directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 03:36 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Camacho & Zaragoza, un pacte per impedir un acord entre CiU i ERC

Que uneix els dos polítics? Un mateix enemic i una mateixa finalitat, impedir un procés sobiranista a Catalunya, fent esclatar els escàndols a CDC

Comentaris 12  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 13 vots )
carregant Carregant

A mitjan del segon tripartit, primers indicis d’impaciència a ERC per com no s’avançava en la negociació amb el PSOE d’un nou acord de finançament, el millor de la història com tocava dir sempre en aquestes circumstàncies. Posició de duresa per part de Joan Puigcercós per acceptar l’acord de finançament, no es creia les xifres que assegurava el conseller Castells, un no a l’acord trencava el segon tripartit, fins al moment les enquestes electorals donaven una important pèrdua de vots al PSC, però sobretot a ERC, que impedia qualsevol possibilitat de repetir un govern d’esquerres. Sectors dins d’ERC davant la davalla electoral prevista abocaven pel no al finançament. Era la fi dels governs d’esquerra per molt de temps, però....



Comparteix
   

En aquest escenari és on la fosca figura de José Zaragoza, un home fet a les clavegueres del PSC i que exercia un control exhaustiu llença el seu darrer recurs, fer esclatar CDC via els escàndols de corrupció

La seva excel·lent relació amb la presidenta del PPC, Alicia Sánchez-Camacho li permet obtenir una informació que encaixa en els seus plans, coneix la trobada de la líder popular amb l’amant  del fill de Jordi Pujol, i coneix i sap el dia i l’hora, sap també que la trobada pot servir per destapar tota una trama de corrupció que suposadament afectarà a la família Pujol i a CDC.

Repetir el tripartit era garantir impedir un acord de CDC i ERC per un procés cap a l’estat propi

Davant de tanta suposada i valuosa informació l’home fort del PSC decideix intervenir, si aconsegueix aquesta informació confirmaria la seva tesis que calia aguantar el tripartit perquè esclataria més aviat que tard la corrupció a CDC, el que facilitaria una millora de les expectatives electorals a tots els partits del tripartit.

Desprès de fortes tensions dins d’ERC, aquesta decideix aprovar l’acord de finançament i el segon tripartit arriba fins al final

Malgrat tot els pronòstics de José Zaragoza que els escàndols acabarien amb CDC són un complet fracàs, i les eleccions confirmen que el que preveien les enquestes, els partits del tripartit tenen una derrota important, principalment el PSC i ERC, i CiU obté una gran victòria que els permet tornar a governar  Catalunya.

L’amant del fill del president Pujol no aporta proves fefaents, la conversa ho demostra clarament

Qui ha pogut escoltar o llegir les converses de les dues protagonistes de la #camargagate comprova que les acusacions tant sols són de paraula i poc concloents, però la gravació de la conversa permet que aquesta sigui filtrada a certs mitjans de comunicació i a més gent, amb la voluntat d’incentivar les investigacions a l’entorn de CDC i del president Pujol.

La conversa de la Camarga permet que El Mundo faci esclatar un suposat escàndol de les famílies Pujol i Mas en plena campanya electoral, però que desprès acaba en res.

Avui són evidents les implicacions en tota la trama d’espionatge a Catalunya per part del diari El Mundo, per activa o per passiva, les informacions aconseguides són utilitzades per aquest diari per intentar rebentar el procés sobiranista a Catalunya.

Zaragoza i Camacho han de donar explicacions, avui la seva credibilitat és zero

Les han de donar per respecte a la democràcia, i els seus respectius partits tenen  l’obligació d’exigir-les, sinó es demostraria que el PSC i el PP són capaços de tot el joc brut possible per impedir el procés de Catalunya cap a l’estat propi.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#12
Ll.B. fletxa Vallès Orientat. Països Catalans.
2 de setembre de 2013, 18.44 h

CiU, ERC, CUP, SI, PROCÉS CONSTITUÏENT, ANC ... El camí cap a la independència està més enllà de persones i partits. Es transversal i abarca tots els sectors socials i polítics de Catalunya. El descrèdit d'una opció no pot, no podrà aturar el procés si aquest és prou majoritari en la societat catalana.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
2 de setembre de 2013, 17.09 h

I ara surt l'intel·ligent del Pere Navarro dient que l'ANC ha de pagar les despeses que origini la Via Catalana cap a la Independència. Que n'és d'estípid, demagog i manipulador el pobre! No sé pas de que sempre riu el 'beneit del cabàs'!


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
1 de setembre de 2013, 19.17 h

Que paguem impostos per pagar al CNI que nomes serveix per tapar les vergonyes a la marimacho Quemacho de España i la fiscalia no actuii i la Delegada del Gobierno de España-de Barcenas, no dimiteixi indica que el RAJOY NOMES ES UN DELINQUENT, UN FEIXISTA, un BARCENAS DE CANTONADA; PP, PARTIT DE POCAVERGONYES


Valora aquest comentari:   votar positiu 21   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Josep Pagès Canaleta ( CARDEDEU ) fletxa VALLES ORIENTAL BARCELONA
1 de setembre de 2013, 17.24 h

José Zaragoza Gent Seriosa com els politics del CAS PRETORIA La Corrupcio del P.S.C. a Catalunya Gent Seriosa com el EX--Alcalde de Sabadell que va robar molts diners publics balla corrupte he CAS FILESA Tambe del P.S.O.E. unaltra Cas de Corropcio socialista


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
1 de setembre de 2013, 11.14 h

José Saragossa ...serà gos?


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Synera fletxa Barcelona
1 de setembre de 2013, 10.44 h

El PESOE i el PP son els funcionaris vividors ex-franquistes que van fer veure que ho canviaben tot per tal de que seguís igual. Està ben clar, oi?


Valora aquest comentari:   votar positiu 21   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Synera fletxa Barcelona
1 de setembre de 2013, 10.37 h

#4 No li donis mai la ma que li sua. Ecs!


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Synera fletxa Barcelona
1 de setembre de 2013, 10.35 h

Qui estigui lliure de culpa que llenci la primera pedra.
Ara toca purgar al PP i el PSOE. Tothom ho sap. I no tenen res a fer a CAT. Que enredin als espanyols...
Sobres
Quartos a Suïssa
Adminsties fiscals per a ells,
Vestits i bigotis
Espíes i micròfons
Odi als catalans (exemple notori en el PSOE que ha fet una purga flagrant, quan aqui ho van tenir tot)
Piscines ocupant zones marítimes i a sobre enfume-se'n acusant d'asaltapiscines als denunciants
Libel a la premsa
Politització del TC
Ju... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
jo simplement fletxa catalunya
1 de setembre de 2013, 10.13 h

Amb aquesta morros de fiiga de la camacho , li diria preocupa't de la camarga i deixa en pau als catalans,feixista fastigosa...Això de la camarga,es diu que va sortir del teu entorn...Em sembla que no tindras lloc ni a catalunya,ni a espanya per xafa-tolls...Enganya avis,si et veig a la cadena,no et donaré pas la mà......................................visca la terra lliure.


Valora aquest comentari:   votar positiu 19   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
1 de setembre de 2013, 08.38 h

Us falta la la utilitzacio del ministerio del interior i el CNI per part del PP per a fins partidistes. Tal com van intervenir metodo-3 sense deixar-hi entrar als mossos i com amb la (poca) informacio que van obtenir van inventar-se informes i van filtrar-los durant la campanya electoral per manipular les eleccions. O sia emprar de forma delictiva els mitjans de l'estat per a fins propis. I Fernandes sense dimitir.


Valora aquest comentari:   votar positiu 28   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.