directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 06:16 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Ciutadans augura "enfrontaments" al carrer per la consulta

Després d'amenaçar en muntar un Ulster, Ciutadans ara acusa el Govern que tenir “la voluntat ferma d'aprofundir en la divisió, de trencar la societat catalana en dues meitats i d'enfrontar-les"

Comentaris 55  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

El mateix partit que amenaçava fa unes setmanes de muntar un Ulster a Catalunya, que atià l’odi contra Catalunya des de les televisions espanyoles, falseja fets, amenaça i es fa la víctima per intentar liderar una opció radical en contra el procés democràtic de votar, avui ha denunciat a CiU i ERC de ser còmplices del "greu risc de fractura sociopolítica" que hi ha a Catalunya per la consulta que pot acabar amb "enfrontaments" al carrer. "La disbauxa separatista no està improvisada", ha insistit el seu nou portaveu Matias Alonso. C’s sap que democràticament ho tenen perdut, i la seva esperança és atiar l’enfrontament de la societat catalana.
Súmate demostra que en democràcia no hi ha fractures

“En democràcia no hi pot haver fractures, perquè precisament per això es va inventar la democràcia, perquè el debat social i polític es vehiculi a través del diàleg, el respecte a la diferència i les urnes”, deia fa uns dies un representant de Súmate conscient que aquest és un del elements que Ciutadasn i Populars utilitzen per arremetre en contra el procés sobiranista. Com va afirmar José Rodríguez, militant del PSC i membre se Súmate, “qui cus la societat catalana aquests moments de greu crisi econòmica per tal que no rebenti són les entitats que estan al costat del dret a decidir, la resta viuen d’atiar el fantasma de la fractura social”.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#55
jm soler fletxa st cigat
9 de març de 2014, 20.47 h

Les ganes que tenen de què hi hagi merder! No s'han adonat que el seu estil espanyol és l'agressió. Aquí passem de ser espanyols. A la independència per la intel·ligència!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#54
B.Urleta fletxa ANACLETA - ROSITA ARAGONESES = atufa a estercolero
11 de febrer de 2014, 19.13 h




#47 ANACLETA - ROSITA ARAGONESES, ja sé que a tu les senyores se't pose molt malament perquè les veus com competència a l'hora d'atraure els mascles que a tu t'agraden, reineta, però aquesta teva mala educació dient aquelles grolleries de "inculta" i "rebuznar", em fan pensar que arrossegues un TRAUMA INFANTIL de l'època en què havies de traginar palanganes al prostibul on treballava la teva senyora mare (la molt RESPECTADA RIMMEL, la zorra del desierto) .

Fes-t'ho tractar, Anacle... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#53
B.Urleta fletxa ANACLETA - ROSITA ARAGONESES = atufa a estercolero
11 de febrer de 2014, 19.07 h







#44 #47 #48 ANACLETAAAAAAA ! ! qué es esa PEDORRETAAAA, ANACLETA ARAGONESES, LA PALETA CATETA ANALFABETA QUE NO SE LAVA EL CHICHI DESDE HACE MESES?

huah huAH HUAH HUUAAH HHUUUAAAHH HHHUUUUAAAAHHH ! ! !


(això va pels comentaris que em dediques amb un nick diferent de l'habitual, reineta gallineta)







Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#52
sDsdfasgdf fletxa dfasasdgasd
11 de febrer de 2014, 17.19 h

El perill no està tant en els continguts, independència o unitat amb Espanya, com en la metodologia. I la intenció anunciada per Ciutadans, probablement desitjada, i projectada en els principals partits guanyadors de les darreres eleccions, això si que es perillós.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#51
Isabel fletxa Bcn
11 de febrer de 2014, 16.51 h

No caigem en el seu parany, és el que volen enfrontaments, ells només saben funcionar així, no tenen arguments i han d'anar a hosties. Nosaltres tenim muntanyes de raons i no hem de desgastar-nos amb aquets tontaines. Nosaltres a la nostra i afer el nostre camí i el nostre estat. A parlar de quin estat volem i a fer participar a més ciutadans cada vegada per fer-lo millor.
Parlem de temes com les avantatges o inconvenients de la integració a la UE. Si volem exercit o no, Com resoldrem la ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#50
joan fletxa catalunya
11 de febrer de 2014, 16.31 h

Enfrentamiento por la calle? es posible, con el odio que tienes a Catalunya yo mismo si te viera por la calle no dudaría en darte tu merecido, españolista de mierda,franquista, hijo de la gran puta!!!
Visca Catalunya Lliure de fatxas!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#49
Jaume fletxa Barcelona
11 de febrer de 2014, 16.26 h

ELS ESPAÑOLES ESTAN CAGADETS....... COM EL BJ I L'ARAGONESES

Si els españoles (el Gobierno de España y sus chupópteros) no estiguessin cagadets no farien tot el que fan: influir a ambaixades, boicotejar les visites de polítics catalans, intoxicar l'opinió emprant tots els mitjans audiovisuals, enviar opinadors, tertulians i impresentables a radios, teles, diaris i blogs, com tots aquests tipus aragoneses, BJ, Nombres, etc,... per anar dient bajanades, i fer que economistes tocinaires com... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#48
11 de febrer de 2014, 14.42 h

#46

OS LA PONGO DEL NACIO DIGITAL PORQUE AL MENOS AHI NO PODEIS SOLTAR LAS BABOSERIAS HABITUALES DE CAVERNA MEDIATICA, ETC. ETC. PERO LA PUBLICAN MUCHOS OTROS MEDIOS. DE HECHO SU ORIGEN ES LA AGENCIA EFE, COMO MUY BIEN HA INFORMADO ANTES QUE UN SERVIDOR MI COMPAÑERO DEL "SERBISIO" , EL BEJOTA.

ES UNA NOTICIA QUE TENDRA SU MAYOR RESONANCIA EN ALEMANIA YA QUE ESTA HECHA Y DIFUNDIDA POR ALEMANES QUE VIVEN Y TRABAJAN EN LA REGION CATALANA Y A QUIEN ELLOS CREERAN MAS QUE A LA RAHOLA A PESAR DE ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 18
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#47
11 de febrer de 2014, 14.40 h

#45

iSABELITA, NO ERES MAS INCULTA POR FALTA DE ENTRENAMIENTO.

SI FUESE TANFACIL COMO TU REBUZNAS, TODOS LOS PAISES ELIGIRIAN EL FRANCO SUIZO O LA CORONA NORUEGA O EL DINAR KUWAITI Y PUNTO, AUTOMATICAMENTE SERIAN TAN RICOS COMO ELLOS. HAY CONCEPTOS COMO DEUDA EXTERNA E INTERNA, PIB, PRODUCTIVIDAD, RESERVAS EN DIVISAS, ETC ETC QUE SE TE ESCAPAN Y QUE CONSTITUYEN LA RAZON DEL RATIO ENTRE DISTINTAS DIVISAS.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 18
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#46
l'Esteve fletxa Vallès Oriental
11 de febrer de 2014, 14.26 h

La noticia que l'Anacleto ens linka a Naciò Digital, es certa. No en el contingut però si la seva publicaciò. Es la diferència entre la premsa catalana, que fins i tot i pot escriure gent ¿gent?... com aquests eixelebrats i l'espanyola on qualsevol crítica i mes si es en català es automàticament suprimida i l'autor "banejat".
Però anem al que interessa (o no) que es la interpretació sesgada que fan aquest "senyors" directius. D'entrada, jo em pregunto fins on pot ser determinant pel... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.