directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 18:44 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

El suposat empresari argentí, entrevistat per l'ABC, destapat pel CCN

El Cercle Català de Negocis desmenteix l'article de l'ABC en el que explica que les empreses catalanes marxaran de Catalunya degut al procés sobiranista

Comentaris 34  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 21 vots )
carregant Carregant

El Cercle Català de Negocis continua fent bona feina i desvetllant les mentides de la caverna mediàtica, que fa tot el possible per evitar el procés independentista català. El CCN però, continua lluitant per desmentir les manipulacions polítiques, econòmiques i mediàtiques respecte el compromís de l’empresariat català envers el procés polític cap a l’Estat propi. Avui, el Cercle Català de negocis denuncia la manipulació del diari espanyolista ABC, o desmenteix l'article que aquest van publicar, en el que s'entrevistava a un empresari argentí que abandonaria Catalunya si aquesta esdevens un estat independent. Aquest cop l’associació d’empresaris sobiranistes denúncia la manipulació constant que el rotatiu madrileny ABC fa dels seus lectors. I ho presenta com un exemple del que passa més enllà de Catalunya per oferir una imatge distorsionada del procés que estem vivint a Catalunya.

Entrevista a Costovici a l'ABC
Entrevista a Costovici a l'ABC

Comparteix
   


Etiquetes

L'estafa continua de l'ABC

 

El diari espanyolista ABC, publicava aquesta setmana una entrevista amb un empresari argentí, ciutadà de Girona des de fa uns anys. A l'entrevista, l'empresari Nicolas Costovici assegurava haver decidit no invertir a Catalunya. Costovici també explicava que exporta el 100% dels seus productes a l'exterior, que la seu social de la companyia estava a València i pretenia traslladar-hi també el domini social perquè li fa “por”, deia, “sentir parlar d’una Hisenda pròpia”.

 

Ara bé, l'ABC no explica en cap moment que l'empresa de Costovici, Vimap Technologies SL, tenia en plantilla contractades només dues persones l'any 2011 (dues menys que en l’exercici anterior, el de 2010), segons consta en les dades sobre l’empresa, amb una xifra de negoci que superava per poc els 830.000 euros i amb un modest resultat positiu abans d’impostos de 13.880 euros.

 

Entrevisten a un empresari afí al PP

 

Segons el Cercle Català de Negocis, l’opinió de Costovici és només una més, però més aviat residual e interessada, sobretot si tenim en compte que l’empresari és dins l´orbita de Convivència Cívica Catalana, organització ideològicament afí al PP i C´s. Des del CCN també es recorda que la majoria de petites i mitjanes empreses catalanes són fermes partidàries de la independència de Catalunya i del procés sobiranista que encapçalen la majoria de forces polítiques al Parlament.

 

Així doncs, des del CCN es considera que “el senyor entrevistat representa la veu d’una minoria que té la fortuna de disposar d’un altaveu mediàtic que pretén distorsionar la realitat”. El Centre Català de Negocis manifesta que “ens hem d’anar acostumant a aquestes coses, sobretot si tenim en compte que la majoria del mitjans estan en mans de l’oligarquia Madrilenya i de personatges com José Manuel Lara, president del Grup Planeta, propietari de La Razón, un altre dels diaris que castiga dia si i dia també l’independentisme català”.

 

La independència portarà més empreses a Catalunya

 

Per acabar, des del CCN es vol remarcar que després de la independència, i quan Catalunya disposi d'una Hisenda Pròpia, hi haurà moltes empreses que vindran a instal·lar-se a Catalunya, ja que podrem legislar i reduir la pressió fiscal, disposant del 100% dels nostres impostos, no del 60% que amb prou feines avui en dia retornen a Catalunya. 





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#34
Ll.B. fletxa Vallès Oriental. Països Catalans.
26 d'agost de 2013, 16.55 h

Si un empresari ara està a Catalunya se soposa que és per que hi té negoci. Espanya no conec que tingui indicadors econòmics al seu favor, respecte Catalunya. Estic convençut que totes les variants econòmiques seran millors en una Catalunya independent, que en una Catalunya espoliada. En part per que Catalunya té més força econòmica que Espanya i sobretot per que governarà al seu favor. Per això Espanya utilitza continuament la por. En compte de donar-nos caramels.
Però si un emp... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
26 d'agost de 2013, 13.50 h

Comunicado de la Resistencia :

Desde la Resistencia Antiespañola expresamos al Gobierno Británico en particular ya la opinión pública en general, nuestro firme apoyo a cualquier acción política que garantice la defensa territorial y la salvaguarda de los ciudadanos de Gibraltar y el derecho inalienable a su soberanía.
También,deseamos dirigirnos al Gobierno español para INSTARLE a mover ficha y dar pasos para el reconocimiento internacional del territorio libre de Gibraltar y su volun... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
25 d'agost de 2013, 12.56 h

#22 Està molt bé corretgir els molts errors que FEM els catalans en la nostra secularment perseguida llengua, però, sisplau, tinguem el bon seny de corretgir sense ACRITUT, vull dir que això de "rucada" hi sobra en el teu comentari.


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
Emili fletxa TERRASSA
24 d'agost de 2013, 21.32 h

#30 i tant ! ! ! ! 40 Milions € cada dia ! ! ! !


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
Eduard fletxa Barcelona
24 d'agost de 2013, 20.23 h

ESPANYA ENS ROBA !!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
Emili fletxa TERRASSA
24 d'agost de 2013, 20.13 h

#18 Tinc entès que els dubtes de Quebec és si millorarien notablement essent independents. Es veu que estàn tan bé que no ho tenen gens clar, però.... ÉS EL NOSTRE CAS ? ? ? ? Jo ho tinc molt clar: NO ! ! ! ! ESPANYA ENS PORTA A LA RÚINA TOTAL I AL ESCLAVATGE ! ! ! !


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
Synera fletxa Barcelona
24 d'agost de 2013, 17.51 h

La caverna arnada ja no te excuses creibles. Cap ni una! Assumpte guanyat!


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
Synera fletxa Barcelona
24 d'agost de 2013, 17.49 h

#17 No solament és així sinó que en una economía globalitzada ja no hi fronteres. Qualsevol lloc, per pobre que sigui, continuarà igual o millor (tercer mon a part). O és que no funcioa Kosovo, i Croàcia, i Eslovàquia, i Estònia, Letònia,Llituània, Mònaco, República de San Marino, Andorra i un llar etcétera, alguns dels quals ja hi eren des de fa temps. Ara compareu CAT amb aquests Estats. I diuen que no pot subsistir. Hahahahahahahahahahahahahahahahahaha. Excuses de mal pagador. ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
Pepo fletxa Terrassa
24 d'agost de 2013, 16.01 h

Us hi heu fixat que es pot fer amb el cognom d´aquest individu??

Costovici
Costo = merda, herba, xocolata ...
vici = doncs això, viciós

O sigui que va fumat, no controla i diu bajanades!!!!!

Visca la Terra i el Poble Lliures!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
Miquel A. Ferrer fletxa Vilanova i la Geltrú
24 d'agost de 2013, 14.41 h

#22 Claudi, ets molt cruel ! Jo m'he apuntat al tram 50. Hi aniré amb tren i em quedaré a dormir a Amposta. Cal que porti el diccionari?. Confesso que, de vegades, se'm escapa algun castellanisme.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.