directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 12:51 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El moviment independentista deixa Fainé fora de joc

El tot poderós president de Caixabank desesperat davant l’embranzida independentista i la passivitat del Govern espanyol per accedir a pactar una tercera via

Comentaris 42  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 29 vots )
carregant Carregant

Un dels estendards de les elits econòmiques d’Espanya, amb influència en les més altes instàncies de l’estat, Casa reial inclosa, viu hores baixes. De res li serveix gestionar l’equivalent al que produeix l’economia espanyola en un any i haver ser clau en el tauler polític i econòmic de l’estat durant molt de temps, davant el moviment independentista Fainé no té res a fer, sap que serà vençut per la democràcia i acostumat a manar sense passar per les urnes, la nova situació el treu de polleguera. Últimament no amaga el seu nerviosisme que comparteix amb el seu amic i vicepresident primer de La Caixa, Javier Godó; el pols sobiranista els passa factura.


Comparteix
   


Etiquetes
Preocupació per la debilitat dels socialistes i d’un Duran en descrèdit
 
Fainé assisteix perplex davant una moviment democràtic que no compren i que se li escapa de les mans, de res serveix que suposats esquerrans de tota la vida, com alguns membres del PSC, utilitzin les elits contra la voluntat del poble i que un valor clàssic com Duran ara generi més urticària que adeptes, i viu amb desassossec que la vella formula de control econòmic dels mitjans no aconsegueixi imposar el seu “seny” davant la “rauxa” independentista.  

El missatge de Mas i Corominas, la gota que ha fet vessar el got de la desesperació de Fainé

L’advertiment de Mas a les elits econòmiques del país la setmana passa, en el sentit de que el moviment independentista que viu Catalunya no l'aturaran les elits ni la política i que les urnes tenen la última paraula, ha posat un punt més de nerviosisme als lobbys de poder, Fainé inclòs. L’avís de CiU que si la societat es mou i elles no ho fan, "poc futur tenen", tal com va escriure el vicesecretari general de Coordinació Institucional de CDC, Lluís Corominas, en un article publicat al web de CatDem, on  advertia les elits que no frenaran el procés, perquè "no tenen vot doble i numèricament són minoritàries", ha acabat per desesperar-los.

El control econòmic sobre la premsa no dóna els fruits esperats

La Caixa controla molta publicitat, però malgrat les inversions no aconsegueix l’objectiu últim de fer descarrilar el procés independentista, la vella fórmula serveix per netejat la seva imatge però poc pot  per fer front a l’anhel del poble que es nodreix d’informació que amb el seu capital no controla. Fainé assisteix amb desesperació com les portades i opinions dels mitjans afins i en deute, no només no poden curtcircuitar el procés sinó que, a més, sovint tenen un efecte contrari.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#42
Montse fletxa Vilassar de Mar
24 d'octubre de 2013, 19.21 h

El senyor Fainé el que te que fer és està al costat de la gent i donar crédit, que és la seva feina, per aixecar el país. El que pasa és que té molts interessos a Espanya, però que vigili perqué pot ser que els "arbres no li deixin veura el bosc". La gent ja no combreguem amb rodes de molí.
Mes li val callà i no ficar-se amb política o pot sortir escaldat


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#41
Quety fletxa Torroella
9 d'octubre de 2013, 05.47 h

Tots els gegants tenen els peus de fang. Una acció tan petita com cobrar tota la nòmina en efectiu, faria trontollar la liquiditat dels bancs, sobretot de la Caixa. Us imagineu les oficines sense efectiu?


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#40
8 d'octubre de 2013, 22.43 h

#38 Aquesta xifra correspon al teu cervell,pallasso.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#39
Terenci Puig fletxa Sabadell
8 d'octubre de 2013, 19.47 h

#39 No parlis del que no saps. La Caixa opera el 76,8% a Catalunya, que és on hi ha els diners. I a més d'haver-hi els diners, aquí no la boicotegem tant com a espanya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#38
bejota fletxa bcn
8 d'octubre de 2013, 16.11 h

NO SERÁ AL INREVÉS ? EL DIA -NO TRIGARÁ- QUE 'L SR. FEINÉ DONI UN COP DE PUNY DEMUNT DE LA TAULA DEL SR. MAS I EN JUNQUERAS ,VEUREM EL UE PASSA (EL 80% DEL MERCAT DE LA "CAIXA" ESTÁ FORA DE CATALUNYA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 17
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#37
8 d'octubre de 2013, 12.33 h

Comunicado de la Resistencia Antiespañola : desde esta organización resistencial ,hacemos un llamamiento a las personas tolerantes con la defensa de los pueblos ocupados para que no acudan de ningun modo a este acto propagandístico de la ocupacion española sobre los pueblos nacionales cuyos derechos están siendo conculcados continuamente por el llamado estado español,que niega a las naciones el derecho a la autodeterminaci on y a la independencia. Llamamos a los colectivos más decididos,... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#36
Ermessenda de Solsona fletxa Sant Llorenç de Morunys
8 d'octubre de 2013, 01.18 h

#26
Ja en fa un mes d´això. Crec que ja no hi queda res. Forma part del "marcar paquet" de l´Estado Español. Res més.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
8 d'octubre de 2013, 01.02 h

Cal fer corra diner negra que no pogui controlar el Estat Espanyol , balla al mateix que feien servir per paga Sobre sous en sobres als del P.P. al diner negra es queda tot dintra de Catalunya NO ja millor boicot que no declarar els diners que teniu els guardeu a casa Boicot ala CAIXA ho altra Banc lo millor es que hus donguin de baixa hus doneu de baixa parlar menys hi fer més he


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
8 d'octubre de 2013, 00.32 h

en lloc de possar-se en contra del moviment ciutadà, potser que s'hi apunti i fassi que tot sigui més fàcil... ja està bé de tan expoli i lladroneix.
A més, aquesta gent de La Caixa, ja dècades que vól carregar-se el petit comerç, amb vendes al detall camuflades com avançaments d'interessos, a preus molt més cars que no pas si el client s'adressa a la botiga del barri, guanyant-hi tothom, ... el client obté un genere a preu correcte (no pas carissim ), el botiguer obté un marge, mo... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
Claudi fletxa Amposta
7 d'octubre de 2013, 23.15 h

Senyors de Directe.cat: trobo vergonyós que escrigueu amb tantes faltes d'ortografia, sintaxi, etc. Aquest article fa pena.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.