directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 14:52 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Laporta: 'Encara tinc temps més que suficient per pensar si em presentaré a les eleccions al Parlament'

'Si em presentés, tinc voluntat de ser president del país, ni conseller ni diputat', afirma

Comentaris 23  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L'encara president del FC Barcelona, Joan Laporta, continua mantenint una calculada ambigüitat respecte la possibilitat que acabi encapçalant una candidatura a les eleccions al Parlament, previstes per a la tardor. Diu que encara no ho té clar -'hi ha moments que penso que ho hauria de fer i d'altres que preferiria no fer-ho'-, però en tot cas assegura que encara té marge per a decidir si fa el pas o no: 'Hi ha temps més que suficient per pensar si em presentaré.' També ha carregat durament contra El Mundo Deportivo per la campanya que realitza a favor de Sandro Rosell a la presidència del Barça.
joan laporta, president fcb, barça, barcelona, consulta, tàrrega
Comparteix
   


Etiquetes
En una entrevista amb Rac1, Laporta ha assegurat que 'hi ha circumstàncies que em porten a pensar que ho hauria de fer: per ideals i perquè al país li convé. Es dóna una situació idònia perquè es debati si Catalunya necessita un Estat propi, i és necessari per a Catalunya que algú promogui aquest debat'.

Però al costat d'aquestes raons tan altruistes, també n'ha exposat de més mundanes. Laporta ha afirmat que hi ha una sèrie d'interessos polítics en desgastar-lo tot just abandoni la presidència del club: 'Si faig el pas, perquè el faig. I si no el faig, perquè no el faig. Sigui com sigui, tinc la sensació que aniran a per mi. Els interessa desprestigiar-me, de manera barroera, quan deixi el Barça per evitar que em dediqui a la política. D'alguna manera m'ha espantat. Si no faig res, pot ser que hi hagi reaccions que no siguin favorables a la meva persona. Hi ha molt d'interès en desprestigiar-me.'

Però Laporta no ha volgut concretar qui és que està interessat en desprestigiar-lo barroerament, malgrat que ha assegurat que ho farà més endavant.

'Ni conseller ni diputat'
Si finalment es decideix a presentar-se, ha afirmat: 'Si em presentés, tinc voluntat de ser president del país, ni conseller ni diputat.' La fórmula que escollirà serà la d'encapçalar 'un partit polític propi, en què s'hi podrien incorporar tots els grups que volguessin'.

Per tant, Laporta descarta de sumar-se a Reagrupament, a qui ha qualificat de 'moviment', per bé que manté la porta oberta perquè Joan Carretero i Rut Carandell s'incorporin a la seva llista.

Contra El Mundo Deportivo
Sobre les eleccions a la presidència del club, Laporta ha afirmat: 'El Mundo Deportivo porta fent la campanya gratuïtament al senyor Rosell des de fa sis anys. És per això que és tant conegut, però encara no sé quin model de club contraposa a l'actual.'

Laporta, fins i tot, ha establert un paral·lelisme entre la campanya d'El Mundo Deportivo a favor de Rosell amb la que va endegar Marca a favor de Florentino Pérez.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#23
Berta fletxa Barcelona
15 de juny de 2010, 06.58 h

LAPORTA PRESIDENT II*II


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
4 de maig de 2010, 18.03 h

A veure si algú sensat m'ho explica, perquè tot el què veig aquí, lamentant-ho molt, he de manifestar que només hi veig insensateses. Us renteu els draps bruts públicament entre vosaltres sense saber encara si aquest tal Laporta es presentarà o representarà algun partit. Foteu a parir ERC (perquè pel què veig RC és culpable de tot, fins i tot potser de la Guerra de l'Iraq), i alabeu aquest polític novell com si fos el Mesia, quan encara no ha manifestat quin partit representarà, ni... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
4 de maig de 2010, 15.54 h

Té mala fama. Això és prou per saber que fracassarà. És sorprenent la de converses espontànies que he anat sentint els últims mesos arreu, els que no el justificaven, directament l'insultaven. "És un impresentable", he oït aquí i allà.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
4 de maig de 2010, 11.05 h

-aniran contra mi. No 'a per mi'
-la fórmula que triarà. No 'escollirà'
-un partit polític propi, al qual s'hi podrien incorporar. No 'en que'


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
SALVEM CAN TRABAL fletxa Delta del Llobregat
4 de maig de 2010, 07.18 h

Desallotjar pagesos catalans de la seva terra de cultiu és el que preten fer Joan Laporta i la seva empresa immobiliària en uns terrenys de l´Hospitalet de LLobregat. El bo del Jan no és gens mediocre és un home de negocis. Però dubto que enderrocar masies i foragitar pagesos catalans sigui gaire catalanista, per no dir molt espanyolista com el PSOE-Hospitalet que hi està d´acord. Per no parlar de la mega-instal.lació que preten construir al Parc Natural del Delta del Llobregat, al muni... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Helena fletxa Barcelona
3 de maig de 2010, 23.36 h

Els darrers trackings dels partits catalans donen a Laporta una projecció de vot al voltant del 10%. Esgarrapa vots tant d'ERC com de CiU i una mica de l'abstenció. Les alarmes s'han disparat a ERC, i a CiU no estan gens tranquils veient que s'esvaeixen les opcions de majoria absoluta i fins i topt la de governar en solitari. És molt d'hora encara però sembla que es mantindria clarament una majoria nacionalista al Parlament. I aleshores serà el moment de veure si ERC vol un govern naciona... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Albert fletxa Barcelona
3 de maig de 2010, 23.29 h

Ostres esteu tots acollonits amb en Laporta, anem bé :)


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Artur ObaMAS fletxa PREMIA de dalt i de baix
3 de maig de 2010, 17.51 h

El senyor Laporta es prou llest com per saber que si vol fer "política" li cal anar directament amb CDC i Mas, ho anar.hi per la porta del costat amb un nou partit (finançat i propagandisticat) des de la federació conservadora i que a l'hora de la veritat serà un mes per sumar amb CiU si es que al final algun despistat li dona el vot.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 12
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
LAPORTA es convergent fletxa un convergent mai es INDEPENDENTISTA.
3 de maig de 2010, 17.45 h

LAPORTA es un convergent avergonyit de ser.ho i de explicar.ho. LAPORTA ESTA Rodejat de convergents amb cara dura..... i cares dures convergents a la junta del Barça, COMENÇANT per OLIVER i acabant pel FERRE i el SALA MARTIN.
LAPORTA es un mes dels moltíssims globus sonda, llançats per CDC i el sei cap de propaganda D.MADI, per destruir el mon independentista, tal i com ja va fer amb el Tremossa i el seu famós "JO VOTARE NO a l'Estatut de Mas i ZP"...........pura mentida i estafa gran al po... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 11
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Miquel Garcia fletxa Catalunya
3 de maig de 2010, 16.46 h

Cas Cunyat Franquista: El president del Barça Joan Laporta va admetre com a directiu de la seva junta directiva a Alejandro Echebarria, cunyat del propi Laporta, tot i ser patró de la Fundació Francisco Franco.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.