directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 00:26 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Neofranquistes i obscurs, la imatge d' Homs de #ManosSucias

Les demandes del sindicat Manos Límpias, la incoherència de la fiscalia amb la consulta i el retret de Miquel Roca a Margallo, a la roda de premsa posterior a l'executiu

Comentaris 11  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

Francesc Homs, ha definit aquest dimarts Manos Limpias com un "sindicat de neofranquistes que destaca per una trajectòria ombrívola". Això li ha servit per no entrar a valorar la petició del sindicat perquè s'il·legalitzi l'ANC. D'altra banda, Homs a valorat la decisió del TSJC de no admetre a tràmit la querella que Manos Limpia també va presentar contra el president de la Generalitat, i ha constatat que la Constitució "no persegueix cap idea a excepció feta que sigui defensada amb ús de la força o de la violència". El conseller també ha posat posat en evidència la contradicció de la Fiscalia sobre la consulta i assegura  que “seria bo que tots poguéssim tenir clar que aquesta actua amb independència”
 

Comparteix
   


Etiquetes
El conseller ha aclarit que el retret de Miquel Roca criticant la instrumentalització política d’Adolfo Suarez anava dirigit al ministre Margallo, com va assegurar el mateix Miquel Roca a emissora de ràdio, malgrat que molts mitjans van voler interpretat les paraules  de  Roca com un retret al president Mas.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#11
29 de juliol de 2014, 12.11 h

otras veces, me gusta irme después de comer a los bares de los pueblos y ciudades que visito, siempre que vengo de vacaciones o fin de semana, o escapadas a cataluña, y me gusta mucho entrar en sus bares y tirarme pedos disimuladamente, y pongo aquello de grana y oro, luego me quito a un lado, o me pongo a jugar en las tragaperras, que claro está, se encuentran en el otro extremo de donde yo estaba y me peí. Hay que ver la cara de los butifarras cuando me peo en su puta cara, pedos silencio... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
KJLKLHJKL fletxa HJGJJHH
26 de març de 2014, 18.56 h

la Constitució "no persegueix cap idea a excepció feta que sigui defensada amb ús de la força o de la violència". -----------------------------------> PERÒ TAMPOC PERMET CAP IDEA QUE NO LI AGRADI. I SI HI CAP DINS CERTA INTERPRETACIÓ JA S'ENCARREGA EL GOVERN I EL PARLAMENT DE LEGISLAR PER A QUE NO SIGUI POSSIBLE I DESPRÉS REAFIRMAR LA IMPOSSIBILITAT.
ES A DIR "LA CONSTITUCIÓN" VA DE "GUAI" PERÒ NO SIGNIFICA RES, NOMÉS ALLÒ QUE LA MAJORIA PARLAMENTARIA ESPANYOLA VOL. NO PERSERVA LLEI... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Isabel fletxa Bcn
26 de març de 2014, 14.27 h

A vilaweb ja surt qui son els de manos, tenen un premi de la Fundació Francisco Franco. I quina mania de mentir l'ANC NO TE CAP SUBVENCIÓ, clar que gràcies a tantes mentides, estem aumentant els socis que pagen cuota.
A Catalunya estem acostumants a pagar sempre, jo pago a l'ANC i a Omnium i pagaré a on calgui per marxar d'Espanya. Quin tip!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
26 de març de 2014, 14.19 h

#7

de sus afiliados.

No recibe subvenciones de NINGUN gobierno a diferencia de Omnium,ANC,etc. etc. que sin subvenciones moriria porque os cuesta mucho soltar las pelas. . . . . .


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 14
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Isabel fletxa Bcn
26 de març de 2014, 09.05 h

De que viuen els de Manos Sucias, podriem començar a veure qui son ique els paga i ja quedaria tot clar, encara que ja ho sabem, tindriem que fer-ho públic per evidenciar-los. Ells menteixen dient que l'ANC tenim subvencionsm, quan no és veritat i segur que ells si que en tenen. Es molt tipic d'aquesta gentusa acusar-te del que son i fan ells.


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
En Capablanca fletxa Serra de l´Obac
25 de març de 2014, 19.55 h

A Catalunya no s´ho creu ningú que en Roca volia corregir en Mas, doncs era molt evident que després del que va dir en Margalló, li fotessin canya.
Aquesta setmana tenim nou sainet de Mano Pulite marca hispànica. ANC, Òmnium, CCN, ... i potser ERC, CDC, CUP ... i més tard Catalunya Ràdio, TV3, RAC1, etc etc etc. Poca feina aquests del "sindicato del crimen", com es nota que viuen de rendes; de les que ens foten a nosaltres.


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
25 de març de 2014, 19.45 h

#4 NECRÒFIL!! PERVERTIT!! TU TENS BONYS AL CUL I POCA COSA MÉS NECROFIL!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
25 de març de 2014, 19.30 h

#1

NO TENEIS LO QUE HAY QUE TENER


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 28
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
25 de març de 2014, 17.57 h

Tot l'estat espanyol és neofranquista, tant la que es considera dreta i en realitat és extrema dreta, com la que es considera esquerra socialista i en realitat és centre-dreta. Només Izquierda Unida se salva del neofranquisma tot i haver conservat algun petit vici franquista.


Valora aquest comentari:   votar positiu 21   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
25 de març de 2014, 17.55 h

MANOS LIMPIAS...?... FEIXISTES PARAMILITARS. SISPLAU, ABANS RENTEUVOS-LES AMB LLEIXIU PUR I UNA VEGADA NETES PARLEU DESPRÉS DE DEMANAR PERMIS !!!! VISCA CATALUNYA LLIURE DE GENT COM VOSALTRES.


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.