directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 19:13 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El Suprem reobre el cas dels vestits i Francisco Camps haurà de respondre davant la justícia

La Justícia valenciana havia arxivat la causa amb els vot decisiu del magistrat Juan Luis de la Rúa, amic personal de Camps

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El Tribunal Suprem espanyol no ha acceptat l'arxivament de la causa contra Francisco Camps que va ordenar el Tribunal Superior de Justícia valencià, l'ha tornat a imputar i tot sembla indicar que en qüestió de dies s'obrirà el judici oral contra el president valencià per haver acceptat regals de les empreses afectades pel cas Gürtel. Amb la seva decisió, el Suprem torna a imputar Camps i retorna la causa a València, on s'espera que s'obri el judici oral i el president hagi de comparèixer davant els tribunals. De fer-ho, seria el primer president valencià assegut a la banqueta dels acusats. Malgrat tot, des del PP asseguren que Camps no dimitirà. 'No passarà absolutament res', advertia el portaveu popular a les Corts, Rafael Blasco.
francisco camps, pp, valència, país valencià
Comparteix
   


Etiquetes
Tal com explica El País, amb la seva resolució, la sala Penal del Suprem espanyol rebutja l'auto que arxivava el cas i salvava el president valencià. En aquella ocasió Camps va aconseguir sobreviure judicialment gràcies al vot de favor del president del TSJCV, Juan Luis de la Rúa, de qui Camps havia assegurat en alguna ocasió que és 'més que un amic'.

Malgrat tot, la nova imputació de Camps podria no acabar amb la carrera política del president valencià, ja que continua tenint el suport de la ciutadania del País Valencià. Fins i tot el líder estatal del PP, Mariano Rajoy, va insistir que la reobertura del cas que es confirma avui no comportarà que Camps renunciï al seu càrrec.

L'auto que ara revoca el Tribunal Suprem espanyol deixava clar que Camps i la resta d'imputats havien acceptat regals de les empreses del Cas Gürtel, que van arribar a facturar a la Generalitat valenciana més de 7 milions d'euros.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.