directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 23:03 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Mas, adéu a Duran #dpg

El president té clar que Duran i el seu entorn han trencat les línies vermelles de la fidelitat al govern de Catalunya, mentre Espanya desmenteix cada dia la tercera via de Duran

Comentaris 27  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 9 vots )
carregant Carregant

El discurs de l’estat de la nació (esperem que ho sigui ben aviat) ha deixat una cosa clara, el president ho té molt clar, no és possible la marxa enrere, perquè Espanya cada dia, cada hora, cada minut tanca la porta als morros de la tercera via de Duran i Lleida, es Madrid qui deixa amb el cul a l’aire l’estratègia de líder demòcrata cristià fins al punt que dins de la mateixa UDC sorgeixin veus que discrepen d’aquesta estratègia suïcida per un dels partits històrics del país. El diari La Vanguardia especialitzat en promocionar Duran especulava amb els 14 diputats d’UDC que deixen en minoria a CDC(36) i ERC(21), però a hores d’ara no està gens clar que en cas de ruptura la majoria d’aquests diputats seguissin a Duran en una aventura electoral condemnada al fracàs. 

Comparteix
   


Etiquetes
Mas amb Junqueras i Junqueras amb Mas, el que vol la gent per arribar al referèndum i a la llibertat

Malgrat totes les pressions, malgrat tots els intents de presentar la tercera via de Duran com el més factible, el president Mas i el seu entorn més proper tenen clar que s’acabà un model de coalició, i entenen que Duran ja no pot marcar l’agenda, la seva estratègia és perdedora i cada cop que parla és pitjor per ell, i per tant el camí de CDC i el president Mas és seguir endavant amb Duran o sense, però això si, intentar recollir al màxim de majoria de gent d’UDC que estan per la labor i els plantejaments de Mas.

Primeres discrepàncies a UDC cap al discurs de Duran i Lleida

Dels catorze diputats del partit que lidera Duran, quants són fidels al líder i quants en cas de trencadissa seguiran al president de Catalunya i no al president del seu partit? Segons les fonts de diferents militants d’UDC cada cop són més els que no estan d’acord amb la deriva del seu cap de files. Molts militants i simpatitzants d’UDC   van anar a la via catalana i no entenen com pot preferir Duran restar a Panamà en la setmana més important dels darrers anys i a sobre criticar el que van fer tots els simpatitzants que van participar amb tota il·lusió a la via catalana. 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#27
Lolailolailos fletxa Lolailolandia = estat esPPanyuolo
27 de setembre de 2013, 07.52 h



#26 Si tan segurs esteu els PANCASTELLANISTES franquistes com tu, nena, de que l'independentisme NO és majoritari, PER QUÈ PLOREU i GEMEGUEU com putetes als rostolls INTENTANT PROHIBIR EL REFERENDUM??

Sou una trepa d'HIPÒCRITES amb cervell de mosquit, que no sabeu argumentar, només fer TRAMPES, però trampes tan INFANTILS que qualsevol ciutadà us veu venir d'una hora lluny.



Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
26 de setembre de 2013, 19.45 h


#20 D'on treus que és una majoria?, no serà per la gent que va anar a la cadena o via o com es vulgui dir, no?. El 10% era gent pagada, el 5% emigrants sense papers que creuen que sent nazional-separatistes els aconseguiran abans i el 40% nens que repeteixen el que els diuen els seus pares.

Donant per cert l'enganyifa que van ser 1.600.000 persones, no sé d'on treus la majoria...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 18
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
Adéu fletxa Barcelona
26 de setembre de 2013, 18.24 h

La via catalana fou un acte que només passa un cop a la vida. T´agradi o no, si és pacífic i festiu no pots dir que prefereixes estar de camí a panamà i més essent el líder d´UCD. Els diputats d´UCD seguiran a Duran si els hi assegura la cadira, però ells saben que no pot fer-ho. I llavors hauran d´elegir: Cadira o Duran i en aquell moment veurem la "fidelitat" envers l´estimat líder...


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
carpe fletxa Valldoreix
26 de setembre de 2013, 14.53 h

No us adoneu de quina és l'estratègia del Duran? Doncs que si l'opció del Mas i el Junqueres no reix, doncs ell quedarà amo de la situació. Esperem que no sigui així!


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
Emili fletxa Terrassa
26 de setembre de 2013, 14.27 h

DURAN, perquè no t'agafes un parell d'anyets de vacances ? ? ? ? Molts t 'ho agraïríem, sobre tot si estàs ben calladet ????


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
BANYES TOVES fletxa el riu congost
26 de setembre de 2013, 12.58 h

Ja que no existirà cap opció definida de tercera via en el moment de referendum la pregunta podria ser quelcom similar a: "VOL QUE CATALUNYA ESDEVINGUI LLIURE I SOBIRANIA PER DETERMINAR, DE FORMA DEMOCRÀTICA, DE QUINES ESTRUCTURES DE PODER E INTITUCIONALS ES DOTA. AIXÍ COM I DISPOSI DE TOT EL PODER LEGAL PER DETERMINAR EL SEU FUTUR?


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
Jaume fletxa Barcelona
26 de setembre de 2013, 12.52 h

ELS DEL DURAN I LLEIDA NO OMPLEN NI UN MINIBÚS

Aquest home calb i dur de mollera, que viu com deu, i tot el dia viatja no fent res per Catalunya, el deuen pagar molt bé (el CNI, el propi Gobierno de España, alguna Caixa o Banc, o qui sigui) per seguir erre que erre. Només fa el ridícul.

Tots junts, els de UDC partidaris de Duran, caben en un minibús. Jo el fotaría fora del partit. Perquè no us animeu sobiranistes de UDC?


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
26 de setembre de 2013, 11.36 h

#6 Tant de bo tots els presidents de govern escoltessin i assumissin les peticions que li dirigeix ​​el seu poble, sobretot si són majoria.
Si un president de govern assumeix la responsabilitat de posar-se al capdavant de la petició del seu poble ...., és a dir, ESCOLTA AL SEU POBLE! i gent com tu diu: "! Qué papelón el pobre!" ... és que ets partidari de la dictadura de, per exemple, Franco: No escoltava a ningú que li portés la contrària!. Amb això t'has retratat a la perfecci... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
Blaugrana fletxa Palau
26 de setembre de 2013, 11.12 h

Aquest Duran és com el Duracel, dura i dura tocant els kollons dins CDC, es la darrera vegada que aniran junts a eleccions, segur que partiran peres després de la consulta.


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
26 de setembre de 2013, 11.09 h

"Mas, adéu a Duran #dpg".......

NO CAURÀ AQUESTA BACORA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.