directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 07:41 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

El Real Madrid persegueix el català?

L'empresa d'apostes Bwin, patrocinadora del Real Madrid, elimina la versió en català del seu web

Comentaris 54  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 9 vots )
carregant Carregant

L'empresa d'apostes internacional més gran del món Bwin elimina la versió en català del seu web. Així doncs, si et trobes a Catalunya només podràs accedir al seu portal web en castellà o anglès. Podríem considerar que es tractés d'una decisió comercial de l'empresa, però abans hem de tenir en compte que es tracta d'una empresa amb seu fiscal a Gibraltar, i a la vegada patrocinadora important del Real Madrid. Sembla ser doncs, que el Real Madrid té ganes d'eliminar el català o si més no d'intentar-ho, perseguint-lo i apartant-lo d'arreu on pot. I ja és casualitat que sigui ara, que Catalunya ha mostrat suport a Gibraltar en el seu conflicte amb l'estat espanyol, quan l'empresa decideixi treure el català de la seva llista d'idiomes possibles, quan fins al moment l'havia mantingut sense cap problema. Cal remarcar també, que el portal web de Bwin està disponible amb molts altres idiomes, alguns d'ells amb menys parlants que el català, com poden ser l'eslovac o l'eslovè, així doncs, el motiu comercial no s'aguanta per enlloc.

Real Madrid, samarreta, Bwin
El Real Madrid amb la samarreta Bwin
© bwin

Comparteix
   


Etiquetes

 

Un Real Madrid covard

 

El català desapareix de la pàgina web de l'empresa d'apostes online més gran del món, Bwin. La principal raó que ha donat l'empresa per eliminar la versió catalana del seu web han estat motius comercials. El portal web en català estava actiu des del 2009, i l'empresa disposa de versions de llengües amb menys usuaris que el català com són Eslovènia i Eslovàquia. Sembla estrany doncs, que ara l'empresa decideixi deixar d'oferir el català com a llengua per poder consultar el web.

Ara bé, si mirem el rerefons de l'empresa, potser ens deixa de sorprendre. Bwin és una empresa amb seu Austràlia, però amb la seva seu fiscal establerta a Gibraltar. Patrocina i col·labora amb el Real Madrid des de fa temps, i ens estranyem de que elimini el català de la seva llista de idiomes possibles. Quina casualitat que ho faci ara que Catalunya ha mostrat suport a Gibraltar, en defensa al dret a decidir el futur de tots els pobles. Està clar, que darrere aquesta decisió hi ha un Madrid covard, amb por de que el català continuï agafant força i Catalunya els passi la mà pel davant.

 

 





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#54
JOSEP MARIA fletxa Barcelona
28 d'agost de 2013, 18.50 h

Recordo que anys enrere alguns patrocinadors del R. Madrid van optar per deixar de ser-ho, ja que això provocava una gran pèrdua de clients a Catalunya. Concretament recordo els casos de la llet Parmalat i també de Teka. Crec que Bwin s'està equivocant també, no només amb eliminar l'idioma català en el seu web, sinó també patrocinant al R. Madrid. Algun dia aquests senyors de Bwin s'adonaran de quina és realment la solució? I referent al club merenga no crec que tingui res que veure ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#53
28 d'agost de 2013, 13.16 h

Reiterar además,al gobierno español,nuestro firme e inquebrantable apoyo a los distintos procesos de desarrollo que se están llevando a cabo en distintas zonas ocupadas por las tropas fascistas españolas,encam inados a conseguir que los pueblos puedan alcanzar cuanto antes la ansiada independencia que habra nuevos horizontes a esas naciones sometidas durante siglos,como Catalunya,Euskalherria,Galiza,etc.

Nuestro más sincero afecto a la causa democrática del pueblo catalán,y nuestros mej... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#52
28 d'agost de 2013, 13.12 h

Comunicado de la Resistencia :

Desde la Resistencia Antiespañola expresamos al Gobierno Británico en particular ya la opinión pública en general, nuestro firme apoyo a cualquier acción política que garantice la defensa territorial y la salvaguarda de los ciudadanos de Gibraltar y el derecho inalienable a su soberanía.
También,deseamos dirigirnos al Gobierno español para INSTARLE a mover ficha y dar pasos para el reconocimiento internacional del territorio libre de Gibraltar y su volun... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#51
28 d'agost de 2013, 13.03 h

AHÍ VA OTRA PALADA DE MIERDA PARA VUESTRAS BOCAS,CATALANES ROÑOSOS Y MISERABLES TRAIDORES A LA UNIDAD NACIONAL ESPAÑOLA,VIVA EL PSOE,VIVA LA CONSTITUCION ESPAÑOLA, ARRIBA ESPAÑA !!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 21
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#50
Lluis C fletxa Banyoles
28 d'agost de 2013, 11.51 h

No em feu gaire cas , acabo de tornar de les vacances i tinc el cap com el cul , només trec merda per la boca , disculpeu-me , us ho demano sincerament


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#49
Jaume fletxa Barcelona
28 d'agost de 2013, 11.25 h

EL MADRID COM ESPAÑA, UNS PERDEDORS.

Què no hi ha pàgina en català al Bwin del Madrid? I què? Perque coi ens ha de interessar llegir coses del Madrid en català?

A més, el Madrid és un club de perdedors. Els darrers 20 anys han guanyat ben poca cosa i el Barça els ha passat pel damunt. Resum: malgrat els innombrables ajuts oficials (requalificacions inqualificables i brutes, contracte de BANKIA per fitxar a Cristiano, etc,...) són un fiasco; uns PERDEDORS. A algú li pot interesar sa... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#48
Lluis C fletxa Banyoles
28 d'agost de 2013, 11.01 h

#35
Duplicitats? quínes duplicitats?


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#47
Lluis C fletxa Banyoles
28 d'agost de 2013, 11.00 h

#31
No, home no. Els enemics els tenim a Espanya, i alguns a Catalunya mateix...però d'aquests ja ens en cuidarem quan arrivi el moment.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#46
Lluis C fletxa Banyoles
28 d'agost de 2013, 10.58 h

#36
De fet, no t'en refiis mai d'alguna cosa que passi a Madrid, ni dels espanyols en general...És possible això i més...I espere't d'aquí uns mesos. Aix+o només a començat...Veiràs l'odi i la estupidesa espanyola fins a on arriva...no t'ho pots ni imaginar!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#45
Lluis C fletxa Banyoles
28 d'agost de 2013, 10.55 h

#30
Desició encertada noi. No ens interessa que gent com tu sigui catalana. Val més que siguis espanyol, creume, ens faràs un favor a tos.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.