directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 14:41 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

L’Estat espanyol aposta per la #viaulster

No vol dialogar, no vol negociar, i com sempre, el que vol és imposar, i el camí triat és rebentar la convivència a Catalunya i aniquilar el procés a través del joc brut.

Comentaris 27  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 11 vots )
carregant Carregant

La criminalització de l’ANC per part dels mitjans espanyols, la demanda de Manos Límpias i la insistència del PP i Ciudadanos de mostrar una Catalunya fracturada amenaçant fins i tot amb una “tardor calenta”, forma part de l’estratègia de l’Estat espanyol per rebentar el procés. L’objectiu és crear un clima de confrontació social i mostrar l’ANC com una organització radical per aconseguir apartar els moderats del moviment independentista i llimar el suport social a l’ANC. En un estadi més, intentar  crispar i  introduir la violència per rebentar el procés i mostrar al món que el moviment independentista és violent. En aquest sentit, la tertúlia d’aquest dimarts a RAC1, amb Pepe Antich, Manel Nadal, Andreu Mayayo i Toni Comín, ha estat clarificadora.
Introduir la violència per rebentar el procés
 
El pla del govern espanyol va prenent cos i passa per rebentar la convivència a Catalunya per carregar-se el procés, de fet, ja ho va advertit l’expresident espanyol, José Maria Aznar, quan va assegurar que abans es trencaria Catalunya que Espanya. En aquest sentit, Miquel Sellarés, expert en seguretat nacional, assegurava fa uns dies en una entrevista a TV3 que "l’Estat directament o a través de les seves clavegueres, podria introduir la violència a Catalunya i provocar enfrontaments violents”. Avui a RAC1, Toni Comín, ha assegurat que l’Estat busca una víctima per aturar el procés, per a aconseguir un “temps mort” i ha recordat que ja hi ha experiència d’infiltrats violents  en organitzacions per tal de rebentar-les. Al seu torn, Andreu Mayayo ha sentenciat que “introduir la violència és la manera més fàcil de rebentar un moviment social”. Antich ha assegurat que l'Estat espanyol "vol que el proper Onze de Setembre sigui una jornada de confrontació”, per canviar la imatge cívica i festiva de les últimes Diades.
 
Joc brut 2.0 orquestrat
 
Antich ha destacat que l’editorial contra l’ANC del diari El País és un símptoma i ha recordat que a Madrid la pressió mediàtica s’avança a l’actuació política. I és que només cal estar atent al que es publica en els mitjans unionistes per comprovar que una de les eines contra el procés és un conglomerat de mitjans que difonen els missatges que criminalitzen el procés i l’ANC, és el joc brut 2.0 que compta amb un amplificador de primera magnitud en les ràdios i televisions en mans de grups privats, com és el cas de Antena3 i la Sexta, en mans de José Manuel Lara, que el 2012 va rebé l'ordre del mèrit de la Guàrdia Civil "per la seva col·laboració i relació continuada" amb aquest cos policial.
 
L’Ulster i la “tardor calenta” de Ciudadanos

De fet Ciudadanos ja ha amenaçat en muntar un Ulster a Catalunya i ha avisat d’una “tardor calenta”, assegurant que diverses associacions cíviques preparen mobilitzacions de carrer a Catalunya per després de l'estiu, assegurant que hi haurà altercats i enfrontaments forts. Mentre el PP insisteix en crear un clima de confrontació social a Catalunya fent veure que hi ha una fractura social inexistent, com demostra l’últim CEO.
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#27
fggfsdgsd fletxa dfasdasas
26 de març de 2014, 19.34 h

Ara als independentistes els tocarà organitzar les manifestacions amb lemes "Per la pau cap a l'iindependència", "No a la violèncica, Som un sol poble", "Espanya: prou espoli, violència i crispació. Volem ser bons veïns". I haurem d'acompanyar les manifestacions amb enceses d'espelmes per demanar la Pau a Catalunya en el seu procés cap a la independència. Està clar que la violència en tot cas la possaran ells. Qualsevol acte violent serà criticat i es demanarà que s'esclareixi rapid... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
26 de març de 2014, 12.47 h

