directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 03:51 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Gràcia independentista

L'ANC omple la plaça Joanic d'activitats independentistes durant la Festa Major de Gràcia

Comentaris 10  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

Aquest proper 15 d'agost comença la Festa Major del barri de Gràcia on no hi faltarà la presència de l'Assemblea Nacional Catalana que omplirà la programació de les festes d'un munt d'activitats independentistes. Així doncs des de l'ANC de Gràcia s'organitzen diverses activitats festives i reivindicatives del 18 al 20 d'agost a la plaça Joanic. Entre aquestes, es construirà una estelada amb espelmes, hi haurà un concert de rock i un de rumba, festa infantil, un sopar popular i una cadena humana. Des de l'Assemblea Nacional Catalana es pretén fer arribar a tots els assistents el sentiment independentista i fer compatible l'ambient festiu i participatiu amb la reivindicació per a una Catalunya lliure, de la qual els veïns de Gràcia sempre n'han estat pioners.




Comparteix
   


Etiquetes

L'Assemblea Nacional Catalana omplirà la Festa Major de gràcia d'activitats independentistes per combinar aquesta lluita per l'estat propi amb l'esperit festiu d'aquests dies, i fer arribar a tothom l'anhel de llibertat del poble català.

Les activitats començaran amb la construcció d'una estelada amb espelmes de colors de les més grans que s'han fet fins ara a Catalunya. Aquesta estelada s'encendrà el diumenge 18 d'agost a partir de 2/4 de 10 del vespre al passeig de Pi i Maragall a tocar de la plaça Joanic. L'endemà, també a la plaça Joanic a 2/4 de 7 de la tarda hi haurà una festa infantil amb el mag Sermàgic i una xocolatada per a tothom.

El sopar de germanor obert a tots els públics es realitzarà el dilluns 19 a 2/4 de 10 del vespre. Per assistir-hi cal que tots els interessats enviïn un email a ancgraciafestamajor@gmail.com. Al acabar el sopar, a les 11 del vespre, a la mateixa plaça Joanic tindrà lloc el concert de rumba amb Aimarai i Sabor de Gràcia.

 

L'acte central, una cadena humana

 

L'acte central organitzat pel l'ANC d'aquestes festes serà la cadena humana per la independència que es durà a terme el dimarts 20 d'agost a partir de les 7 de la tarda, i que farà un recorregut per les principals places del barri. Així doncs s'uniran les places de Vila de Gràcia, Diamant, Virreina, Sol, Nord, Trilla, Rovira i Trias, Dones del 36, Revolució, Raspall, John Lennon, Joanic i Jardinets de Gràcia.

Diverses entitats gracienques donarà suport a la cadena i hi participaran activament, entre elles Òmnium Cultural, Lluïsos de Gràcia, Orfeó Gracienc, Centre Moral i Instructiu, Cercle Catòlic, Federació de Sant Medir, i els Castellers de Gràcia.

 

Acabada la cadena humana, es convidarà a tots els participants a dirigir-se a la plaça Joanic, on aproximadament a 2/4 de 9 es farà l'acte de cloenda. La celebració comptarà amb Isona Passola, presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català, Pep Riera, exsecretari general d’Unió de Pagesos, Jordi Vila-Abadal, membre de l’ANC Gràcia, i Ricard Estruch, president de la Fundació Festa Major de Gràcia.

 

Aquest mateix dimarts a partir de les 11 del vespre hi haurà un concert rock organitzat per l'ANJI a la mateixa plaça Joanic on actuaran Mad Skauts i Bonobos.

