directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 04:11 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Jordi Martí s’avança a la resta de candidats socialistes i aposta pel dret a decidir

El candidat del PSC vol acabar amb "l'absoluta subordinació" a la Generalitat i la "dèria privatitzadora" de Trias i que Barcelona esdevingui “una capital d’Estat”

Comentaris 9  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

Barcelona (ACN).- El candidat del PSC a les primàries de Barcelona Jordi Martí ha apostat per 'Comença a decidir' com a lema de campanya en una picada d'ullet "a la gran mobilització del país al voltant del dret a decidir". "Les primàries han de permetre en primer lloc triar el millor candidat del PSC a l'alcaldia de Barcelona i després refer una alternativa d'esquerres que permeti el canvi i tregui el govern conservador", ha assenyalat Martí, que ha reiterat que no veu cap altre futur per a la capital catalana que no sigui "esdevenir una capital d'Estat". Paral·lelament, el candidat del PSC a les primàries ha assegurat que vol acabar amb "l'absoluta subordinació" a la Generalitat i la "dèria privatitzadora" de Trias.
Jordi Martí i dret a decidir
Jordi Martí i dret a decidir
© @acn

Comparteix
   


Etiquetes
Barcelona necessita un nou projecte

"Amb Trias, l'Ajuntament de Barcelona ha deixat de ser govern i és una simple administració de serveis públics", ha continuat Martí, que ha assenyalat que si la capital catalana funciona és perquè l'alcalde convergent se la va trobar "molt sanejada". El candidat del PSC a les primàries -juntament amb Carmen Andrés, Laia Bonet, Jaume Collboni i Rocío Martínez-Sampere- ha criticat també una "dèria privatitzadora de Trias, que ho envaeix tot". "L'últim episodi són els pàrquings però també hi ha la marina de luxe, el pla d'usos de Ciutat Vella o els propis serveis públics", ha enumerat Martí, que ha considerat que Barcelona necessita "un nou projecte en què l'ajuntament torni a ser la locomotora de la ciutat". 

“Comencem a decidir i Barcelona capital d’un Estat

"Avui la ciutat va a la deriva amb un govern que ha renunciat a governar, i un alcalde que ha deixat de fer d'alcalde i que simplement és un delegat del Govern de la Generalitat", ha disparat el candidat a les primàries del PSC de Barcelona, que aquest dissabte ha presentat el seu eslògan 'Comença a decidir' al seu local de campanya, al carrer de Ferlandina, al districte de Ciutat Vella. Segons dades del PSC barceloní, Jordi Martí també ha estat a punt de quedar fora de la contesa electoral -com ja li ha passat al precandidat Manel Fernández- en detectar-se errors en els avals dels militants en els tres primers mostrejos (92 trucades en total i 6 errors).

Primàries pel ressorgiment del PSC

"La campanya ha de servir ara per perfilar els projectes de cada candidatura i contrastar-ho. A ningú se li escapa que pertanyem a la mateixa família política però hi ha moltes diferències", ha reconegut Martí, que ha avançat que els seus dos principals reptes són "combatre les desigualtats" a la capital catalana i aconseguir que Barcelona "esdevingui una capital d'Estat i recuperi el rol de gran ciutat que històricament ha tingut". A banda de tot això, Martí considera que les primàries a Barcelona són un bon banc de prova per garantir "el ressorgiment del PSC, que passa per un moment molt difícil pels errors que acumula la direcció actual". 

"El debat sobre el futur del socialisme a Barcelona també ha d'ajudar a la represa del socialisme a Catalunya. I tornar-lo d'on no hauria d'haver marxat mai, que és una posició central dins el catalanisme al país", ha finalitzat.
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#9
Chuco fletxa Barna, (Hoy en Mataró).
10 de març de 2014, 21.45 h

#6 Si tranquilo ahora paso a explicarte las trampas del nacionalismo, GONSO. o era GARBO??

