directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 01:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

Les Macedònia li canten les quaranta al “Wert”

“Sr. Wert” és una cançó que han fet amb la col•laboració de Som Escola, centrada en refermar el suport a l’escola catalana després de les sentències dictades pel Tribunal Suprem Espanyol

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 9 vots )
carregant Carregant

El proper 26 de novembre, les Macedònia publiquen un nou disc després de vendre més de 6.000 unitats del darrer, Desperta (PromoArtsMusic 2011). El nou treball es titula Flors i és una col•lecció de tretze cançons carregades d’optimisme i vitalitat, que giren en torn d’una felicitat que el grup personalitza en el fet de regalar flors, que sempre genera somriures, alegries i efectes més que positius en les persones. Però l’èxit els ha arribat amb la cançó “Sr. Wert”, inclosa en el seu nou disc Flors, i que ahir va ser la sensació a les xarxes socials. Aquesta cançó compta, a més, amb un clip on hi participen Màrius Serra, Els Catarres, Teatre de Guerrilla, Landry el Rumbero, Miquel del Roig i Mali Vanili.



Comparteix
   


Etiquetes
De la mateixa manera, Flors conté el tema “Un, dos, coop!”, destinat a la campaya de foment de la cooperació entre els nens duta a terme per la cooperativa Suara, la més gran de Catalunya en el sector de l’atenció a les persones. La cirereta del nou disc la posa la cançó “Ballen”, que després de rebre el Premi Capital de la Sardana 2013, les Macedònia han decidit tornar a enregistrar acompanyats de la Cobla Lluïsos de Taradell.

Macedònia presentarà Flors en directe amb dos concerts el proper 14 de desembre a l’Auditori de Barcelona en el marc del Festival del Mil•leni.

Les Macedònia

Macedònia són des de l’any 2000 una de les bandes per a públic familiar més populars del nostre país. Part del seu èxit es deu a la seva filosofia de facturar pop de qualitat, tant en disc com en directe. Per això, i com sempre, tornen a acompanyar-se d’un grup de música amb el que han gravat les cançons i amb el que actuen en directe. Amb aquesta formació, Macedònia ha fet més de 30 concerts al llarg de 2012.
 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
22 de novembre de 2013, 13.32 h

desde la Resistencia queremos agradecer la actitud valiente,rayand o en el heroismo,de formaciones independentista s como ERC,CUP,y gran parte de CIU que están haciendo posible que un sueño de siglos para el glorioso Pueblo Catalán,esté más cerca que nunca. Llenos de admiración por ello,y animando a todos los pueblos a seguir el camino emprendido por la Via Catalana,querem os reafirmar nuestra disposición total a defender el ideal de libertad e independencia de todos los pueblos que dema... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Qui estima Catalunya la vol lliure fletxa No permetem que des de Castella decideixin per nosaltres, ni la nostra llengua. Clar i Català .................................
22 de novembre de 2013, 11.33 h

Financial Times: 'El que fa bullir la sang d'un nacionalista espanyol no és un minaret, sinó una estelada'

Un article de Tobias Buck assegura que la dreta espanyola està 'molt més obsessionada' amb la independència de Catalunya que amb la immigració.

ESTELADES AL BALCÓ FINS A L'ALLIBERACIÓ


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.