directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 09:03 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Navarro ara assegura que Catalunya quedarà fora de la UE quan s'independitzi

Pere Navarro, primer secretari del PSC acusa a Mas de mentir a la ciutadania i exigeix que els partits independentistes reconeguin que Catalunya no formarà part de la UE quan s'independitzi

Comentaris 47  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, es suma al debat independentista i avui demana que les forces polítiques catalanes defensores de la consulta deixin de mentir a la ciutadania catalana, “diguin la veritat” i admetin que Catalunya no estaria dins de la Unió Europea quan s'independitzés. Pere Navarro ha acusat al president de la Generalitat, Artur Mas, d'estar manipulat per la presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana, i ha assegurat que “Mas no només està en mans d'Oriol Junqueras, sinó de Carme Forcadell, que és qui a través dels mitjans li dóna ordres sobre què cal fer". Ara bé, el líder dels socialistes catalans no entén que les forces polítiques catalanes no estan mentint al poble, sinó que estan al seu servei, i treballen per aconseguir el que la ciutadania catalana demana, i que s'ha demostrat amb la Via Catalana, una consulta per la independència de Catalunya.

 

Pere Navarro, primer secretari del PSC
Pere Navarro, primer secretari del PSC
© socialistes.cat

Comparteix
   


Etiquetes

Navarro vol una Catalunya fora de la UE

Pere Navarro assegura que fins ara el debat sobre la independència de Catalunya ha estat per una gran "frivolitat" i cal dir "la veritat" als ciutadans.
No sap què fer perquè el poble català faci marxa enrere en el procés independentista i ara intenta sembrar por assegurant que Catalunya quedarà fora de la UE. Navarro ha afirmat que “els que defensen la independència han de dir clarament que sortirem de la UE, però que no enganyin a la gent perquè "fins ara les tesis que hem sentit són que Europa no es pot permetre el luxe que Catalunya no estigui dins la UE, però els tractats diuen el que diuen".

 

Catalunya fora la UE, i el Barça fora la lliga segons Navarro

Navarro a part d'anunciar que Catalunya seria exclosa de la UE, sense basar-se en cap argument realment sòlid, també ha assegurat que el Barça no podria jugar a la lliga espanyola, sense tenir en compte que aquesta mai es deixaria perdre el millor equip del món, i que ja es buscarà una solució futbolística al respecte.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#47
Ermessenda de Solsona fletxa Sant Llorenç de Morunys
18 de setembre de 2013, 19.35 h

Doncs ja m´està bé, perquè la voluntat d ´alliberar-nos d´España no canviarà i això anirà endavant, tot i que facin el possible perquè no sigui així.
O sigui Europa no voldrà que comprem res a Europa (sense sentit)
Si Europa vol que comprem a Europa, no podrà ser amb l´euro perquè ens en faran fora (sense sentit)
Europa ens comprarà productes fets a Catalunya però no amb euros (sense sentit)
Europa deixarà fora un estat que sortirà democràticament de dins un altre estat, q... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#46
18 de setembre de 2013, 15.43 h

#9 Si hi hagués acord, entraríem a la UE, negociant nombre de representants que ens correspodrien, ···. Si no hi hagués acord, il·lusos, de què ens faríem càrrec del deute espanyo?! El deute espanyol l'heretaria el Reino de España!! Ah, i a més també el Reino de España hauria de renegocià la seva situació: No tindria el mateix nombre d'habitants i territori i, per tant, tampoc el mateix pes, ni el nombre de representants! Au, va, no ens enredareu pas!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#45
18 de setembre de 2013, 15.29 h

Ai, Senyor! En Pere Navarro em sebla que fa temps que no sap a on va!!! Diu que va pel federalisme. I amb qui es federarà si a l'altra banda NO HI HA FEDERALISTES? Diu que cal reformar la Sagrada-Constitución i d'on pensa que poden sortir els vots necessaris per a modificar-la? Il·lús, amb poques llums o ganes de que el seu nom soni per enredar incauts?


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#44
18 de setembre de 2013, 14.09 h

Demanar que el Barça jugui la lliga espanyola i estigui sota les ordres de la federació espanyola, és com demanar que els nostres fills facin la mili a l'exèrcit espanyol, o com seguir veient els grisos i els verds als nostres carrers, o que hi segueixin havent curses de braus. Els grecs juguen a la lliga turca? Els lituans juguen a la lliga russa? Els irlandesos juguen a la lliga anglesa? Els gibraltarencs juguen a la lliga espanyola? I els portuguesos?


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#43
18 de setembre de 2013, 14.00 h

-mai NO deixaria perdre. No 'mai es deixaria'
-ja s'hi buscarà solució. No 'es buscarà una solució al respecte'


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#42
Francesc fletxa Badalona
18 de setembre de 2013, 13.56 h

I quin descans, oi, senyor Navarro? "..perquè si aconseguim fer por, però por de veritat, encara podrem arreclar tot aquesta embolic dels drets democràtics de segons quins pobles", deu pensar, oi? ...Ai senyors del PSc!! ..quina manera de llençar-se en braços de l'Espanya més rància, de reptar per les clavagueres de l'Estat més poc democràtic d'Europa ..és clar que s'hi juguen el sou, oi? ..i molts de vostès potser no podríen tornar a fer ni de carters, com si ho ha pogut fer l'a... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#41
Rauric fletxa La Guingueta
18 de setembre de 2013, 13.28 h

Quina credibilitat pot tenir avui el que digui o deixi de dir el xixarel.lo i botifler d'en Navarro que fins i tot el seu pare el contradiu??


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#40
Rauric fletxa La Guingueta
18 de setembre de 2013, 13.26 h

La Unió Europea actua per pressions espanyoles, però enlloc hi ha escrit que quedem fora, ni esta previst en cap llei, la RDA va estar uns segons fora abans de la reunificació d'alemanya, ningú pot creure que a un país que en forma part com és Catalunya se la deixes fora.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#39
Rauric fletxa La Guingueta
18 de setembre de 2013, 13.23 h

Lluís Llach creu que "busquen la foto en què quedem malament. Cal fer una crida a la calma”. “La meva obsessió és cridar al civisme, la calma i entendre la jugada. Això és una provocació i hem de reprimir la nostra indignació”, ha afegit, a més de sentenciar que "ens tracten d'aspirants a ciutadans”.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#38
Jaume fletxa Barcelona
18 de setembre de 2013, 13.19 h

#9. I NO HI HA TONTO PITJOR QUE EL QUE HO ÉS DE VERITAT

1) Deixa que, quan sigui el cas, o abans millor, la UE faci oficial la seva postura. A les lleis de la UE no hi ha res sobre això perque no ho van preveure. OK boyo?

2) España financía a Catalunya? Però no siguis ruc. Es Catalunya qui paga molt més a España del que reb!! Respecte al Deute, és obvi que Catalunya l'ha d'asumir. Asumirà el seu deute, i el pagarà, de mica en mica (quin dubte hi ha), del diferencial que España li... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.