directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 09:38 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

La cadena humana per la independència arriba avui a Gràcia

Aquest vespre una cadena humana organitzada per l'ANC enllaçarà tretze places de Gràcia

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

Avui dimarts, a partir de les set del vespre, la cadena humana arriba a Gràcia per viure una jornada històrica. Per primera vegada s'enllaçaran tretze places del barri amb un conjunt de persones donant-se la mà. D'aquesta manera, la Territorial de Gràcia de l'Assemblea Nacional Catalana es prepara per la Via Catalana del proper Onze de Setembre amb aquest assaig d'avui, que s'aprofitarà per realitzar una prova pilot del sistema ortogràfic que s'utilitzarà a la Via Catalana. Acabada la cadena tots els participants es podran concentrar a la Plaça Joanic, on es realitzarà la cloenda amb les intervencions d'Isona Passola, Pep Riera, Jordi Vila-Abadal i Ricard Estruch. La cadena és l'acte més gran que s'ha organitzat des de l'ANC Gràcia durant aquests dies de festes, però l'organització ha valorat molt positivament la resta d'actes que s'han realitzat aquests dies com l'estelada de llum, la festa infantil, el sopar de germanor o la nit de rumba.

Cartell de la cadena humana de Gràcia
Cartell de la cadena humana de Gràcia


Estelada de llum construïda a Gràcia
Estelada de llum construïda a Gràcia

Comparteix
   


Etiquetes

Avui dimarts 20 d'agost, a partir de les set del vespre s'organitzarà una cadena humana que enllaçarà les tretze places més emblemàtiques del nucli històric del barri. D'aquesta manera les places que quedaran unides seran la de la Vila de Gràcia, Diamant, Virreina, Sol, Nord, Trilla, Rovira i Trias, Dones del 36,Revolució, Raspall, John Lennon, Joanic i Jardinets de Gràcia.

 

Per a poder dura terme aquesta gran cadena humana l'ANC Gràcia comptarà amb un centenar de voluntaris, que repartiran a la gent des dels punts de concentració als diferents trams i regulant el trànsit del barri per assegurar-se que la cadena sigui un èxit total. Les previsions indiquen que la cadena quedarà enllaçada aproximadament a 2/4 de 8 del vespre, i seguirà enllaçada durant un quart d'hora per així poder ser filmada i fotografiada per un equip de voluntaris,en una prova pilot del sistema ortofotogràfic que es farà servir per a la Via Catalana de la Diada.

 

En la cadena humana d'avui al vespre, en la qual tothom pot participar dirigint-se a les set de la tarda a qualsevol de les tretze places, que han estat escollides com a punts de concentració, també hi participaran diversos representants polítics graciencs, entre ells la regidora del districte, Maite Fandos, que es situaran en le tram de la cadena que passa per la Plaça de la Vila, on hi ha la seu del districte.

 

Acabada la cadena, tots els participants podran dirigir-se cap a la plaça Joanic, on a 2/4 de 9 del vespre es realitzarà la cloenda de l'activitat, que comptarà amb les intervencions d'Isona Passola, Pep Riera, Jordi Vila-Abadal i Ricard Estruch.

 

Finalment, aquesta nit, a partir de les 11, es posarà fi als diversos actes organitzats per l'ANC durant les festes de Gràcia amb un concert a la Plaça Joanic, de la mà de l'ANJI, on tocaran els grups Mad Skauts i Bonobos.

 

Des de l'Assemblea Nacional Catalana, s'han valorat com un gran èxit tant del públic com de la organització, els actes que s'han anat realitzant aquests dies a gràcia. Així doncs, l'organització està molt contenta de l'encesa de l'estelada de llum de diumenge a la nit a l’avinguda Pi i Margall, la festa infantil de dilluns a la tarda amb el mag Sermàgic, el sopar de germanor del vespre i, sobretot, el concert de rumba amb els grups Aimarai i Sabor de Gràcia, que va concentrar més d’un miler de persones, anit, a la plaça d’en Joanic.

 

Avui l'ANC Gràcia ja finalitza les seves activitats de la festa major del barri però demà encara estaran presents en una paradeta a la plaça Joanic per continuar animant a la ciutadania a inscriure's a la Via Catalana del proper Onze de Setembre.

 





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
pasbort fletxa Vila-real
21 d'agost de 2013, 10.27 h

I.... que PASSA amb els que voldriem estar en la CADENA i per certes circunstàncies NO PODREM ESTAR? vulgueu o no vulgueu JO estaé allí ESPIRITUALMENT!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Lluís fletxa Vila de Gràcia
21 d'agost de 2013, 08.43 h

La cadena humana la vam fer ahir!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
CAGALANGUTÁN fletxa CALIFATO DE CAGALUÑISTÁN
20 d'agost de 2013, 22.02 h

POR LA DERIVA INDEPENDENTISTA, EN MADRID SE ESTÁN PARTIENDO EL OJETE DE RISA...

MIENTRAS EN MADRID SUBE UN 139,8%

La inversión extranjera en Catalunya cae un 24,7% en 2012

No es un fenómeno nuevo, pero se agudiza. Si en 2010 Catalunya recibió 4.012 millones de inversión extranjera productiva frente a los 5.221 de Madrid, en 2012 la diferencia se ha multiplicado. Catalunya sólo ha recibido 3022 millones de euros frente a los 12.520 de la comunidad de Madrid ( 55% del total ).

Un elemen... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
" con la independencia Catalunya subiría como un cohete " fletxa La independencia de Cataluña según un vecino de Hospitalet de Llobregat.
20 d'agost de 2013, 20.38 h

http://www.youtube.com/watch?v=FCFZ1jtgHkg


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
20 d'agost de 2013, 18.57 h

http://www.youtube.com/watch?v=V6tAtnV2Nds

Tot un poble en moviment cap a l'alliberament! Que corri la veu, cal omplir la VIA CATALANA i que el món vegi els 400 quilòmetres de la Cadena humana per la independència!


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.