directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 00:38 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Les trampes de Montoro indignen el poder econòmic català, segons Luis Conde

L’amfitrió de la trobada a Fonteta ho constata per les converses del dinar que ha organitzat aquest cap de setmana. Alguns dels empresaris havien assistit a la convenció del PP

Comentaris 19  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 16 vots )
carregant Carregant

L'empresari Luis Conde, ha assegurat aquest dilluns que els empresaris que van assistir al dinar – entre altres, el president de la CEOE, Joan Rosell, Joan Gaspart, Antoni Brufau, Joan Maria Nin, Gay de Montellà, Sixte Cambra, Miquel Valls, Jaume Guardiola  (Banc de Sabadell), Marc Puig, Anna Raventós, Josep Lluís Bonet (marcas renombradas españolas i Freixenet) -, estan indignats pel canvi de càlcul de les balances fiscals anunciat pel ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro. Així ho ha explicat en una entrevista a Catalunya Ràdio. A més, segons Conde, la seva intenció era que, durant el dinar, hi hagués diàleg dels empresaris catalans i de Madrid amb els ministres i consellers que hi van assistir. Segons ha relatat, el president de la Generalitat, Artur Mas, estava en una taula on no hi havia polítics.
Mas no farà res que sigui il·legal

Pel que fa al context polític actual, Conde s'ha mostrat convençut que el president de la Generalitat no farà res que sigui il·legal i ha afirmat que "la posició de l'estat central de tanta negativa no ajuda gaire a la situació". A més, ha lamentat que s'hagi perdut la tolerància que, segons ha recordat, "consisteix en què jo accepti com ets tu i tu m'acceptis com sóc jo". Finalment, ha considerat que el sistema de finançament de les autonomies és "caduc" i que cal un blindatge de les competències.

Rajoy no estava convidat, diu Conde

Preguntat si havia convidat al president el govern espanyol, Mariano Rajoy, Conde ha respost que no perquè "el rei de la festa a Catalunya és Mas" i ha afegit l'hagués convidat si hagués celebrat aquest acte a Madrid.

L’objectiu del dinar és benèfic i és casual que coincidís amb la convenció del PP

Conde ha volgut deixar clar que l'objectiu de la trobada que se celebra cada any per aquestes dates a la seva masia és recollir diners per l'associació El Trampolí de la Bisbal de l'Empordà, que es dedica al desenvolupament educatiu de persones amb discapacitats psíquiques. En aquest sentit, ha explicat que feia uns 3 o 4 mesos que s'havia convocat els convidats, quan encara no se sabia que just aquest cap de setmana hi hauria la Convenció del PPC a Barcelona.
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#19
Paco Pi fletxa Barcelona
29 de gener de 2014, 00.36 h

#17 bejota: els porucs podeu dir missa cantada, si voleu. ♫♪ ♪ ♫♪


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
28 de gener de 2014, 20.47 h

Mucho me sorprende que este panfleto no difunda la ultima gilipollez NAZionalista. Un "periodista" llamado Bosch ha dicho algo asi como que tras el affaire Neymar y el Jordi Cases esta el Presidente Aznar, el miinistro Gallardon y Florentino Perez. Del Laporta , ni una palabra.

Jordi Cases, un independentista de pro y con historial en su fanatismo separatista y en sus acciones anteriores contra el club (siempre bajo la presi de Rosell y nunca con la Laporta) es ahora un botifler manejado p... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
bejota fletxa bcn
28 de gener de 2014, 20.44 h

Empresarios alemanes piden a la Generalitat que abandone su plan soberanista antes de "acabar de matar" a la economía
El Círculo de Directivos de Habla Alemana (KDF por sus siglas en alemán) han expresado este martes su preocupación ante el proceso soberanista liderado por el Gobierno de CiU y han reclamado al consejero de Empresa y Empleo, Felip Puig, que lo abandonen y se centren en la salida de la crisis.


N.B. QUI PAGA ,MANA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Paco Pi fletxa Barcelona
28 de gener de 2014, 17.19 h

A les trobades gastronòmiques d'en Pere Portabella, tot i ser més festives, desgreixades i 'informals', s'hi coïen moltes més coses que no pas a Fontetes. Val a dir que aquestes trobades són més empresarials que polítiques, però tant és: acaben tots parlant del mateix. A més, el teixit empresarial, si no ha estat per putejar el personal popular productiu -i el no productiu també-, no ha fet mai cap pas endavant socialment digne de menció. (Encara sort que a en Luis Conde li ha vingu... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Synera fletxa Batcelona
28 de gener de 2014, 11.43 h

Aquest gangsters com poden seguir als goberns?...Son pura corrupció. El mon ja ho sap.
Aquí teniu una representació el fons de la qual saben, coneixen. Son uns maltractadors. No poden demandar-se a La Haia?:

https://www.youtube.com/watch?v=im_TP3cXrFA


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
28 de gener de 2014, 11.27 h

Anacleto, anacleto, no me seas tu tan paleto con tu cara de esqueleto o de feto, o prometo que nunca más te la meto porque ya no te respeto, so cateto


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
28 de gener de 2014, 10.31 h

EL AMO DEL DIRECTE, EL ASALTAPISCINAS PUIG, CONDENADO POR EL TRIBUNAL SUPREMO POR LLAMAR NAZI (no a si mismo que seria lo lógico) SINO A AIR BERLIN.
El ex diputado de ERC tendrá que pagar 30.000 euros a la compañía aérea, cuyo logotipo asimiló a la esvástica, por "una intromisión ilegítima al honor y a la imagen de la empresa" alemana, "un país donde existe una especial.
La Sala de lo Civil del Tribunal Supremo ha ratificado la condena contra el ex diputado de ERC Joan Puig por haber... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 12
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Synera fletxa Batcelona
28 de gener de 2014, 09.23 h

Qui es aquest Luis Conde? Mai havia sentit a parlar. Un altre vividor?


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
28 de gener de 2014, 08.11 h


Només la fanfarroneria de xulet espanyol pot justificar l'actitud d'aquest ridícul ministre del PP.

MONTORO, DIMISSIÓ, PER INÚTIL I PER CARRINCLÓ !!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
28 de gener de 2014, 08.08 h

Com pot un personatget gris i aparentment taradet com el Montoro, que només ha estudiat en les deprimides i incompetents universitats castellanes, sense treure el nas a l'estranger, pretendre que ell sap inventar un mètode per calcular les balances fiscals millor que l'usat A TOT EL MÓN ? Com pot tan sols comparar-se al nostre conseller d'economia Andreu Mas-Colell que es va doctorar a Minnesota i ha estat professor a dues universitat de prestigi mundial com Berkeley i a Harvard ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.