directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 13:04 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Madrid seu mundial de l'enaltiment franquista, falangista i nazi

La capital d’Espanya acull en espais municipals una fira semestral on s’exhibeix i es ven simbologia franquista, falangista i nazi, la fira esdevé un punt de trobada ultra

Comentaris 38  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 13 vots )
carregant Carregant

A finals de juny va tenir lloc la última edició de la “ XLI Bolsa "No Solo Militaria", fira organitzada per la Fundación Don Rodrigo, entitat d'interès general i caràcter cultural que té per objectiu l’estudi i la promoció de la Història Militar Espanyola i Europea. Entre els més de 160 expositors, entre ells en Ministeri de Defensa espanyol,  de material militar i accessoris, molts d’ells amb simbologia feixista i nazi, també hi tenen lloc per vendre el seu marxandatge organitzacions de caire feixista. Un bon exemple és Bazar Patria que convida als seus a  la fira des del seu web on asseguren que “seguint en la idea d'homenatjar i apropar les figures de Franco i José Antonio, a tots els Espanyols, malgrat la fèrria censura imposada primer pels socialistes i ara pels senyors del PP, us convida a que assistiu a l'esdeveniment, que es prepara tots els anys per a gent simpatitzants de temes relacionats amb la història dels exèrcits.”
Beneficis de les vendes destinats a “iniciatives patriotes” com finançar les despeses d’anar a Barcelona el 12 d’Octubre
 
En el seu web fan una crida a la difusió dels ideals “que han fet d'Espanya una gran nació.”, i destaquen que el ideal més important és "la unitat” que van fer realitat els dictadors Franco i Primo de Rivera , figures a les que diuen semore rendeixen homenatge, sense oblidar “als cossos i forces de seguretat de l'Estat, que defensen i fan possible la integritat de l'Estat Espanyol.” Els beneficis del marxandatge es destinaran a accions “patriòtiques” com viatjar a Barcelona el 12 d’octubre.

Organitzar uns jocs olímpics i fires per l’enaltiment del feixisme és incompatible

A tant sols 15 dies de la designació olímpica de la seu dels jocs de 2020, Madrid ha generat un nou problema per ser designada seu, al problema del dòping, al problema del procés sobiranista a Catalunya ara hi afegeixen l’enaltiment amb diner públic del feixisme.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#38
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || | fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
1 de novembre de 2016, 04.50 h




Va ser a rel d'aquest comentari #37 que l'Aragoneses va indagar fins trobar la web d'un company de fars, José Antonio Mera, on hi sortia el meu nom : http://desdeunfaro.blogspot.com.es/2010/11/fareros-1978.html .


A partir d'aquí, el pobre idiota es va pensar que publicant el meu nom em faria por i em faria abandonar els comentaris "punyents" que m'agradava enviar a Directe.cat.


No va pensar que j... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#37
4 de desembre de 2015, 20.17 h



#27
#31 NO SIGUIS FARSANT, NANO !!!

A mi em va passar exactament el mateix que a #29 . Et donaré detalls:


Jo i la meva companya haviem llogat una merda de pis molt car al barri de Malasana, a un carreret petit anomenat Calle de San Hermenegildo, que surt de la Calle de San Bernardo.


Després d'uns anys estudiant Hª Antiga i Prehª , i veient les dificultats de guanyar-me la vida amb això, vair fer oposicions al Cuerpo de Técnicos Mecánicos de Señales Marítimas, (vosaltres, aco... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 24   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#36
Ricard fletxa Sant Cugat
29 d'octubre de 2015, 16.18 h

Deuen haver tingut pocs beneficis perque el 12 d'octubre no hi havia ningú


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
Ll.B. fletxa Vallès Oriental. Països Catalans.
26 d'agost de 2013, 16.37 h

Cada ciutat busca realitzar-se en aquells trets que més el caracteritzen. E intenta mostrar-los al món com a expressió de la pròpia identitat. Des d'aqui tinc la percepció que aquest elemens formen part de la identitat de Madrid. Madrid centre de poder, capital d'un imperi caigut que tem perdre les darreres possessions no castellanes. Possiblement Madrid tingui altres cares, però massa sovint aquesta és la que es veu més.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
26 d'agost de 2013, 16.25 h

#31 De rodillas y a oscuras no creo que puedas recordar ninguna cara,payaso.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
26 d'agost de 2013, 16.23 h

#28 Pero a ti te tendremos que poner bozal y un chip.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
26 d'agost de 2013, 13.54 h

Comunicado de la Resistencia :

Desde la Resistencia Antiespañola expresamos al Gobierno Británico en particular ya la opinión pública en general, nuestro firme apoyo a cualquier acción política que garantice la defensa territorial y la salvaguarda de los ciudadanos de Gibraltar y el derecho inalienable a su soberanía.
También,deseamos dirigirnos al Gobierno español para INSTARLE a mover ficha y dar pasos para el reconocimiento internacional del territorio libre de Gibraltar y su volun... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
Alberto fletxa Madrid
25 d'agost de 2013, 21.25 h

#29 Tú no te crees nada porque nunca has estado en Madrid y mientes porque eres un alienado más del nacionalismo catalán.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 33
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
Bel Zebup fletxa ll*ll
25 d'agost de 2013, 18.22 h

#28 Altra vegada la nena ninfómana? ... em pensava que ja s'havia comprat el carbassó de 8cm de diàmetre...


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
25 d'agost de 2013, 18.21 h


#26 A finals del 70 vaig haver de viure a la força (per unes oposicions) a Madrid, amb el meu cotxe matrícula de Girona. Això va coincidir amb alguns atemptats d'ETA a militars espanyols. Evidentment, jo no hi tenia res a veure, a mi que em registrin, però vaig ser insultat i escupit al vidre en set o vuit ocasions, de manera que , Alberto, no em crec una paraula del que dius.

D'altra banda, NO SERÀS TU QUI EM DIGUI COM HE DE PARLAR DE MADRID NI DE RES A LA VIDA, MALEDUCAT. El tocino i ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 22   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.