directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 06:01 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PSOE aboca UDC i ICV-EUiA al #SíSí

Rubalcaba absorbeix el PSC de Pere Navarro i tanca la porta al dret a decidir amb les propostes pactades que aboquen als socialistes catalans a diluir-se dins del PSOE

Comentaris 21  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 10 vots )
carregant Carregant

Les direccions del PSC i del PSOE han constituït el Comitè de Coordinació Política entre els dos partits que ha posar en marxa les actuacions dels socialistes sobre l'encaix federal de Catalunya dins d'Espanya en un intent de salvar els mobles a dins del PSC. De fet, en la primera reunió que han encapçalat el primer secretari del PSC, Pere Navarro, i el secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, s'ha aprovat nou punts que poques coses diuen.

Comparteix
   


Etiquetes
Un brindis al sol d’un PSOE que no accepta el dret a decidir

La decisió socialista trenca la porta a la tercera via que avui encara defensen Duran i Herrera, amb aquesta decisió aboquen a les dues formacions a votar un clar doble #sísí en el referèndum del proper novembre, això és el que van dir els dos polítics en cas que l’estat no mogués fitxa cal al federalisme.

El PSC condemnat a diluir-se dins d’un PSOE en hores baixes

Proposen la creació d'una subcomissió a la Comissió Constitucional del Congrés per tal que la cambra estudiï un nou model territorial, entre d'altres. A més, Navarro i Rubalcaba han assegurat que no s'ha parlat de quina serà la posició dels socialistes a l'hora de votar propostes sobre el dret a decidir i la consulta.

Granada comença a caminar i el PSC passa a ser residual

El primer secretari dels socialistes catalans, Pere Navarro, també ha assegurat que després de la reunió d'aquest dimarts, el full de ruta que van pactar els socialistes, el document de Granada, "ha començat a caminar en propostes concretes de la reforma de la Constitució i per avançar cap a un model federal; ha començat a caminar l'alternativa al xoc" a què condueixen, ha dit, "els separatistes". 

En aquest sentit, Rubalcaba ha insistit que cal obrir "diàleg" entre partits, entre governs i entre cambres per tal de rebaixar "tensions" entre Catalunya i Espanya. Creu que les decisions tant del president de la Generalitat, Artur Mas, com del govern espanyol, Mariano Rajoy, porten a un "carreró sense sortida" i "augmenten la fractura" entre les dues societats. "Són dues males estratègies", ha sentenciat. 

Campanya per explicar que el federalisme no és possible

Un dels punts de l'articulat que han aprovat les dues direccions inclou també tirar en davant una campanya per explicar precisament el contingut del document de Granada i per tant fer pública a "Catalunya i a la resta d'Espanya" quina és la proposta federal dels socialistes. No descarten, ni Navarro ni Rubalcaba, que fer pedagogia passi més endavant per tornar-se a reunir amb Mas i Rajoy. De moment, però, optaran d'entrada per dur el debat a les cambres espanyola i catalana.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#21
Aniol fletxa l'Ametlla del Vallès
9 de gener de 2014, 00.47 h

En Navarro cada dia més alternatiu, per poder sortir a la foto.
Ara ha esdevingut el "palanganero" oficial del "palanganero" oficiós d'en Rajoy.
Quin nivell noi, quin nivell!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
LKJHJ fletxa VBHJUD,.
8 de gener de 2014, 16.59 h

Dubto molt que el Psoe pugi crear un projecte descentralitzador que aporti concesions significatives. Com podria ser el Concert econòmic, Seleccions esportives, bloquejar les decisions catalanes davant el constitucional espanyol, amplis poders polítics, decisio única de catalunya respecte la llengua, etc. Pero més dificil es que si avingui el PP.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
N. Operdent Lapaciència fletxa Estat espanyol = mentides, farses, teatre dolent, aparentar, falses il.lusions, montatges desorbitats, falàcies . . .
8 de gener de 2014, 16.27 h




El pobre Pere Navarro "no és gaire sagaç" per dir-ho piatosament. Per tal de poder remenar durant uns pocs anys les cireres en un partit en PLENA DESINTEGRACIÓ, s'està buscant un futur no gens brillant, si es queda a viure a Catalunya.

Evidentment, jo si el veig pel carrer, NO li tiraré pas tomates a la cara, només faltaria! però pobre d'ell si em dirigeix la paraula, perquè no obtindrà més que una mirada de MENYSPREU total amb una bona dosi de FÀSTIC.

I com jo, CENTS DE MILE... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
8 de gener de 2014, 13.36 h

#12 I a tu qui et dirigeix?el servei de drogodependències?


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17

Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
8 de gener de 2014, 12.06 h

El fascismo español no quiere que la gente piense,recordadlo,Pueblos,Catalanes,Vascos,Galegos,Canarios,Leoneses,etc...No quieren nada más que borregos que sólo piensen en pan y circo,en comer y divertirse, y eso es lo que le dan a la gente desde el psoe y el pp,y otras formaciones fascistas españolas,como iu,upyd,movimiento ciudadano,etc,etc.,para que nadie se levante ,para que nadie tome conciencia de la opresión española,


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
8 de gener de 2014, 11.08 h

Anem a veure .... ho preguntaré una vegada més!
Algú ha sentit, en algun moment, al poble demanar una Espanya federal o confederal a diferència de la gent que va demanar a crits INDEPENDÈNCIA?
Aquests dirigents del PSOE no s'assabenten.
Aquesta és la gran diferència entre ells i nosaltres. El desig, la demanda d'Independència va de la base, el poble, a la classe dirigent. El desig, la demanda de Federalisme va de la classe dirigent a la base, el poble.
S'hauran assabentat ia aquests nuv... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
8 de gener de 2014, 10.54 h

Veient la foto ..... que enamorats se'ls veu!! .....
"Que se besen, que se besen!!!!!!!!!"


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
arrel quadrada de 41 = 5 (en base 6) fletxa Estat espanyol = fàbrica de provocadors incompetents sense categoria suficient per a provocar
8 de gener de 2014, 09.33 h




#9 #12 Anacleto Aragoneses: tu ets un dels típics exemples d'APRENENT DE PROVOCADOR però INCOMPETENT per manca de categoria.

És clar que suposo que deu ser molt difícil adquirir prou categoria haguent estat educat en un bordell, i per tant no et culpo d'això, pobret.



Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
8 de gener de 2014, 08.55 h

Súmate... a ERC
La asociación que promueve la secesión de Cataluña entre los castellanoparlantes está controlada por la formación que lidera Junqueras. Desde uno de sus asesores a cuadros medios de ERC en Hospitalet, pasando por dirigentes de Òmnium Cultural. CiU apoya a la entidad allí donde se presenta pero la maneja ERC.
El vicepresidente de Súmate es Manolo Ortega. Ortega es asesor del mismo Junqueras en el Ayuntamiento de Sant Vicenç dels Horts (Barcelona) -localidad de la que es... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 15
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.