directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 06:35 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Mas i Navarro dinen junts al Palau de la Generalitat per parlar de llei electoral, transparència i BCN World

El president i el líder del PSC es troben per parlar dels grans temes que estan negociant però no tanquen cap acord

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

Barcelona (ACN).- El president de la Generalitat, Artur Mas, i el primer secretari del PSC, Pere Navarro, han dinant junts aquest dijous al Palau per mantenir una reunió i tractar els que han considerat els grans temes que Govern i socialistes estan negociant. La futura llei electoral, el projecte de BCN World, la situació política general i el debat nacional, i la llei de transparència han centrat la conversa que han mantingut Mas i Navarro durant el dinar. Tot i que les dues parts han qualificat de cordial i amable la trobada, de la reunió no s'ha pogut derivar cap acord concret vinculat a les qüestions de les que han parlat. Una reunió, doncs, de contacte ordinari entre el president i el líder socialista.

Comparteix
   


Etiquetes
El PSC busca oxigen...

El primer secretari del PSC feia mesos que es queixava públicament que el president de la Generalitat no parlava amb ell. Segons ha pogut saber l'ACN, aquest dijous la petició de Pere Navarro s'ha fet realitat. Un dinar celebrat al Palau de la Generalitat ha servit de marc perquè s'hagin pogut reunir i tractar aquells temes en que CiU, el Govern i el PSC podrien arribar a acords i pactes. 

La llei electoral, que sembla encallada per manca de consens polític, ha estat una de les qüestions sobre la taula. BCN World també ha centrat part de la conversa, i tots dos han coincidit en la conveniència que el projecte tiri endavant i que socialistes i nacionalistes puguin acordar les condicions més òptimes. La llei de transparència i les mesures engegades fins ara pel Govern en aquesta matèria també han estat comentades per Mas i Navarro. Tot i que tots dos han mostrat predisposició al pacte i s'han compromès a facilitar el diàleg entre les dues parts per aquests temes, el president i el socialista no han entrat al detall de les negociacions i no han tancat cap acord concret durant el dinar. 

Com era d'esperar, la situació política general a Catalunya i el debat nacional han ocupat la resta de la trobada. Coneguda per tothom és la posició respecte de la consulta que tenen el president i el primer secretari del PSC, i la conversa no ha fet més que tornar a posar les cartes sobre la taula. Amb tot, els socialistes s'han mostrat satisfets per poder mantenir amb Mas el contacte que Navarro reclamava insistentment. 
Principio del formulario
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
28 de març de 2014, 09.59 h

-no fan cap acord, no arriben a cap acord. No 'tanquen'


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Angel fletxa Castellbisbal
28 de març de 2014, 08.23 h

De tot això l'important és que el Sr. Mas ja sap amb qui a de parlar per comprar voluntats.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
En Capablanca fletxa Serra de l´Obac
27 de març de 2014, 19.04 h

El PSOE s´arremanga per pactar allà on hi ha "pasta", BCN-World; això de tenir un deute de més de 12.000.000 € al compte del partit, fa molt de mal.

PS : Principio del formulario. Què és això al final de l´article? Ara resultarà que el Directe usa programari en espanyol?


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
B.Urleta fletxa CATALUNYA SERÀ EL QUE VULGUIN SER ELS CATALANS, I NO PAS EL QUE VULGUIN ELS EXTREMENYS I MADRILENYS, ETC . . .
27 de març de 2014, 18.46 h





President Mas, no perdeu el temps: parlar amb el Navarro no serveix de gaire res, ell no pot comprometre's a res si abans no ho consulta al seu amo i senyor Rubalcaba. Guanyarieu temps parlant directament amb el Rubalcaba, és clar que potser millor seguir respectant la ficció de que l'actual PSC és un partit amb certa independència i certa DIGNITAT.





Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.