‘Prueba de que el talento en modo alguno es incompatible con la deshonestidad intelectual, Andreu Mas-Colell, en tiempos candidato al Nobel de Economía, se dedica ahora a engañar a los catalanes como a chinos con las cuentas de la vieja. Que alguien de su prestigio académico se rebaje a mancharse con labores de chusco agitprop indica el grado de envilecimiento colectivo a que conducen los nacionalis... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
9 de març de 2014, 14.56 h

Obama: Referendum on independence in Crimea is unconstitutional
WASHINGTON – President Obama on Thursday declared that a referendum asking Crimean voters if they want the independence from Ukraine would violate Ukraine's constitution and international law.
“In 2014, we are well beyond the days when borders can be redrawn over the heads of democratic leaders,” the president said in the White House briefing room.
http://www.latimes.com/world/worldnow/la-fg-wn-obama-crimea-referendum-unconst... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
En Capablanca fletxa Serra de l´Obac
9 de març de 2014, 13.27 h

#5
Un altre tarat amb nom de gos, que no s´adona del seu nacionalisme excloent. Reconeix el nacionalisme català com a "perifèric".
El veritable, el real, el correcte, és el nacionalisme espanyol, que per més INRI, desmenteixen que existeixi.
Au, passa a jaure Chucho.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
garbo fletxa premià de dalt
9 de març de 2014, 13.03 h

#5 Chucho,apart de recordar-te que pots dir la teva sense faltar al respecte...de quines mentides parles??,de les balances fiscals???,ho dius per les de extremadura??,per favor!!.Si els nacionalistes espanyols,ai perdó que vosaltres no sou nacionalistes,si hagués per part vostra la valentia de parlar de veritat del problema parlarien els experts i no qualsevol.Falsejar la història?? Apa home!! ara resultarà que Catalunya la bau inventar vosaltres!!.Si voleu un debat de veritat comenceu a pr... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Chucho fletxa Barna.
9 de març de 2014, 12.26 h

Otra lacra más para Cataluña y para el votante socialista que evidentemente nunca podría aceptar las retrogradas tesis de un nacionalismo periférico basado en mentiras históricas, en el falseamiento constante de las balanzas fiscales y en las artes más antidemocráticas que se pueden utilizar para cuartar las libertades individuales del ciudadano. Con lo cual otro que se aprovecha del PSC para tener poder y llenarse los bolsillos siguiendo el cuento que el nacionalismo catalanista ya ha t... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
9 de març de 2014, 12.09 h

http://www.youtube.com/watch?v=SWR47hYM6uM

Ajudem a internacionalitzar videos en anglès sobre Catalunya com aquest. Que tot el món sàpiga qui som i que volem! Ningú defensa una causa que desconeix! INTERNACIONALITZEM la nostra lluita tant com poguem!

FREEDOM FOR CATALONIA


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
En Capablanca fletxa Serra de l´Obac
9 de març de 2014, 02.12 h

Això no aixeca ni Deu. El PSOE ja no proposa "trempera" doncs després de l´extingit psc-PSOE, ara és la marca mare la que caurà a Catalunya; de la mateixa forma ho farà el PP. Els únics que creixeran però a destemps, doncs han arribat tard i malament, seran els de Ciudadanos del "Movimiento".
Els socialistes d´essència espanyola, per molt que es disfressin de catalanistes, estan en caiguda lliure i es mostrarà atotes i cadascuna de les eleccions que se celebrin durant els dos propers... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
8 de març de 2014, 23.39 h

http://www.youtube.com/watch?v=LxL04cOxuoU

http://clistenes.files.wordpress.com/2010/04/sacro-imperio-romano-germano1.jpg
http://www.elblogdesociales.com/wp-content/uploads/2010/07/europa1000.jpg


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
8 de març de 2014, 22.13 h

http://www.youtube.com/watch?v=RYisZZ8vhpM

difonguem webs com aquesta: www.helpcatalonia.cat

persones d'arreu del món graben un vídeo, es presenten i expliquen que donen suport a Catalunya i al referèndum d'independència.

La internacionalització del procés és fonamental, expliquem-nos als turistes i a tot el món, pengem estelades als balcons, difonguem v... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.