directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 10:51 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Comunicació doble fletxa

Carlos Herrera titlla de “cretina” i “menyspreable” Anna Simó

El periodista d'Onda Cero, ràdio propietat de José Manuel Lara, també ha carregat durament contra el president Mas a qui considera un “mediocre” i un “neci”

Comentaris 67  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 10 vots )
carregant Carregant

Carlos Herrera en el seu programa a Onda Cero, ha insultat la portaveu d’ERC, Anna Simó, per haver manifestat que la seva formació no anirà a la capella ardent de l’expresident espanyol, Adolfo Suárez, per “l’exaltació de l'espanyolitat" en aquest actes fúnebres. Herrera l’ha titllat de "cretina amb carnet", i l’ha acusat de ser desagradable expressament  per tal que “diguem que són cretins i després puguin dir que els odiem perquè son catalans", i ha qualificar Simó de “tipa perfectament menyspreable". El periodista abans ha carregat durament contra el president Mas perquè al seu entendre Mas hauria utilitzat políticament la figura de Suárez, fet que ha empreat per titllar el president Mas de "neci" i "mediocre".

Comparteix
   

Provocació a l’enèsima potència

"Sempre hi ha algú que fica la pota, i no podia ser un altre que aquest neci polític que és Artur Mas, que arriba al Congrés, trenca aquesta mena de pacte de no utilitzar políticament la figura d'Adolfo Suárez i més amb un discurs bastant mediocre , va venir a comparar-se amb la valentia de Suárez per haver mirat els problemes de cara, que era un retret a Rajoy per no fer-ho segons ell ... Oportunisme, aprofitar el mort, mediocritat política. Suárez va treballar per la concòrdia i per la reconciliació, i tu i treballes per la divisió. A Adolfo Suárez li han posat el nom de l'aeroport de Barajas, a Artur Mas no li posaran ni el d'una parada de taxis " .
 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#67
Maria fletxa Torelló
28 de març de 2014, 12.10 h

Sr. Herrera, si és que es mereix que li diem senyor, fa pena, fa fàstic i ha fet un grapat més d'independentistes!!

Visca Catalunya LLIURE!!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#66
fggfsdgsd fletxa dfasdasas
26 de març de 2014, 19.22 h

Senyor Carlos Herrera m'agradaria que escrigués un protocol de conducta, que hom pogués seguir per a poder esdevenir del seu agrat.
Si la senyora Anna Simó passa de Suarez és " una cretina amb carnet" i l’ha acusat de ser desagradable expressament per tal que “diguem que són cretins i després puguin dir que els odiem perquè son catalans" i ha qualificar Simó de “tipa perfectament menyspreable".
Però però si pel contrari el senyor Mas en fa un elogi i s'hi pretén comparar e... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#65
26 de març de 2014, 16.34 h

Per què li dieu 'periodista'?


Valora aquest comentari:   votar positiu 26   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#64
26 de març de 2014, 13.43 h

"Pues, anda que tú, Carlitos!!!!!!"

Ja ho diu el refrany català: Sempre et veuràs emmascarat per una paella.

"Tú y los que piensan como tú deberíais recordar cómo lo pusisteis por legalizar al partido comunista. Si no lo fusilásteis en aquél momento fue por que el rey estaba por medio, que si no.......!"


Valora aquest comentari:   votar positiu 19   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#63
26 de març de 2014, 13.20 h

Desde la Resistencia queremos felicitar a la ANC por el espectacular crecimiento en el número de afiliados y simpatizantes.
Creemos que no es producto de la casualidad,sino que es el resultado de un proceso amplio y tenaz de información y cercanía con el pueblo catalán lo que ha dado lugar a estas cifras tan satisfactorias y estimulantes para todos los que lucháis desde esa organización tan estimada por todos los que luchamos por las libertades y por la liberación de las naciones ocupada... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#62
Isabel fletxa Bcn
26 de març de 2014, 12.51 h

No cal insultar als andaluços, que facin el que vulguin amb les seves tradicions, altra cosa és que tinguem que pagar les seves subvencions. Que ells decideixin el seu futur de la mateixa manera que voelm fer nosaltres. Tots els pobles tenim dret a ser lliures i defensar com volem cviure i quina societat volem sempre que no sigui meynspreant o maltractant a cap altre poble.


Valora aquest comentari:   votar positiu 21   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#61
26 de març de 2014, 12.43 h

VEO QUE SE HA QUITADO EL BIGOTILLO FACHA,PERO SIGUE SIENDO UN FASCISTA DE TOMO Y LOMO, VETE AL CARAJETE ,HERRERITA, VETE A OPINAR A ANDALUCIA LA VAGA,QUE ES EL SEMILLERO DE ESPAÑA,PORQUE ALLÍ NACE LA VAGANCIA,LA FLOJERA,EL VICIO, LA PUTERÍA, LA HOLGAZANERÍA MÁS VIL Y CANALLA,LAS DROGAS,EL ALCOHOL,LAS PUTAS,TIENEN ALLÍ SU CUARTEL GENERAL, VAYA TIERRA DE VAGANCIA Y DEGENERACIÓN,...TRABAJAD,AUNQUE SEA POCO, SO VAGOS, QUE VIVIS DEL CUENTO Y DE LAS AYUDAS DE CATALUNYA ,EUSKALHERRIA,ETC. !!1 ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#60
JOAN fletxa Catalunya
26 de març de 2014, 12.39 h

A este tipejo se lo quería cargar la eta no? ahora lo entiendo!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#59
26 de març de 2014, 12.38 h

#57 TIENES MUCHA RAZON, ISABEL, PERO COMO TÚ SABES, SI SUELTAN CATALUNYA ,Y GALIZA,Y EUSKALHERRIA,POR EJEMPLO, ESPAÑA NO TIENE FUTURO NINGUNO,SERÍA COMO HAITÍ, O ETIOPIA, UN PAIS TOTALMENTE TERCERMUNDISTA,POR ESO SE AGARRAN A UN CLAVO ARDIENDO PARA MANTENER ESTOS TERRITORIOS,AUNQUE ODIEN PROFUNDAMENTE A SUS HABITANTES,... PARA ELLOS, LOS HABITANTES DE ESTOS TERRITORIOS OCUPADOS, NO SON MÁS QUE FUERZA DE TRABAJO,MÁQUINAS PARA OBTENER DINERO, Y GENTE QUE LES PUEDA VOTAR, POR ESO ESTOY TOTA... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#58
26 de març de 2014, 12.32 h

Comunicado de la Resistencia : a los españoles: desde la Resistencia al invasor español,luchamo s por el reconocimiento del derecho a decidir de todos los pueblos que han pensado en su INDEPENDENCIA,q ue quieren ser libres,que no se sienten españoles,que quieren tener un futuro independiente y sin coacciones por parte del fascismo español del psoe y pp,upyd,etc iNSTAMOS a los que se consideran españoles,a permitir,a tolerar,con mente abierta,que por fin,los pueblos puedan decidir sobre su ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.