directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 11:13 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Comunicació doble fletxa

Tian Riba i Pere Mas, els “ulls de poll” d’El Món a Rac1

Seran els crítics dels tertulians d’El Món a Rac1 que també inclourà una crònica diària del Setge de 1713 com a novetat. Basté haurà de compatir per l’audiència amb Mónica Terribas.

Comentaris 14  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

Avui s’ha presentat la nova temporada de Rac1 des del Teatre Tarragona, dues de les novetats del nou curs radiofònic de la cadena del Grup Godó al programa matinal, El Món a Rac1, són la participació dels periodistes Tian Riba i Pere Mas que al final de la tertúlia faran la crítica dels tertulians, “seranels ulls de poll del progrma, els crítics del crítics” ha dit el director del programa, Jordi Basté, que ha anunciat que la graella de tertulians i tertulianes es mantindrà com l’anterior edició. Basté també ha explicat que el programa inclourà en la secció de la lectura de la premsa en diagonal, un nou apartat que farà la lectura del Setge”, la crònica de l’actualitat en una suposada Rac1 del 1713. Basté haurà de competir per l’audiència amb Mònica Terribas al capdavant d'El Matí de Catalunya Ràdio. Es presenta una temporada interessant pels aficionats als matins radiofònics.

Comparteix
   


Etiquetes
 El Món a Rac1 és massa unionista o massa independentista?
 
En la presentació de la nova temporada al Teatre Tarragona que ha patrocinat La Caixa, l’emissora ha presentat el programa de Basté amb talls de veu de suposats oients, uns que consideren el programa massa unionista i altres massa independentista. Una forma de destacar la pluralitat de la que fa gala l’emissora. Basté ha assegurat que uns el troben massa unionista i altres massa independentista i uns oients opinen que les seves tertúlies esportives són massa favorables a la directiva del Barça i altres que són massa contràries, l’aposta doncs és un ou a cada cistell?
 
Catalunya Ràdio és més, l’aposta de la ràdio pública
 
Amb aquesta idea arrencarà el proper dilluns la nova temporada de la ràdio nacional de Catalunya, amb Mònica Terribas al capdavant d'El Matí de Catalunya Ràdio, programa insígnia de la ràdio pública. Terribas, va assegurar que aspira a copsar a través dels "fets, dades contrastades, rigor i honradesa" l'actualitat del país i del món durant set hores, i que també donarà més veu a l'oient i al ciutadà. El programa comptarà amb una unitat mòbil que diàriament "sortirà al carrer" per posar veu "als reptes que afronta la gent".  El programa s'allargarà fins a la 13 hores i la productora Minoria Absoluta de Toni Soler ocuparà l’espai a partir de les onze amb la secció d’humor "Els minoristes" que haurà de competir amb els programes de RAC1 “La Competència” i “La Segona hora”  - aquesta última produïda també per la productora de Toni Soler-.
 
 
Sala i Martín a la tertúlia d'en Basté i també a “El Matí de Catalunya Ràdio” amb Mònica  Terribas
 
Basté ha volgut remarcar que el professor de Columbia, Xavier Sala i Martín, serà a la tertúlia d’El Món a Rac1, i ha destacat que serà la única tertúlia radiofònica a la que participarà l’economista. A la presentació de la nova temporada del Matí de Catalunya Ràdio es va assegurar que els col·laboradors habituals seran Xavier Sala-Martín, Alfons Cornella, Àlex Guitérrez, Mònica Planas, Ramon Solsona, Màrius Serra, Francesc Mauri o Albert Cuesta, entre altres.
 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#14
1 de setembre de 2013, 11.06 h

#10 Relacionar ERC amb Franco i el franquisme, només ho pot fer un idiota que a més vagi borratxo. O borratxa, segons veig que diuen.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
1 de setembre de 2013, 00.20 h

#10 Todo lo tuyo suena a estalinismo puro,el pueblo es menor de edad y no sabe lo que quiere,pero tu,gran iluminado,has sido elegido como profeta para convertir ciudadanos en una masa amorfa y sin identidad,por supuesto sin contar con su opinión,ya que estan infectados por el virus que les hace creerse parte de una historia y de una cultura,en consecuencia hay que salvarlos de si mismos,aun a costa de lobotomizarlos para que no sientan nada.

Hablas de fascismo,puto paranoico?acaso tienes un e... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
31 d'agost de 2013, 20.58 h

La majoria dels tertulians son snobs i a més a més pagats. Purs elements mediatics. No son la veu dels desesperats, no son el poble ras. Escolteu la BBC o d'altres importants emissores internacionals hi ho comprovareu.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
2 + 2 = 11 fletxa PPCC ll*ll
31 d'agost de 2013, 20.53 h


#10 Tu, nena estùpida i ignoranta, val més que aprenguis a callar abans de dir una cretinada ridícula. Franco, durant més de 20 anys NO VA PERMETRE QUE HI HAGUÉS CAP DIARI NI EMISSORA EN CATALÀ, mentres que la nostra Generalitat permet fins i tot l'existència de premsa clarament FRANQUISTA. I si no saps això, és que ets idioteta i t'has de dedicar a rentar-te l'entrecuix per no fer pudor, i a llegir llibres de història.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
31 d'agost de 2013, 17.18 h


Aquest govern de dretes, amb amb la complicitat de ERC, esteu fent neteja en RAC1 de tot el que no és de pensament únic. Això no ho va fer el dictador Franco després de la guerra civil?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 20
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Joan fletxa Barcelona
31 d'agost de 2013, 13.40 h

fantàstic : dues emissores catalanes competint en català a veure qui ho fa millor , i com a resultat , radio de mes qualitat , mes didàctica , mes audiencia i mes allunyada de la tele/radioporqueria ejpanyola amaradada de caspa. I si segueixen els consells de na Mireia 3 encara millor !


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
31 d'agost de 2013, 00.03 h

#6 En los 40 principales no hay,adelante!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
30 d'agost de 2013, 23.41 h

#6 Recony, nano, doncs no les escoltis i tot arreglat. Et negues en un got d'aigua, tu.

VISCA CATALUNYA LLIURE !!*!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
30 d'agost de 2013, 20.19 h

Tertulies+tertulies+tertulies+tértulies i més tertulies.... quin fàstic!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 14
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Ermessenda de Solsona fletxa Sant Llorenç de Morunys
30 d'agost de 2013, 18.52 h

Com s´entén això d´en Sala i Martín?? romandré amatent a les notícies de darrera hora.
Na Mònica Terribas és la nostra tigressa de les ones, siguin radiofòniques o televisives, però ara encara es farà més interessant, imaginar la cara que posa i la posició gestual que adopta en el moment de fer algunes preguntes, doncs com que no la veurem, haurem de fer aquests exercicis de pensament.
En Basté és el nostre falcó de les ones radiofòniques i amb el seu vol d´alçada sap agafar... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.