directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 01:41 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Tot apunt per l'Onze de Setembre a Tarragona

Ja 10.000 inscrits al tram de la Via Catalana organitzada per l'ANC que passa per Tarragona

Comentaris 13  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

El tram de Tarragona de la Via Catalana que organitza l'assemblea Nacional Catalana ja compte amb quasi 10.000 inscrits dels 18.000 que necessiten per completar-la. La ciutat de Tarragona ja està quasi a punt per aquest 11 de setembre, amb 9 dels 31 trams de la ciutat completament plens i la resta que es van omplint poc a poc. Els trams on falta més gent, són aquells que es troben als afores, a les carreteres dels extrems de les ciutats, a la banda de la Canonja i a la d'Altafulla, on hi ha alguns trams que estan per sota del 10% d'ocupació. Per assegurar que la cadena sigui un èxit total, aquest cap de setmana es realitzarà un assaig, com molts dels que s'han realitzat anteriorment arreu de Catalunya. Així doncs, el proper dissabte a la tarda es realitzarà un assaig de la cadena humana des del Pla de la Seu a la Plaça de la Font.

 

Albert Cortés, coordinador de l'ANC a Tarragona
Albert Cortés, coordinador de l'ANC a Tarragona

Comparteix
   


Etiquetes

Tarragona es prepara per l'11 de Setembre i ja ha aconseguit completar 9 dels 31 plans que divideixen la ciutat per la propera cadena humana per la llibertat del poble català. Ja són 10.000 els inscrits en diversos trams de la ciutat, i només en fan falta 8.000 per completar la cadena totalment i aconseguir un èxit rotund. Albert Cortés, coordinador de l'ANC a Tarragona ha explicat que la iniciativa ha tingut molt bona acollida i ha assegurat que quan s'hagin completat la majoria de trams urbans de la cadena humana, la resta s'ompliran de forma més ràpida que fins ara. Cortés ha remarcat que la via catalana passa per 90 municipis, i que la resta de ciutadans del país que ho vulguin poden apuntar-se a les carreteres de les comarques de Tarragona. El coordinador ha continuat explicant que ja tenen previst que vingui gent d'altres indrets, sobretot de Barcelona i també de Vilanova, llocs on la cadena ja està complerta. També ha posat l'exemple del cas de l'Hospitalet de l'Infant, on força gent de l'Alt Camp hi anirà per omplir zones buides.

 

Tot apunt per la Diada

 

Per la cadena humana del proper Onze de setembre, Tarragona s'ha dividit en 31 trams de 500 metres, on es calcula que cal 1 persona per metre, per tant 500 persones a cada tram. Cal tenir en compte, que a més a més s'afegeix un 20% extra per compensar les possibles baixes que hi pugui haver a última hora. Cortés ha assegurat que “anem molt bé i estem força contents”, i ha explicat que malgrat el sentiment independentista potser no sigui majoritari a Tarragona està quallant al territori i cada cop hi ha més gent que es suma al carro independentista. Ha posat els exemple de d'iniciatives com Encén la Flama ala Rambla Nova, o les 10.000 signatures que s'han aconseguit per reclamar que la ciutat s'adhereixi a l'Associació de Municipis per la Independència (AMI). Cortés ha explicat que l'acte central de la Diada es realitzarà al Passeig de les Palmeres i comptarà amb diverses actuacions, un dinar popular i parlaments.

 

El recorregut tarragoní

 

La cadena humana del proper Onze de Setembre, coneguda com a Via Catalana, entrarà a Tarragona des d'Altafulla, passant per la Via Augusta. Continuarà pel Passeig de les Palmeres, la Rambla Nova i l'Avinguda Roma; i acabarà per la carretera de València fins al barri de Bonavista, on es troba el límit amb Canonja. Tots els participant s'aniran situant a partir de les quatre de la tarda als trams on hagin estat assignats i s'organitzaran perquè no quedi cap buit a la cadena. A les 17.14h començarà la cadena, i fins les sis de la tarda els participants uniran les seves mans estenent la Via Catalana des de El Pertús fins a Alcanar. Cal destacar que ja són 300.000 els inscrit a la cadena, ciutadans d'arreu del país que volen mostrar el seu suport a la independència de Catalunya i volen fer veure arreu del món l'anhel de llibertat del poble català.

 

Agafant forces pel dia Onze

 

Aquest proper dissabte 10 d'agost, l'ANC de Tarragona, organitza una cadena humana que anirà des del Pla de la Seu fins a la Plaça de la Font per preparar-se per la Diada. L'organització ha calculat que es necessitaran 500 persones per realitzar-les però animen a tota la ciutadania a participar-hi i així carregar les piles pel proper Onze de Setembre. Aquest assaig de cadena humana servirà per donar conèixer la Via Catalana a aquells qui encara no saben de què tracta, i per recollir més inscripcions de gent que vulgui participar-hi. Els actes previs a la Diada no acaben aquí, ja que el 31 d'agost Tarragona rebrà a tots els membres participants del projecte “Pedalem per la independència”, el 9 de setembre presentaran un llibre i realitzaran un concert, i el dia 10, s'ha organitzat un acte independentista al teatre Metropol que comptarà amb la Presència de Joan Miquel Nadal, exalcalde de Tarragona, Josep-Lluís Carod-Rovira, o Francesc Xavier Grau, Rector de la URV entre d'altres.




