directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 08:57 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El rentat de cara de Nadal fa més profunda l'esquerda del PSC

Reaccions irades, iròniques o tolerants de diferents membres del PSC respecte la decisió de Nadal de presidir el pacte gironí pel dret a decidir. Fernández posa en dubte la seva continuïtat en càrrecs orgànics dins el PSC.

Comentaris 9  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 12 vots )
carregant Carregant

La decisisó de Nadal ha provocat reaccions diverses entre els membres del PSC que no han vist amb els mateixos ulls que Nadal lideri aquesta iniciativa sobiranista. Juli Fernàndez, primer secretari dels socialistes a Girona, ha criticat fermament la decisió de Nadal, i ha lamentat les formes i ha retret a Nadal haver actuat d'esquenes al partit. D'aquesta manera, Fernàndez ha posat en dubte que Nadal pugui continuar tenint un càrrec orgànic dins el partit si al mateix temps lidera una iniciativa d'aquest tipus. Per altra banda Maurici Lucena, portaveu del PSC al Parlament, s'ha pres la notícia amb un humor àcid i ha comentat que potser es tracta “del principi d'una segona joventut política”. En contra la portaveu del grup muncipal del PSC a l'ajuntament de Girona gironina, Pia Bosc, assegurava 

Joaquim Nadal i Juli Fernández
Joaquim Nadal i Juli Fernández

Comparteix
   


Etiquetes

Fernàndez crític amb la decisió de Nadal
 

El primer secretari del PSC, Juli Fernàndez ha explicat que no coneixia la decisió i ha lamentat profundament que hagi actuat d'esquena al partit, i a més tenint en compte el pes polític de Nadal dinsel partit. Fernàndez ha explicat que tenia una trucada perduda de just abans de la roda de premsa, i s'ha mostrat molt molest amb l'actitud de Nadal. Fernàndez ha dit respectar la decisió però no compartir-la, "sé que és a títol personal però l'emplaço a reflexionar si és compatible amb el fet de ser president, un càrrec orgànic dins el partit”, ha dit Fernàndez i ha clarificat que no està demanant que Nadal plegui, sinó que analitzi si la seva decisió pot perjudicar el partit. Per Fernández “ En un moment de contínues convulsions a nivell nacional, el partit el que necessita és un projecte clar, i la decisió d'en Joaquim Nadal de liderar el pacte gironí pel dret a decidir genera dubtes entre la militància”, el que li cal al partit és un projecte comú i no “una suma d'individualitats que genera distorsió” ha sentenciat.


Pia Bosch fa els ulls grossos mentre veu més propera la col.laboració del PSC Gironí amb CiU
 

Pia Bosch, portaveu del PSC a l'Ajuntament de Girona ha explicat que ella sí que estava informada per Nadal i ha afirmat “que cal respectar la decisió presa per Nadal ja que és una poció personal”. Bosch ha continuat afirmant que “hem de pensar que si ell diu que treballarà perquè sigui una taula plural i que no sigui tendenciosa d'entrada ens ho hem de creure” i s'ha mostrat confiada de la feina que Nadal podrà fer liderant el Pacte gironí pel dret a decidir. D'aquesta manera, Bosch no ha descartat que el grup municipal del PSC pugui acabar donant suport a aquesta iniciativa.
 

Humor àcid per part de Lucena
 

Maurici Lucena, portaveu al Parlament del PSC, ha assegurat que “hem d'estar contents que, després d'un retir que semblava definitiu, Nadal ha decidit tornar a la política activa, i que hagi decidit fer-ho al seu territori d'origen”. Ha continuat ironitzant que “potser és el principi d'una segona joventut política que els catalans hem de celebrar”. Lucena ha assegurat que es tracta d'una decisió personal de Joaquim Nadal, i que s'ha de respectar.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#9
Ll.B. fletxa Vallès Oriental. Països Catalans
6 d'agost de 2013, 12.35 h

Cal que tot el Psc es replantegi la disciplina de partit en contra el "dret a decidir" d'una forma real.
La gent sap fer les seves propies lectures. Dir un "Si" , quan realment es diu un`"NO", es a dir només si es fa en la legalitat espanyola, equival a un NO clar, i hipòcrita. Faci el que faci el Psc tindrà perdues. Fins ara acaparava una centralitat que ja no existeix. S'ha mogut l'eix. El Psc en conjunt pot estar en favor o en contra del referèndum i a favor en contra de la independènc... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Kani fletxa Girona.
1 d'agost de 2013, 23.41 h

#1 Hi podria estar d'acord... si no fos perquè el Partido socialista de Cuenca em mereix un respecte i aquests oportunistes impresentables no!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
sal fletxa Baxter
31 de juliol de 2013, 21.00 h

Al senyor Joaquim Nadal el van fotre fora de remenar les cireres a can psciudadanos. Nio te cap merit i es un convers per necessitat, una necessitat molt personal. Que una guineu guardi les gallines del dret a decidir , malament !


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
F.Ibló fletxa ((*(( PPCC ))*))
31 de juliol de 2013, 17.40 h



Benvingut sigui en Nadal a les files del DRET A DECIDIR, i si el propi Josemari Aznar s'hi apuntés, perderia el primer lloc en l'escalafó de personatges menyspreables i fastigosos "der mundo mundià" (no sé si també superaria el segon lloc...)


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
l'Esteve fletxa Vallès Oriental
31 de juliol de 2013, 12.18 h

#4 Company, tu t'imagines a la Chacón , l'Antonio Balmón, el Lucena, el Collboni i el Pedro Navarro "aprofitant" aquesta oportunitat???... Que els hi dirien els seus amos de Madriz???. Algú veu aquesta colla plantant cara als Rubalcava, Gonzalez, Guerra, Chaves, Ibarra, etc.????. A que no. Doncs això.


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
mario fletxa barna
31 de juliol de 2013, 09.34 h

NO sè com mirar-ho, els del PSC-PSOE se'ls dóna la opurtunitat d'entrar en la il·lusió via Nadal i encara foten cagarela. Suposo que el Sr. Nadal espera que el fotin al carrer i sortir per la via ampla com un heroi. Els vells polítics tenen això, ser gats vells i saber-les totes. Ja es veurà, de moment és una bona jugada que serveix per a TOT...


Valora aquest comentari:   votar positiu 21   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Pere Puig fletxa Igualada
31 de juliol de 2013, 08.25 h

Excel.lent notícia que un membre del PSC de la talla d'en Nadal s'incorpori activament a la lluita pel Dret a Decidir.


Valora aquest comentari:   votar positiu 22   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Pepo fletxa Terrassa
30 de juliol de 2013, 21.10 h

Ostres en Lucena, un forà de la política que arriba i només fa que cagar-la dia sí i dia també, ara s´atreveix a fer conyeta d´algú del partit on ell milita que li ha deixat la cadira al Parlament i de sobte el tracta de vell senil.
En fi, és claríssim que s´estan enterrant vius ells solets, dins a casa i fora.
Quin impresentable "el Lucena de las pocas luces".
La territorial gironina del psc-PSOE, es fondrà com una fondue. I la seguirán d´altres com ja ha passat a diverses comarq... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 25   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
l'Esteve fletxa Vallès Oriental
30 de juliol de 2013, 20.27 h

Si el PSC es on milita gent com el Lucena, el Collboni i te per secretari general el Pedro Navarro, vol dir que es el Partido Socialista de Cuenca i per tant no te cap importància el que diguin o facin aquesta colla de botiflers apoltronats.


Valora aquest comentari:   votar positiu 29   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.