directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 14:38 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

La Via Catalana també arriba a Girona i a 20 llocs més

Aquest dissabte Girona realitzarà un assaig de la Via Catalana de l'Onze de Setembre encerclant el riu Onyar al centre de la ciutat

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

Gironès x la Independència, l'assemblea territorial de l'Assemblea Nacional Catalana, organitzarà demà dissabte, una cadena humana al centre de Girona que servirà com un assaig per a la Via Catalana de l'Onze de Setembre. Es tractarà d'una cadena de dues branques humanes que es desplegaran per la Rambla i l Carrer Santa Clara i s'enllaçaran a través d'un pont, encerclant d'aquesta manera el riu Onyar, un dels quatre que passa per la Ciutat. Acabada la cadena, es realitzaran els parlaments i la lectura del manifest, a càrrec de diferents personalitats gironines davant l'ajuntament de la ciutat, a la plaça del Vi. Des de l'ANC s'espera que aquesta cadena sigui tot un èxit, i es demana als gironins que hi participin per tal d'anar escalfant motors de cares a l'Onze de Setembre, i aconseguir construir la cadena humana de 400k que travessarà el país.

Cartell de la Cadena del Gironès
Cartell de la Cadena del Gironès
© assemblea.cat

Comparteix
   


Etiquetes

La Cadena del Gironès

La Cadena del Gironès, nom escollit pels organitzadors, ha convocat una concentració a 2/4 de 8 del vespre a la plaça Catalunya de Girona, punt inicial des d'on es repartiran als participants al llarg del recorregut. Desenes de voluntaris de l'ANC seran presents per ajudar a organitzar la cadena i assegurar la bona distribució de la ciutadania participant.

La cadena es formarà a través de dues branques per la Rambla de Girona, i el Carrer Santa Clara. Despenent del nombre de participants, aquestes branques s'uniran per un dels ponts que travessa el riu Onyar, el pont de les Peixateries Velles, el de Sant Agustí, el d'en Gómez, o el pont de Sant Feliu.


 

Independència 2014

L'objectiu de la organització és que la cadena estigui formalment constituïda a les 20.14h, per tal de recordar l'aspiració de Catalunya d'esdevenir independent l'any 2015. Per aconseguir-ho, a les 8 i 10 minuts, es llançarà un primer coet indicant als participant que s'agafin de les mans. El segon coet, es llançarà a les 8 i 14 minuts, indicant que la cadena ha quedat constituïda oficialment. I per acabar, es llançarà un tercer coet, que posarà fi a la Cadena del Gironès, a 2/4 de 9 del vespre. Acabada la cadena, tots els participants es dirigiran a la plaça del Vi on es llegirà un manifest a càrrec de Carme Renedo, coordinadora de la Via Catalana a les Comarques Gironines. Per altra banda, també hi haurà alguns parlaments de la mà de personalitats gironines.


 

L'Onze de Setembre, omplim l'Alt Empordà

Des de l'organització de la Cadena del Gironès, es vol animar a tota la ciutadania a participar a la cadena humana de demà a Girona, però sobretot a participar a la Via Catalana de l'Onze de Setembre. Es demana a tota la ciutadania gironina que continuï inscrivint-se a la cadena, i que ajudi a omplir els trams amb menys ocupació de l'Alt Empordà.


Pica d’Estats: cadena i Secretariat
El mateix dissabte se celebrarà una altra cadena humana a la Pica d’Estats entre les 12:00 i 13:00 hores. Paral·lelament, s’estendrà una gran senyera de 150m2 des de dalt del cim de la Pica d’Estats. Amb motiu de la mobilització, la reunió mensual que duu a terme el Secretariat Nacional de l’ANC se celebrarà a l’església d’Àreu, al Pallars Sobirà. La trobada servirà per encarar la recta final de la preparació de la Via catalana cap a la Independència.
 

Cadena subaquàtica
Mataró viurà dissabte una cadena humana subaquàtica. La mobilització es farà a les 17:00 hores a la platja del Varador, al nord del port de Mataró. La cadena farà un cercle, des de la sorra de la platja, fins a uns quants metres sota l’aigua. Per a més informació podeu contactar amb el Secretari de la sectorial d’Esportistes per la Independència,





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
" con la independencia Catalunya subiría como un cohete " fletxa La independencia de Cataluña según un vecino de Hospitalet de Llobregat.
23 d'agost de 2013, 21.25 h

http://www.youtube.com/watch?v=FCFZ1jtgHkg


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Miquel A. Ferrer fletxa Vilanova i la Geltrú
23 d'agost de 2013, 20.56 h

Em fa trempar la vitalitat, la imaginació, l'orgull de ser, ... que tenim i no ens podran prendre. Estelar els cims i fer cadenes subaquàtiques, ... Quin goig ! Siguem conscients dels moments històrics que estem vivint ... Preparem-nos, però, pels moments difícils que s'acosten...


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.