 





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#10
10 d'agost de 2013, 16.05 h

JO beix que a BARCELONA I GRANOLLERS els Catalans tenen que Penjar moltes més Estelades els seus Balcons , no en beix pas moltes he que en posin ales rotondes els Ajuntaments he de entrada a Barcelona y a Granollers PENJEU ESTELADES JA


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
10 d'agost de 2013, 11.35 h

#1 ! Has hablado clarisimamente !
Lo triste es q lo que dices es cierto , y lo q. Se avecina , también , pero estos son tan analfabetos y gilipollas q no quieren ver el problema q tienen y prefieren enemistarse con PP y ciudadanos a con esta escoria parásita y guarra q les va a conquistar por la natalidad , se reproducen como monos , no valen para nada , son vagos y machistas , además de guarros y violentos , pero nada , los malos son los q quieren ser catalanes y españoles a la vez ... Al... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
10 d'agost de 2013, 11.26 h

#6 vete a la mierda , anormal !!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
10 d'agost de 2013, 09.38 h

1 ) FOTETES , la intencio seva es parlar de tot menys de la Independencia de Catalunya li deu molesta molt la llibertat de Catalunya , cal dir que tambe molts Immigrants están contra la nostra Independencia , els prefereixen seguir en España i parlar sempre en Castellano no volem apendra la nostra llengua Catalana ni respecta la nostra cultura catalana . Tambe diu una gran veritat a Catalunya tenin molts Immigrants per culpa dels socialistes i TRIPARTIT en a... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
9 d'agost de 2013, 12.55 h

Comunicado de la Resistencia :

a los españoles:
desde la Resistencia al invasor español,luchamo s por el reconocimiento del derecho a decidir de todos los pueblos que han pensado en su INDEPENDENCIA,q ue quieren ser libres,que no se sienten españoles,que quieren tener un futuro independiente y sin coacciones por parte del fascismo español del psoe y pp,upyd,etc
iNSTAMOS a los que se consideran españoles,a permitir,a tolerar,con mente abierta,que por fin,los pueblos puedan decidir sobre su... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
pasbort fletxa Vila-real
9 d'agost de 2013, 10.33 h

POLITICS perquè us emperreu a que es treguen les GUILLOTINES AL CARRER? és que els vostres FILLS mereixen el que voleu .....en FI ALLA VOSALTRES!!!

EUREKA!!!
Ja no em fà cap pena veure a un client del BAR demanant SOCORS a l´AMO i la negativa d´ell (que ja té lo seu també...)sempre, sempre els he escoltat parlant de FUTBOL, QUE MES VOLEN....QUE MES MEREIXEN.... si jo els parlés d´INDEPENDENCIA i SOCIALISME segur, segur que m´anviarien a la MERDA!!, ES EL QUE FAN ELS POLITICS A LA SOC... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
La independencia de Cataluña según un vecino de Hospitalet de Llobregat fletxa "con la independencia Catalunya subiría como un cohete"
8 d'agost de 2013, 23.44 h

http://www.youtube.com/watch?v=FCFZ1jtgHkg


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Isabel fletxa Santa Eulàlia
8 d'agost de 2013, 22.03 h

10 punts per la Vila de Gràcia.


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Pepo fletxa Terrassa
8 d'agost de 2013, 22.03 h

#1
Doncs au ves cap a la España de pura raza.
Si això que escriu aquest paio no és feixisme i del bó, jo ja no se ni com em dic ni on sóc.
Visca la Terra Lliure d´elements com aquest!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
F.OTETES fletxa CALIFATO DE CAGALUÑISTÁN
8 d'agost de 2013, 20.45 h

CALIFATO DE CAGALUÑISTÁN, ELS NOUS CAGALÁNS, EL NOU ESTAT LLIURE DEL MAGREB
Los datos estadísticos son demoledores. En los últimos 10 años, Cataluña ha pasado de tener 30.000 inmigrantes musulmanes a tener más de 400.000. Hoy la población musulmana supera el 20% en numerosas localidades de la comunidad autónoma. Los musulmanes marroquíes, argelinos y paquistaníes se estructuran en torno a 201 mezquitas, 200 oratorios y 19 madrazas.
Nada de esto habría ocurrido sin la entusiasta col... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 31
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.