directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 08:29 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Forcadell és la més votada a les eleccions de l'ANC amb el 100% escrutat

Segons els resultats provisionals, els candidats que actualment formaven la direcció de l'entitat han aconseguit el suport per continuar

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

6.501 membres de ple dret de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) han votat a les eleccions del Secretariat Nacional (SN) de l’entitat, segons els resultats provisionals obtinguts amb quasi el 100% de recompte fet. Els comicis haurien comptat amb una participació del 21’6% tenint en compte que són 30.000 les persones que tenien dret a vot a les eleccions. Els resultats provisionals determinen que l’actual presidenta de l’ANC, Carme Forcadell, hauria estat la més votada amb 6.072 vots; seguida de Ferran Civit, amb 4.252 vots; i de l’actual vicepresident, Jaume Marfany, amb 4.213 vots. Els segueixen Ignasi Termes amb 3.920 vots; Rosa Alentorn amb 3.782 vots; Irene Martín amb 3420 vots, Josep Albertí amb 3329 vots; Jordi Martínez amb 3290 vots; Jaume Terribas amb 3.111 vots; i Ricard Gené amb 3.077 vots. 

Comparteix
   


Etiquetes
Els 25 candidats de representació nacional més votats seran els que passaran a formar part del Secretariat [Adjuntem llistat amb els resultats provisionals]. En aquest  enllaç podeu consultar els resultats provisionals de tots els candidats, tant de representació nacional com territorial

El Secretariat Nacional de l'ANC estarà format per 75 membres, 25 dels quals sorgiran d'entre els candidats de representació nacional i 50 d'entre els candidats de representació territorial. El Secretariat que surti escollit serà l'encarregat de portar a terme el Full de Ruta que van aprovar els membres de l'entitat a l'Assemblea General Ordinària del passat 5 d'abril a Tarragona.
Per a la jornada electoral d'aquest dissabte s'han establert un total de 190 seus electorals que han estat obertes de deu del matí fins a les dues de la tarda.

Segons ha informat l'ANC, la normalitat ha marcat aquests comicis, on el degoteig de persones que han anat a votar ha estat "constant". Hi podien participar els membres de ple dret que s'havien adscrit a l'ANC fins el passat 5 d'abril. La Junta Electoral proclamarà els resultats definitius el pròxim dimarts 13 de maig.

Serà el dissabte 17 de maig quan es constitueixi i presenti formalment el nou Secretariat Nacional, en un plenari en què s'escolliran els càrrecs orgànics de l'entitat, com la presidència, vicepresidència, tresoreria o la secretaria.
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
12 de maig de 2014, 09.37 h


#6 Tu sí que ets una pantomima de persona. Encara és hora que et llegeixi un sol escrit assenyat i intel.ligent. Només saps insultar i afirmar tonteries sense cap demostració. Catalunya no només és nacionalista, sinó sobiranista i separatista, i per això us fa por als podrits espanyolistes deixar-nos votar democràticament. Hipocresia i falsedat, això és el que sou.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
11 de maig de 2014, 22.21 h


"Yo me lo guiso, Yo me lo como", quina pantomima d'eleccions, és com el preludi del dia 9 de Novembre, si s'arriba a realizar, que només votaran els nazional-separatistes que organitzen tot l'embull.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 13
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
11 de maig de 2014, 16.06 h

EL AMO DEL DIRECTE, EL ASALTAPISCINAS PUIG, CONDENADO POR EL TRIBUNAL SUPREMO POR LLAMAR NAZI (no a si mismo que seria lo lógico) SINO A AIR BERLIN.
El ex diputado de ERC tendrá que pagar 30.000 euros a la compañía aérea, cuyo logotipo asimiló a la esvástica, por "una intromisión ilegítima al honor y a la imagen de la empresa" alemana, "un país donde existe una especial.
La Sala de lo Civil del Tribunal Supremo ha ratificado la condena contra el ex diputado de ERC Joan Puig por haber... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
11 de maig de 2014, 14.20 h

http://www.youtube.com/watch?v=LxL04cOxuoU

http://clistenes.files.wordpress.com/2010/04/sacro-imperio-romano-germano1.jpg
http://www.elblogdesociales.com/wp-content/uploads/2010/07/europa1000.jpg


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Synera fletxa Barcelona
11 de maig de 2014, 13.07 h

BUEN PREMIO. Y CASTIGO PARA LAS MANOS SUCIAS


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Estoy Sumado fletxa Mensajes Para Los Restados
11 de maig de 2014, 12.52 h

Creo que no se corresponde la última gran filiación de la ANC con el nivel de voto conseguido, (10%) para conformar la dirección de la entidad.
La ciudadanía sabe lo que quiere y con quien lo quiere, pero el nivel de implicación debe ser mayor, pues no podemos dejar en manos de los otros, aquello que nosotros mismos pretendemos.
El resultado es claro y conciso, para que el mismo grupo que ha llevado hacia adelante los últimos tres años la entidad, siga en la dirección de la misma.
Creo... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
11 de maig de 2014, 09.47 h

Felicitats per la feina ben feta.


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.