directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 15:30 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La demagògia sobre la fam infantil a Catalunya uneix PSC, PPC, ICV-EUiA i C's

Junts per reclamar explicacions al Govern pels problemes de malnutrició infantil a Catalunya que va denunciar el Síndic de Greuges, en cap cas per reclamar a Espanya que pagui el que deu.

Comentaris 50  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

La imatge parla per sí sola, els representats dels PSC, Jaume Collboni , d’ICV- EUiA, Dolors Camats, de Ciutadans, Jordi Cañas i del PPC, Santi Rodríguez, units contra la fam infantil a Catalunya, però no pas per reclamar el deute de l’estat amb Catalunya per fer-hi front, ni denunciar l’asfixia econòmica i premeditada a que ens sotmet l’estat espanyol, ni tant sols per reclamar que s’acabin els incompliments sistemàtics en els pagaments de beques o de la llei de la dependència, coses que de ben segur serien un remei molt eficaç per acabar amb el patiment de milers de catalans. El PSC i ICV-EUiA es tornen a deixar arrossegar per populars i, sobretot, per Ciutadans i el seu líder, Albert Rivera, que serà el gran guanyador de tot plegat.
Els quatre partits han entrat al registre del Parlament una petició de convocatòria de la Diputació Permanent de la cambra catalana amb caràcter d'urgència per tal d’obligar al Govern a donar explicacions sobre "què ha fet i què pensa fer" per pal·liar la malnutrició infantil que el Síndic de Greuges va denunciar el passat dilluns.
 
Ciutadans, preocupats per alimentar nens o per enderrocar el procés cap a l’estat propi decidir?
 
Jordi Cañas ha avisat que "ja és hora que el Govern decideixi prendre cartes a l'assumpte, que no prolongui el patiment dels ciutadans per seguir alimentant el dret a decidir". "Hem de demanar explicacions al Govern. La gana no se'n va de vacances, els problemes no marxen de vacances, i aquest Govern no pot anar de vacances sense anunciar i explicar què pensa fer", ha dit Cañas. La demagògia tampoc fa vacances.
 
"On estan els recursos que el Parlament va mandatar que s'havien de posar" demana ICV
 
Des d'ICV-EUiA, Dolors Camats ha recordat que al Parlament s'hi van aprovar ja mocions presentades per l'oposició que "mandataven al Govern a donar beques i augmentar els recursos perquè no ens trobéssim en aquesta situació de malnutrició infantil". És per això que ha considerat "urgent" que l'executiu "vingui i expliqui què està passant, quins pal·liatius ha posat o perquè no els ha posat, que és el que ens temem".
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#50
l'Esteve fletxa Vallès Oriental
9 d'agost de 2013, 18.57 h

Ara resulta que Catalunya es com Les Hurdes dels anys 30 del segle passat. Si, aquella part d'Extremadura on Luis Buñuel va rodar la seva impactant " Las Hurdes, tierra sin pan", documental que per cert va ser prohibit pel "democràtic" govern de la República espanyola. Clar que si volem podem creure que un menú típic a qualsevol casa o escola espanyola per els nens deu ser quelcom semblant a: 1er,plat al gust amb pernil serrà 5 jotes, ostres i caviar 2on, medallons de vedella de Girona am... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#49
Pepo fletxa Terrassa
9 d'agost de 2013, 18.49 h

Quan jo dic que ICV no sap on és ... no ho dic perquè sí. El "fred de peus" que té amb ERC no els deixa pensar tranquilament. Potser que convoquin Congrés extraordinari com amenaça en Navarro al psc-PSOE i veurem amb qui podem comptar i amb qui no.
Visca la Terra i el Poble Lliures!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#48
maria jesús fletxa La Garriga
9 d'agost de 2013, 18.14 h

Crec que si tant els preocupa aquesta situació als partits d'esquerra, el millor que poden fer a part de criticar, es donar un percentatje del seu sou per paliar la fam infantil. Queda molt bé ser comunista, proclamar al vent el dret de tots el ciutatans als ajuts socials pero cobrar un sou com els diputats del PP o Ciutadans i quedar-s'ho per a ells per comptes de repartir.
Son tant o més cínis que la gent de dretes perque d'aquest ja se sap com funcionan i no ho amaguen. Aquest promulg... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#47
9 d'agost de 2013, 17.17 h

#46 Entonces que hacemos,un museo taurino como en Màlaga,por 5 millones?y dejamos unos pocos miles para ayudas sociales?


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#46
9 d'agost de 2013, 16.23 h

Mientras que unos 50.000 niños no pueden comer lo necesario, nuestras primerisimas autoridades pierden el tiempo en cuestiones segundonas.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 17
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#45
l'Esteve fletxa Vallès Oriental
9 d'agost de 2013, 14.25 h

PSC, PPC, ICV i Ciutadans al mateix sac. O sigui l'alienígena que no s'entera, la Quemascla sense semental, la Puta i la Ramoneta i el Tito Siutadanus son els ... ho poso en espaÑol per que ho entengui tothom : LOS CUATRO JINETES DE LA POCALECHE


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#44
Pedro fletxa Terrassa
9 d'agost de 2013, 13.30 h

#42

Si pero el pueblo vivía en la miseria, nunca los asalariados o trabajadores han vivido mejor en toda su historia que hoy en día (a pesar de la crisis y los mentirosos nacionalistas).


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 14
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#43
Ll.B. fletxa Vallès Oriental. Països Catalans.
9 d'agost de 2013, 13.06 h

"que no prolongui el patiment dels ciutadans per seguir alimentant el dret a decidir". -------------------> PEL QUE SEMBLA EL PATIMENT DELS CIUTADANS ES PEL DRET A DECIDIR, NO PER LA DESNUTRICIÓ.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#42
9 d'agost de 2013, 13.05 h

#37Antes de 1714 Catalunya disponia de embajadores propios en Europa,tenia leyes propias,ejército propio,instituciones soberanas,moneda pròpia,es normal que un pobre ignorante español lo ignore.


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#41
Ll.B. fletxa Vallès Oriental. Països Catalans.
9 d'agost de 2013, 12.59 h

van aprovar ja mocions presentades per l'oposició que "mandataven al Govern a donar beques i augmentar els recursos perquè no ens trobéssim en aquesta situació de malnutrició infantil".-------------------------------------> CONSIDERO QUE LA QÜESTIÓ, TAL COM ESTAR EL PAÍS, NO ES DONAR DINERS A LES FAMILIES (QUE NO SABEM QUIN ÚS EN FARAN) SI NO DONAR EL MENJAR.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.