directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 03:54 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Juli Fernández prefereix conservar la cadira i tanca la guerra amb Nadal

Dóna per fet que Nadal continuarà com a president del partit a Girona. El primer secretari admet que el PSC té "un problema de projecte i de discurs".

Comentaris 10  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

El primer secretari dels socialistes a Girona, Juli Fernández, ha donat per fet que Joaquim Nadal continuarà encapçalant el partit a la demarcació. Tot i discrepar obertament "amb les formes" com Nadal va fer públic que presidiria el Pacte Gironí pel Dret a Decidir, i qüestionar que aquesta decisió pot entrar en col·lisió amb el projecte del PSC a Girona, Fernández ha dit que en cap cas s'ha posat el seu càrrec damunt la taula. En una entrevista al programa 'El matí de Catalunya Ràdio', el primer secretari també ha admès que el PSC té "un problema de projecte i de discurs" perquè, sistemàticament, els seus càrrecs fan públiques "opinions dispars i diverses".
El primer secretari del PSC a les comarques gironines, Juli Fernández, tanca la guerra contra Nadal
El primer secretari del PSC a les comarques gironines, Juli Fernández, tanca la guerra contra Nadal
© @acn

Comparteix
   


Etiquetes
Nadal és molt Nadal i Juli Fernández és poca cosa al PSC gironí

Fernández fa marxa enrere en el seu intent de fer plegar Joaquim Nadal i ara intenta pactar amb Nadal no perdre el càrrec de primer secretari de les comarques gironines, ara tot depèn de l’exalcalde, exdiputat i exconseller  Joaquim Nadal.

La Via Catalana, difícil de compartir

La Via Catalana del proper Onze de Setembre també és un dels temes al qual s'ha referit el primer secretari del PSC gironí durant l'entrevista. En resposta a la crida que ahir va fer el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, demanant als socialistes que s'hi repensessin i se sumessin a la cadena humana, Juli Fernández ha estat clar.

"Si la cadena hagués estat pel dret a decidir hauria tingut molt més consens que no pas per la independència", ha dit. Per a Fernández, que l'objectiu de la Via Catalana sigui l'estat lliure és "legítim", però això xoca de ple amb les tesis federalistes que propugna el PSC. "Se'm fa molt difícil de compartir quan nosaltres apostem pel dret a decidir i venem una alternativa que no és la ruptura", ha declarat.

Juli Fernández ja ha avançat que ell no se sumarà a la cadena humana per a la independència, però sí que ha respectat que hi hagi militants del PSC que optin per fer-ho.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#10
Synera fletxa Barcelona
22 d'agost de 2013, 00.31 h

Que faria aquest Fernandez qualsevol sense la seva cadira? Encara no enten que el dert d'autodetrminació es una Llei universal acceptada per Espanya i, per tant, de "ius cogens", es a dir, per demunt de totes les lleis incloses les consitucions hagudes i per haver? Vaja polític tan poc polític. Sembla faixista, res a veure amb el socialisme i els drets humans. Pot ser estalinista? Bah! Altre pobre home que no sabria gunyar-se la vida més que de funcionari sense oposicions, de llista tancada... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Ermessenda de Solsona fletxa Sant Llorenç de Morunys
22 d'agost de 2013, 00.13 h

Aquesta cadira d´en Fernández, es ben representativa de l´estat de putrefacció i disolució en el que es troBa el psC-PSOE.
Visca la República Catalana!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
" con la independencia Catalunya subiría como un cohete " fletxa La independencia de Cataluña según un vecino de Hospitalet de Llobregat.
21 d'agost de 2013, 21.07 h

http://www.youtube.com/watch?v=FCFZ1jtgHkg


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
21 d'agost de 2013, 18.00 h

#2 Sí, sí, ja, ja, "de risa", eh?... tots sabem que el teu ojete te l'has esparracat per posar-t'hi a dins un consolador de 10cm de diámetre, depravat degenerat, ja pots anar dissimulant, que no s'ho creu ningú que te l'hagis partit "de risa". Tu, si tens l'esfínter destrossat no és de riure, és de fica-t'hi marranades a dins, cotxino. Tots els imperialistes castellans sou igual de degenerats morbosos.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
21 d'agost de 2013, 14.58 h

Companys aquest 11 de setembre tenim una gran oportunitat d'avançar cap a la independència. Hem de mobilitzar-nos, no podem esperar res dels polítics hem de ser nosaltres el poble qui els hem de mostrar el camí a seguir, SOLS EL POBLE SALVA AL POBLE i que no quedi cap més dubte del nostre desig d'avançar cap a la democràcia i la llibertat individual i col·lectiva de la nostra gent.

Aquest 11 tots a la VIA CATALANA i que tot el món ho vegi!

Estelades al balcó, fins a l'alliberaci... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Nano! fletxa PPCC
21 d'agost de 2013, 14.38 h

Bones a tots els catalans! us convido a un joc gratuït i molt conegut que corre per internet de simulació política/econòmica/militar/periodísitica
El cas és que una gran comunitat de catalans ens hem reunit a l'Estat d'Egipte per fer-lo el nostre Estat Català ja que ni Catalunya ni Andorra estan al joc per ara... t'hi apuntes? Molts catalans ja hi som!
SI creus que et pot agradar la idea et passo l'enllaç del joc: http://tiny... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Tomppa fletxa Sabadell
21 d'agost de 2013, 14.12 h

#2 Hei ... m'alegro per la gent de Madrid ... espero que fan prou bé que hi vas a viure per sempre ... només no vull la gent inútil com tu en cap lloc prop de Catalunya. Si a Madrid viuen bé em sembla molt bé però única cosa que em fa fàstic d'estat espanyol i dels espanyols són la gent inútil com tu.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
CAGALANGUTÁN fletxa CALIFATO DE CAGALUÑISTÁN
21 d'agost de 2013, 14.05 h

POR LA DERIVA INDEPENDENTISTA, EN MADRID SE ESTÁN PARTIENDO EL OJETE DE RISA...

MIENTRAS EN MADRID SUBE UN 139,8%

La inversión extranjera en Catalunya cae un 24,7% en 2012

No es un fenómeno nuevo, pero se agudiza. Si en 2010 Catalunya recibió 4.012 millones de inversión extranjera productiva frente a los 5.221 de Madrid, en 2012 la diferencia se ha multiplicado. Catalunya sólo ha recibido 3022 millones de euros frente a los 12.520 de la comunidad de Madrid ( 55% del total ).

Un elemen... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 13
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Tomppa fletxa Sabadell
21 d'agost de 2013, 13.57 h

Em semblava més lògic idea que PSOE ( PSC a Catalunya ) estaria en favor d'una pensament única d'unitat absoluta d'estat espanyol amb una única llengua comú en defensa d'una única nació amb drets superior que altres nacions com fins ara ... però què passa a Girona ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.