 

 





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#13
9 d'agost de 2013, 16.10 h

#7 La prueba inequívoca de que toto lo que dices es mentira es precisamente que lo dices tu,pobre puta impotente.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
9 d'agost de 2013, 15.17 h

@Juan Montgó
Juan Montgó és una mica estúpid. És com, d'alguna manera, la merda residual enganxada al pot que queda després d'una depuració. Aquella merda que no se'n va ni amb la karcher, que al final fa que hagis de llençar el pot i comprar-ne un de nou perquè no queda mai prou net.

Això va dirigit al Juan Monguer, o Montgó, tot i que et queda millor Monguer.

El dèficit fiscal contat per aquest mètode que et resulta entremaliat (suma i resta en realitat) és el que va cap a Mad... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
mario fletxa barna
8 d'agost de 2013, 10.31 h

#1 Tens raó, encara ens falta molt per fer, el nostre idioma s'ha de continuar treballant, ja ho veus ( per això és tan VIU). Segurament i per més INRI el que ha redactat el titular és molt jove. Els grans, procuren ser acurats i escriure i parlar bé la nostra identitat i la nostrta ànima que és la llengua, la que ens defineix com a País i NACIÓ.
#8 També tens raó, però això ja és normal al directe, tu tampoc ho has fet. Els de Tarragona els costa molt donar-se les mans en se... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
pasbort fletxa Vila-real
8 d'agost de 2013, 10.23 h

NO TINDREU MES REMEI
Que l´ANC tard o d´hora en convertir-vos en un PARTIT POLITIC (espero que sigui SOCIALISTA " però de SOCIOLISTOS? RES de RES EH?"). per cert CREC QUE JA ES HORA DE DEMANAR a els POLITICS COL-LABORADORS d´aquesta BRUTALITAT que està PATINT la SOCIETAT, que AVUI AVUI MATEUX DEIXE DE COL-LABORAR AMB AQUESTA GENT TANT,,,,TANT,,,,aquests POLITICS que estan CRIDANT a CRITS que s´els CRIMINALITZEN per la CANALLADA QUE ESTAN FENT ALS POBRES!!!----I......als NOSTRES? que PROU... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Lluís fletxa Barcelona
7 d'agost de 2013, 19.21 h

#6 El castellà llengua franca? Ah, val; a l'Amèrica del sud subdesenvolupada...


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
7 d'agost de 2013, 19.12 h

EN COMPTES DE COMENTAR LA NOTÍCIA, US ENTRETENIU AMB COLLONADES


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Juan Montgó fletxa Dénia-Alicante
7 d'agost de 2013, 18.17 h

#4 Prueba de que el talento en modo alguno es incompatible con la deshonestidad intelectual, Andreu Mas-Colell, en tiempos candidato al Nobel de Economía, se dedica ahora a engañar a los catalanes como a chinos con las cuentas de la vieja. Que alguien de su prestigio académico se rebaje a mancharse con labores de chusco agitprop indica el grado de envilecimiento colectivo a que conducen los nacionalismos. Y es que, por segundo año, el consejero catalán de Economía ha vuelto a falsificar l... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 18
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Otto Zimmerman fletxa La Llagosta
7 d'agost de 2013, 18.14 h

#1

El Jordi Catalunya diria " i ha" . . . . . .

Que triste, mas de 30 años de imposicion de la inmersion linguistica y los redactores del Directe que deben ser joevenes becarios o recien egresados de la Uni escriben el LAPAO que da pena.

Arguir que el español hace 500 o 1000 años que se enseña es de idiotas ya que los que escriben tienen menos de 80 y solo debe importar los inputs recibidos durantes su vida y no por los de sus antecesores.


El tema es mas de fondo, el idioma que se i... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 19
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Juan Montgó fletxa Dénia-Alicante
7 d'agost de 2013, 18.14 h

Y ESTE CARA ESTIRADA QUE SALE EN LA FOTO, QUIEN COÑO ES?

YA 10.000 FÍJATE.

COMO SI SON 2 MILLONES. CUANDO EL 35% DEL ELECTORADO CATALÁN QUE NUNCA VA A VOTAR Y SEGÚN ESTUDIOS SOCIOLÓGICOS PORQUE PASAN DE LA POLITICA NACIONALISTA, SE DECIDAN A IR A VOTAR PARA QUE PRECISAMENTE LOS QUE MÁS ODIAN, LOS CAPOS DE LA SECTA NACIONALISTA, NO SE SALGAN CON LA SUYA, VERMOS A VER LOS LLANTOS Y LOS OPTIMISMOS TAN DESPROPORCIONADOS QUE HAY HOY POR DONDE ACABAN SI NO COMO MÍNIMO POR LOS SUELOS.

HAY Q... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 22
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4

Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.