directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 02:05 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Pedro J. Ramírez adverteix Duran que els seus el volen fora

El Mundo explica que el juny passat un grup de dirigents d’UDC, “cabecillas” dels sectors independentistes encapçalats per Antoni Castellà es van reunir per preparar la substitució de Duran

Comentaris 25  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 10 vots )
carregant Carregant

Segons el diari  van acompanyar al secretari d’Universitats i recerca, l’alcalde de Masquefa i president del Consell Comarcal de l’Anoia, Xavier Boqueta, l’alcalde de la Torre de Claramunt, Jaume Riba, Jordi Batalla regidor d’Igualada, i l’ex diputat Ramon Tomàs. En aquesta reunió van parlar de les possibilitats reals de portar l’històric partit a les seves arrels més independentistes aprofitant que diuen algunes fonts que Duran vol retirar-se i deixar al capdavant d’UDC un dirigent fidel als seus ideals. Els sectors independentistes del partit agafen posicions per garantir un ple suport al president Mas en el seu procés sobiranista i no deixar el partit en mans del PP.

Comparteix
   


Etiquetes
El Mundo adverteix Duran, saben que és l’home que pot debilitar al president Mas i el que ells anomenen “ deriva independentista”.

Duran representa per a molts a les espanyes una peça clau per rebentar el procés secessionista i el volen conservar,  necessiten que segueixi al capdavant d’UDC per seguir segant les herbes independentistes dins de la coalició. Duran encara  és l’esperança blanca dels unionistes.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#25
10 de desembre de 2013, 15.38 h

#23 ¿Catalunya expulsada de la UE? El més important seria seguir participant en l’espai econòmic europeu, i Espanya no ho podria evitar RAMON TREMOSA destacava dimarts passat una resposta de la Comissió Europea a una pregunta parlamentària meva. La CE ara finalment contesta com el PP i el PSOE fa temps que li demanen: «Si una part d’un país esdevé un nou Estat independent passaria a ser un tercer país i els tractats hi deixarien de ser d’aplicació». Anem a pams.
La CE m’ha ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
LA VERITAT NOMÉS TÉ UNA CARA fletxa i aquesta cara mai no ha estat CASTELLANA.
10 de desembre de 2013, 15.26 h




#23 ARAGONESITA : deixa't d' "apoyos" i de "brechas" i de cangurs a la vinagreta. Baixa del cocoter, que "Tximinoak gora igonago eta uzkia agiriago" que diuen els germans (dels catalans, no pas dels castellans) bascos. Para de fer el ridículàs espantós i casposet, i converteix-te en una persona CIVILITZADA DEL SEGLE XXI.

traducció de la dita basca al català:

MÉS AMUNT S'ENFILA EL MICO, I MÉS ENSENYA EL FORAT DEL CUL

traducción del refran basco al castellano:

DISSE QUE TIENE UNA ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
10 de desembre de 2013, 09.16 h

#22

Gracias por vuestro apoyo , seguire en la brecha mostrando la verdad que esta alli fuera y que este panfleto os esconde y, claro esta (uno no es de piedra) partiendome el pecho a costa de vuestras tonterias.

Animaros que para el 28 de Diciembre (Santos Inocentes) el MaSS os dara fecha y pregunta de la charlotada. Salid de esta depresion y fustracion actual por la demora en la pregunta. Luego pasareis a la euforia pensando que la consulta se celebrara y de nuevo otra fase de depresion y ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
9 de desembre de 2013, 22.40 h

#21 A tu no et van parir,et van cagar.
Carta oberta de l'actor Juan Diego. “Independentista, como madrileño he llegado a la conclusión de que soy independentista catalán. No entiendo al Gobierno de España. No entiendo cómo puede tener a una comunidad de siete millones y medio de personas así. Una comunidad que tiene tres idiomas oficiales. Que es referente en muchos campos y que ha sido motor de España desde antes de la democracia. Que no sólo ha sido puerta de entrada de importacione... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
9 de desembre de 2013, 21.42 h

#20

Este titiritero de extrema izquierda nacio en Argentina , de padres argentinos. Su rencor a la Madre Patria le hace desear su desmembracion y le hace considerar el lunfardo como 3 idioma oficial de la region catalana junto con el español y el LAPAO.

Menudo valedor para los NAZIonalistas. Solo tu eres AUN mas tonto que el.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
9 de desembre de 2013, 19.54 h

#18
#17 Carta oberta de l'actor Juan Diego. “Independentista, como madrileño he llegado a la conclusión de que soy independentista catalán. No entiendo al Gobierno de España. No entiendo cómo puede tener a una comunidad de siete millones y medio de personas así. Una comunidad que tiene tres idiomas oficiales. Que es referente en muchos campos y que ha sido motor de España desde antes de la democracia. Que no sólo ha sido puerta de entrada de importaciones, inversiones y turismo, que ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
Franchisco Franco Bajalosmontes de Oca. fletxa LOLAILOLAILOLANDIA INTERIOR.
9 de desembre de 2013, 19.53 h



#17 Si si, ja ens ho creguem . . . segur que no ho has escrit tu, tu mai no fots mà a la copeta d'anís, que vaaaaaaa . . .

Jo de tu, si no volgués dir coses que em comprometessin, canviaria l'aniseta per infusions de til.la.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
9 de desembre de 2013, 18.45 h

Súmate... a ERC
La asociación que promueve la secesión de Cataluña entre los castellanoparlantes está controlada por la formación que lidera Junqueras. Desde uno de sus asesores a cuadros medios de ERC en Hospitalet, pasando por dirigentes de Òmnium Cultural. CiU apoya a la entidad allí donde se presenta pero la maneja ERC.
El vicepresidente de Súmate es Manolo Ortega. Ortega es asesor del mismo Junqueras en el Ayuntamiento de Sant Vicenç dels Horts (Barcelona) -localidad de la que es... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
9 de desembre de 2013, 18.44 h

#16

Luisitio, el atracon de calçots en Casa Felix te hace ver visiones.


Sabido es que no debes tener conexion neural entres tus dos neuronas, pero incluso con una sola, tus compañeros de frenopatico se han dado cuentade que los comentarios 6,7 y 12 son mios, PERO el 13 esta hecho pòr un admirador mio que me copia el nick y tienen fijaciones dignas de estudio por un tearpeuta expecializado en parafilias sexuales. Es el tal Bobadella, Trabucodonosor,B.Urleta, Jordi , etc. etc. etc entre ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Lluís F. fletxa Valls
9 de desembre de 2013, 18.10 h

#6
#7
#12 Amb els comentaris aquests que he marcat ara, ja se't nota que tens algun engranatge rovellat al cervell, però per si algú en tingués un dubte, amb #13 tot dubte es dissipa. Estàs com una cabra, a més de com un cabró. I val més que no vagis pel món pregonant què fa la teva dona, perquè potser et faran fora de casa.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.