directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 10:25 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Els nouvinguts badalonins lamenten que el PP els criminalitzi 'per un grapat de vots'

El secretari del centre islàmic creu que el PP 'té dret a fer la seva propaganda, però la convivència no en pot sortir malparada'

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La comunitat islàmica Camí de la Pau ja té a punt el nou oratori del barri d'Artigues, a Badalona (Barcelonès). És la culminació d'un procés de dos anys que en els seus inicis va estar marcat per les dures crítiques que feia el PP, assegurant que el centre de culte convertiria el barri en un 'gueto' i afavoriria la 'degradació, desestructuració i marginació social'. Per contra, el secretari general de Camí de la Pau, Muhammad Iqbal, recorda que un dels objectius del nou oratori serà la integració dels nouvinguts amb iniciatives com cursos de català i considera que les crítiques dels populars van ser desafortunades, així com les que ara fan recaure sobre la comunitat romanesa. Iqbal ha lamentat que el PP criminalitzi la immigració 'per un grapat de vots'.
seu ppc partit popular
Comparteix
   


Etiquetes
El nou centre islàmic del barri d'Artigues de Badalona és a punt per obrir les portes. El local, ubicat al carrer Santiago, donarà servei a un gruix important de musulmans pakistanesos que viuen al barri amb l'objectiu que treballin per a la integració de compatriotes nouvinguts. Es preveu que a més de la funció d'oratori, al local s'hi facin cursos de català, entre d'altres activitats.

Iqbal recorda que els inicis van estar marcats per una polèmica atiada des del PP de Badalona. El president local del partit, Xavier Garcia Albiol, va dir que la mesquita convertiria el barri en un 'gueto' on l'àrab serià la llengua predominant i que això afavoriria la 'degradació, desestructuració i marginació social' del barri, unes crítiques similars a l'odi contra els immigrants que atiava el darrer pamflet dels populars, del qual García Albiol encara no se n'ha retractat.

La comunitat islàmica veu desencertades aquest tipus de crítiques, perquè van 'en detriment de la convivència'. Muhammad Iqbal reconeix que hi ha immigrants sense recursos que delinqueixen, però condemna que el PP utilitzi aquests casos i criminalitzi tota la immigració 'per un grapat de vots'. Iqbal conclou que el PP 'té dret a fer la seva propaganda, però la convivència no en pot sortir malparada'.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
7 de maig de 2010, 09.23 h

Els nouvinguts han de entendre i explicar- lis que el PP i molts del PSOE son partits que van en contra d'ells, ja que la seva misio a Catalunya es anar a fotre a tots els catalans.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Quim. fletxa PPCC.
7 de maig de 2010, 09.00 h

En ell partit hereu del franquisme són tots un feixistes i com a bons feixistes fan aquestes coses. El PP fa anys que intenta dividir la societat catalana i dividir-nos i enfrontar-nos segons el nostre origen, més feixistes ja no ho poden ser. Per què l´esquerra abertzale basca no pot presentar-se a les eleccions i els feixistes sí?. Com més aviat marxem d´aquesta merda d´estat que anomenen espanya millor per a tots!!!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.