Comunicado de la Resistencia : a los españoles: desde la Resistencia al invasor español,luchamo s por el reconocimiento del derecho a decidir de todos los pueblos que han pensado en su INDEPENDENCIA,q ue quieren ser libres,que no se sienten españoles,que quieren tener un futuro independiente y sin coacciones por parte del fascismo español del psoe y pp,upyd,etc iNSTAMOS a los que se consideran españoles,a permitir,a tolerar,con mente abierta,que por fin,los pueblos puedan decidir sobre su ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
maria fletxa bcn
26 de març de 2014, 11.54 h

Apa! Siau!


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
Isabel fletxa Bcn
26 de març de 2014, 09.22 h

Anem molt bé i per això estan tan nerviosos, estem entran en el tram final i per això ens ataquen per terra, mar i aire. Tranquils nosaltres hem de seguir com fins ara, no caien en cap provocació, volen violència perque és la única manera que tenen de poder justificar esclafar-nos i no la tindran. Nosaltres som un poble pacific i a més ho tenim clar que és la nostra voluntat fer les coses pacificament.
Segur que voldran infiltrar a violents a les nostres organitzacions o plataformes, p... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
Angel fletxa Castellbisbal
26 de març de 2014, 08.54 h

El 9 de novembre queda molt lluny, això no hi ha qui ho soporti. DUI


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
F.Ibló fletxa ESTAT ESPANYOL MISERABLE, DECADENT, CORRUPTE I DEGENERAT = INCOMPETÈNCIA IRRESPONSABLE I PARÒDIA ESPÈRPÈNTICA DE DEMOCRÀCIA = SIMULACRE D'ESTAT DE DRET = NIU DE CORRUPCIÓ I DE FANFARRONERIA CRETINA
25 de març de 2014, 21.14 h




Em costa de creure que els esPANOLIS siguin tan obtusos, tan curts, que triïn la via de la violència. Ells en serien els més mal parats, nosaltres justificariem per què volem la independència (per salvar la pell i acabar amb la violència que l'estat espanyol és IMPOTENT per acabar) mentres ells quedarien molt desprestigiats.

I amb això només aconseguirien fomentar l'independentismemés fort que mai.



Valora aquest comentari:   votar positiu 21   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - República de Catalunya
25 de març de 2014, 17.10 h

Els bisbes espanyols gasten més del doble en 13TV que en Cáritas. Malestar al panorama mediàtic espanyol. Segons informen ElConfidencial http://www.elconfidencial.com/comunicacion/2013-12-17/la-conferencia-episcopal-sale-al-rescate-de-13tv-tras-registrar-perdidas-de-25-millones_67116/ i el diari La Gaceta Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
GralMoragues fletxa FEViS ( lema casteller: Força, Equilibri, Valor i Seny )
25 de març de 2014, 17.04 h

Ningú ens pot obligar a respondre amb violència.

La innacció, l'acció més contundent.

Segons la lluita no violenta;
Quan t'agredeixen i no respons poses devant del mirall a l'agressor.
Aixó fa que sigui l'agressor el que es delati ell mateix.

Cadascú de nosaltres, de manera individual té la clau de la independència i ho farà evitant la resposta vilolenta a una agressió.

Tot el dit fins ara és el que s'enten com a "keep calm"

Ara ens toca el "carry on".


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
Anna Cris fletxa Lleida
25 de març de 2014, 16.53 h

Aquí tenim una mostra de què ho tenim guanyat, estan que rabien..Ja ens manca menys per la INDEPENDÈNCIA....ADÈU ESPANYA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
25 de març de 2014, 15.57 h


#16 El que dius, ho dubto molt, ara bé, que són millors que la puta porca de la teva mare i també de la teva dona, ho tinc segur. Per això tu ets al mateix temps fill de puta i cabró.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.