directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 03:04 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Ciutadans darrere uns pressupostos impossibles

Albert Rivera critica la possibilitat de posposar els pressupostos i crítica a CIU i ERC d'actuar només amb l'objectiu de separar Catalunya d'Espanya.

Comentaris 11  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 9 vots )
carregant Carregant

Albert Rivera, president de Ciutadans, afirma que prorrogar els pressupostos és una decisió “surrealista” i “antidemocràtica”. El líder de Ciutadans creu que els pressupostos han de passar si o si pel Parlament, i no ol entendre la difícil situació en la que es troba Catalunya a nivell econòmic. Albert Rivera ha demanat a Andreu Mas-Colell, conseller d'Economia, que abandoni el victimisme i que ara que ja es coneix el sostre de dèficit de l'1,58%, que és molt més alt que el de l'any anterior, comenci a fer els comptes de la Generalitat. Rivera ha criticat que encara no s'hagin aprovat els pressupostos d'enguany, ja que s'haurien d'haver presentat a l'octubre passat, i ha continuat en la seva línia, sense tenir en compte a tots els acords que s'ha arribat per millorar l'economia Catalana tot i no haver aprovat encara els pressupostos d'enguany.

Albert Rivera, president de Ciutadans
Albert Rivera, president de Ciutadans

Comparteix
   


Etiquetes

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha criticat el possible acord per prorrogar els pressuposts d'enguany, i ha mostrat el seu total desacord amb els 200 dies de retard que porten els pressupostos. Rivera no entén la dificultat de la situació en la que es troba el país, i rebutja el possible acord dels pressupostos sense entendre que s'està pensant en el millor per Catalunya i l'economia catalana. El president de Ciutadans ha afirmat de que si finalment els pressupostos es prorroguen, serà una decisió “surrealista” i “antidemocràtica” ja que no hi haurà un debat dins el parlament. Rivera ha exigit al govern que “acompleixi amb la seva obligació democràtica, i si no vol governar, que marxi". Rivera ha continuat en la seva línia i ha assegurat que "Cal que es presentin els pressupostos de 2013 al més aviat possible perquè és inadmissible que segueixi prorrogant-los". Ha continuat dirigint-se al president "Governar no és fer cartes, ni cimeres, ni rodes de premsa, és dir als ciutadans com es gastaran els diners", sense tenir en compte que gestionar un país va més enllà de només aprovar uns pressupostos.

 

Per altra banda, Rivera ha continuat preocupat per el mateix tema, i ha remarcat que ara que fa quasi una setmana que el govern espanyol va publicar el sostre de dèficit d'enguany, que és de l'1,28%, Andreu Mas-Colell, conseller d'Economia, ja pot començar ha preparar els pressupostos de l'any que ve. El líder de ciutadans ha retret també al govern, que es queixi per un objectiu de dèficit del 1,28%, al·legant que ha pujat 0,58 punts percentuals respecte el 0,7 % del 2012. Hi ha demanat el govern que deixi enrere el victimisme, quan realment es tracta d'un sostre de dèficit que asfixiarà clarament al nostra país i que no és la millor solució per sortir de la crisi econòmica que arrosseguem des del 2007, i que Espanya agreuja dia a dia amb les seves polítiques que no donen les competències necessàries a Catalunya.

 

Finalment, Rivera ha acusat al Govern Català d'estar actuant d'esquenes a la gent, i ha assegurat que el que fa CIU, juntament amb Esquerra Republicana té sempre com a objectiu separar Catalunya d'Espanya, fet que és “inadmissible” com ho seria la pròrroga dels pressupostos.

 





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#11
PereelDigne fletxa Granollers
7 d'agost de 2013, 12.59 h

No cal fer cas de comentaris de gent malalta contra la decisió democràtica d'un poble. Amb la indepedndència, C's desapareixerà.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Josep Mª fletxa El Vendrell
7 d'agost de 2013, 12.15 h

Para que te enteres te lo digo en" panyol", solo ver tu cara es un trauma, comentar algo sobre tu partido me da pereza solo puedo decirte VISCA CATALUNYA LLIURE


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Emili fletxa TERRASSA
6 d'agost de 2013, 21.36 h

Cuanto MEJOR UNIDOS . . . MEJOR ROBADOS ! ! ! !


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
6 d'agost de 2013, 13.34 h

LA RESISTENCIA ANTIESPAÑOLA SEGUIRÁ SU ACCION POLITICA Y DE LUCHA CONTRA LA INVASION ESPAÑOLA,POR EL FUTURO DE LAS NACIONES OCUPADAS POR LAS FUERZAS FASCISTAS ESPAÑOLAS. REAFIRMAMOS NUESTRO ESPIRITU DE COMBATE CONTRA LA OCUPACION ESPAÑOLA,HASTA LA LIBERACION DE TODOS LOS PUEBLOS SOMETIDOS. VIVA LA INDEPENDENCIA DE EUSKALHERRIA,CA TALUNYA,GALIZA, CANARIAS,ETC.!! !


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Ll.B. fletxa Vallès Oriental. Països Catalans.
6 d'agost de 2013, 11.03 h

ESPANYA, NO ENS DONA LLIBERTAT EN L'AGÈNCIA TRIBUTÀRIA. NO ENS DEIXA CREAR, NI RECAUDAR, NI PLANIFICAR. Tant sols ens deixa gestiona uns pressupostos amb una financiació totalment insuficient. Amb la pretensió d'acussar-nos d'incompetents i qui sap si de recuperar les competències autonòmiques que la Generalitat no té prou fons per finançar. I NO TÉ PROU FONS PER QUE AQUESTS FONS VENEN DE MADRID, I MADRID NO ELS HI DONA.
PROBABLEMENT PRETENEN, A PART DE RECUPERAR COMPETÈNCIES SI CLAUD... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6

Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5

Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Pepo fletxa Terrassa
5 d'agost de 2013, 23.18 h

Els pressupostos són impossibles!
Retallades de 3.500.000.000 d´euros + 500.000.000 del pressupost anual reconegut (no del FLA)
Es pot entendre que això és finiquitar el que resta de l´estat del benestar?
El Far-West será una broma, amb el que ens podem trovar aquí si fem aquests números.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Synera fletxa Barcelona
5 d'agost de 2013, 22.34 h

Però que saben aquests d'economia, d'empresa i de res si mai han creat res. Com poden donar lliçons els que no saben que és fer una empresa, què és crear treball, qué és promoure riquesa? No ens entebanaran. Son uns pobres homes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
F.Ibló : MORTADELOS PEDÓFILS FORA DE CATALUNYA !! fletxa ((*(( Catalunya, PROPER ESTAT LLIURE D'EUROPA ))*))
5 d'agost de 2013, 17.54 h


Veient la cara d'aquest nano de C's, penso que a la futura CATALUNYA INDEPENDENT, haurem de procurar NO TENIR AGENTS DELS SERVEIS SECRETS QUE SE'N VAGIN AL MARROC A PERVERTIR NENS i acabin a la presó (per molt que el monarca repugnant Hassan els amnistiï)


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.