directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 11:26 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Esports doble fletxa

#Madrid2020 preocupada per l’onada independentista a Catalunya

Les preguntes més punyents a la candidatura de Madrid per part dels membre del COI en relació als futuribles jocs olímpics són les relacionades amb el procés obert a Catalunya cap a l’estat propi

Comentaris 26  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 24 vots )
carregant Carregant

No saben que contestar, ja no poden desmentir que el problema no existeix i han d’anar  amb molta cura amb el que diuen, preguntes com  si veuen la possibilitat d’una Catalunya independent?,  si  Espanya utilitzarà les armes per impedir-ho?,  què pensa fer el Govern Espanyol davant les demandes de Catalunya?  o què passarà amb els esportistes catalans? Els incomoden. Però les preguntes que els van provocar més neguit i que van ser fetes per un membre del Comitè Olímpic Internacional (COI) sud-americà van ser aquestes “si Madrid organitza els jocs olímpics de 2020, posarà dificultats a la presencia de la Catalunya independent? La delegació catalana tindrà totes les garanties per poder participar davant possibles atacs ultres?”.

Comparteix
   


Etiquetes
El cas català i la falsa lluita pel dòping dificulten l’elecció de Madrid com a seu de les olimpíades de 2020

La decisió es prendrà el proper 6 de setembre a la ciutat de Buenos Aires en la reunió del COI, on les tres ciutats finalistes, Tokio, Istanbul i Madrid faran les darreres exposicions de les seves candidatures davant els membre del COI responsables de prendre la decisió. I si primer el punt fluix de la candidatura era i és la manca de lluita reial contra el dopatge, ara se li ha afegit el cas català i el seu procés per aconseguir la independència, per molts membre del COI la reacció d’Espanya davant aquesta voluntat, genera conflicte i desconfiança.

Neguit de la candidatura madrilenya per les preguntes referides al cas català

El cas dels insults a una waterpolista catalana que va guanyar la medalla d’or als recents mundials de natació de Barcelona no ha passat desapercebut, diferents membre del COI presents a Barcelona van poder comprovar com la gent s’aixecava amb l’himne català i rebutjava l’himne espanyol com a responsable del joc brut espanyol contra l’esport català.

“Si Madrid organitza els jocs olímpics de 2020, posarà dificultats a la presencia de la Catalunya independent? La delegació catalana tindrà totes les garanties per poder participar davant possibles atacs ultres?”

I Madrid no sap que contestar, si diu cap problema és que reconeix que Catalunya acabarà sent independent i si diu que no, trenca de ple la carta olímpica i el principi bàsic del fundador de l’olimpisme, Pierre de Coubertin, el més important és participar.

La guerra política contra Gibraltar també els hi pot costar la candidatura olímpica de Madrid

Per acabar-ho de arrodonir la crisi oberta per la diplomàcia espanyola amb Gibraltar pot ser el cop de gràcia a la decisió del proper setembre.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#26
Aniol fletxa l'Ametlla del Vallès
7 d'agost de 2013, 10.52 h

#23
Aquests/es guàrdies de seguretat i guàrdia civil, deuen ser els referents de la pobreta desgraciada que treu el cap per aquí de tant en tant (signa com a Anna) i que tracta als independentistes de feixistes.
En resum, molt ecspanyol tot plegat!


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
P.Unxó fletxa estat esPPanyol = FANFARRONERIA INCOMPETENT, ENGANY, CORRUPCIÓ = simulacre d’estat de dret = paròdia esperpèntica de democràcia
7 d'agost de 2013, 10.52 h



#23 També volia referir-me a l'agressió que expliques. Aquesta gent, els pancastellanistes, són molt valents quan són quatre d'armats contra un desarmat. Els ve de lluny: de quan mataven indis americans amb armes de foc que "el enemigo" desconeixia.

Però un a un i cara a cara, SÓN UNES GALLINETES COVARDES, i ho saben. FANFARRONETS que quan es veuen igualats amb el contrincant, a la primera de canvi ES CAGUEN A LES CALCES.

Així actuen els FILLS DE MALA MARE.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
P.Unxó fletxa estat esPPanyol = FANFARRONERIA INCOMPETENT, ENGANY, CORRUPCIÓ = simulacre d’estat de dret = paròdia esperpèntica de democràcia
7 d'agost de 2013, 10.45 h



#23 Tens molta raò, Alecantí, amb això de la por al contagi. I no pas només al País Valencià, perquè si fossin prou intel.ligents, fins i tot els gallecs, canaris, els andalusos, els asturians ... tots se separarien de la INCOMPETENT CASTELLÀ, la que arruina tot l'estat amb les seves ÀNSIES DE PRESUMIR, de semblar poderosa i tenir un exèrcit i unes embaixades SUMPTUOSES, unes autopistes sense cotxes, etc etc ... mentres la CORRUPCIÓ enriqueix a quatre cara-dures....

QUAN SE N'ADO... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
ALECANTÌ fletxa ALECANT PPCC
6 d'agost de 2013, 20.58 h

potser per una por al contagi de l'independentisme català al país valencià els castellans senten una senofobia cap a la gen que parla llengua valenciana:
Cops de peu i un cop de puny a l'esquena. El diagnòstic mèdic, registrat a l'hospital general de Castelló hores després: policontusions. I és que el cas de la jove de Castelló a la qual van impedir l'entrada al control de seguretat festival de música Arenal Sound de Borriana per haver parlat en català no va ser l'únic. Diumenge a l... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 31   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
6 d'agost de 2013, 19.03 h

#9 Si no vols portar barretina, estas en el teu dret, pero no ofenguis,als que la porten,
saps molt be,com ofendre, als catalans, que no pensen com tu, suposso,que tu et sents,
mes comode, amb un tricorni, al cap


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
talivana fletxa sitges
6 d'agost de 2013, 18.53 h

#3 Annan com cobres per servei em poses catxondo


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
talivana fletxa sitges
6 d'agost de 2013, 18.51 h

#3 Anna com cobres per servei em poses catxondo


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
6 d'agost de 2013, 17.00 h

#16
No perdis el temps, es un travestorro, i es diu"CARMEN DE MAIRENA"


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Josep fletxa Barcelona
6 d'agost de 2013, 15.07 h

#3 Escolta Anna, estaràs a favor o en contra de la independencia de Catalunya, lluitaras amb més ganes o menys per defensar les teves idees, però si us plau, feu el favor de deixar de comparar-nos amb els NAZIS pk l'únic que demostres és la teva ignorancia amb el que va ser el règim NAZI.
Saps pot ser el que varen fer en Hitler i en Goebbles? no? doncs abans de dir aquestes rucades lleguiex que t'anirà molt bé!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 26   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
6 d'agost de 2013, 13.18 h

Comunicado de la Resistencia :

a los españoles:
desde la Resistencia al invasor español,luchamo s por el reconocimiento del derecho a decidir de todos los pueblos que han pensado en su INDEPENDENCIA,q ue quieren ser libres,que no se sienten españoles,que quieren tener un futuro independiente y sin coacciones por parte del fascismo español del psoe y pp,upyd,etc
iNSTAMOS a los que se consideran españoles,a permitir,a tolerar,con mente abierta,que por fin,los pueblos puedan decidir sobre su... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 19   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.