar realitzar un ple monogràfic al respecte. Rivera afirma que “es necessiten responsables polítics” tant en el cas Bárcenas, com en el cas Palau, i ha demanat a Mariano Rajoy i Mas que “diguin la veritat caigui qui caigui”, i siguin “estadistes i no oportunistes. El líder de Ciutadans també ha demanat que “deixin de remetre el procés judicial com una excusa a la ciutadania”.


 

 





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#14
Ai Senyor! fletxa Barcelona
30 de juliol de 2013, 13.00 h

Ai vés! si no comento és per no engegar a aquest senyor a on es mereix, vull ser educat... O no comento per no donar més protagonisme a aquest home. ("Que parlin de mi! encara que sigui malament!")
Malait siga! Ja ho he comentat!


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Jaume fletxa Barcelona
30 de juliol de 2013, 12.54 h

RIVERA, UN HOME POC ENFEINAT QUE ESTARIA MILLOR EN PILOTES

Ja es nota que no sap que fer aquest paio. Jo d'ell, en comptes de pregonar el que HAN de fer els demés em preguntaría que puc fer jo, encara que sigui en Rivera de C's, per millorar la situació econòmica de Catalunya, inclós el dèficit fiscal que, com en Rivera és UN RUC, el nega.

Mira Rivera, perquè no et tornes a posar en pilotes, baixes pel Passeig de Gràcia, i lo que recullis d'almoïna li dones al Mas Colell. Gràcies. ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Josep Mª fletxa El Vendrell
30 de juliol de 2013, 12.10 h

Aquest si que sembla el Messies en aquesta foto, tan bonic ell amb les seves idees franquistes passades de moda, quan els veig em remouen els budells no ho puc remeiar sempre tocant les pilotes amb l'idioma, si no li agrada CATALUNYA com és, que es marxi d'una vegada i ens deixi tranquils, tota la culpa la tenen els immigrants que van venir de les espanyes i no els dóna la gana d'adaptar-se i clar els voten miserables això és el que són els seus votants. VISCA CATALUNYA LLIURE


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
30 de juliol de 2013, 02.07 h

Sr.Rivera (ara si que escric be el seu nom), li demano disculpes per l'error en l'anterior comentari. Pero aprofito per indicar-li que fins Wikipedia califica el seu partit de español o sigui amb intent de representacio a Espaya. Sembla que al 2005 la formacio Ciutadans de Catalunya, fundada a Barcelona, era catalana pero el 2006 varen decidir-se per Ciudadanos-Partido e la Ciutadania no sols per conquistar Catalunya sino, fin i tot, per portar a tota Espanya per el dret, i respectable cami, e... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
30 de juliol de 2013, 01.54 h

Mirant la foto em sembla veure a un personatge fen un discurs trascendental, La poaicio e les mans estesas, els braços oberts, la seva pose mesianica. Llastima que el seu discurs sigui tan buit com sempre, ja que voste sap be que cal repectar els resultats de unes eleccions, que no es pot fer callar la veu democratica d'un poble, i no parli mes e diners i pressupostos ja que sap be que si el Gobierno de la seva celestial Espanya no es quedes els diners que ens deu a Catalunya no tindriem cap... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Synera fletxa Barcelona
29 de juliol de 2013, 21.54 h

Vull dir " la resta"


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Synera fletxa Barcelona
29 de juliol de 2013, 21.53 h

Califiquem als homes de debó pel que creen, no pel que descreen. La esta son homenots o homanets.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Synera fletxa Barcelona
29 de juliol de 2013, 21.50 h

Sí, sobre tot amb tu nen que ens dones moltes seguretats als reals ciutadans de CAT, no a la vostra ínfima minoria fanàtica que disimula amb cors carriclons. Apa! A treballar de debó nano!


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
marisa fletxa 43890
29 de juliol de 2013, 21.06 h

Ja se li acaba la carrera política a Catalunya amb aquest franquista...Clar que sempre es podría dedicar a fer d'estripper tot i que ja esta acostumat a deisar-se veure nu, ho potser es un exhibicionista?


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
pep fletxa fontdepou
29 de juliol de 2013, 20.14 h

Aquest xaval, de petit va caure del bres y es va fer molt mal


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.