directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 09:50 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

L'Acampada Jove amplia el cartell

Pirats Sound Sistema, La Raíz, la Gossa Sorda, Itaca Band, Pepet i Marieta i Juantxo Skalari completen un cartell de luxe per la dinovena edició del festival independentista de referència dels Països Catalans

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

Si el cartell de l’Acampada Jove 2014 ja prometia amb Txarango, Els Amics de les Arts, Els Pets, Talco, Oques Grasses, Aspencat, Brams, Cybee, Ebri Knight, Green Valley, Bonobos i Kaoba, aquest migdia el cartell del festival que organitzen les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya - JERC ha fet un salt més i ha afegit sis bandes: Pirat's Sound Sistema, La Gossa Sorda, La Raiz, Juantxo Skalari, Itaca Band i Pepet i Marieta.

Cartell de l'Acampada Jove 2014
Cartell de l'Acampada Jove 2014
© Acampada Jove


Acampada Jove
Aquest migdia s'ha presentant al CAT el cartell de l'Acampada Jove, acompanyats de l'Alguer Miquel de Txarango i Dani Elegret de Els Amics de les Arts
© Acampada Jove


La Gossa Sorda
La Gossa sorda torna a l'Acampada Jove 2014, foto del seu últim concert al festival independentista de les JERC


Itaca Band
Itaca Band novetat a l'Acampada Jove 2014


Amics de les Arts, Acampada Jove
Concert de Els Amics de les Arts a l'Acampada Jove 2012

Comparteix
   


Etiquetes

El festival polític i musical més important dels Països Catalans, l’Acampada Jove, ha donat a conèixer sis grups més que s’afegeixen al cartell del festival de les JERC. A la roda de premsa de presentació del cartell s'han presentat les novetats del festival per aquesta dinovena edició de la mà del director del festival, Gerard Gómez del Moral i el president de l’Associació Acampada Jove, Àlex Daudén, que han estat acompanyats per l’Alguer Miquel de Txarango i en Dani Elegret de Els Amics de les Arts.

En una roda de premsa al Centre Artesà Tradicionarius de Gràcia, a Barcelona, l’organització de l’Acampada Jove ha fet públic el cartell principal del festival que compta amb noms que retornen a l’Acampada com la Gossa Sorda que presentarà l’àlbum que té previst estrenar a finals de juny a la seva terra natal, Juantxo Skalari & la Rude Band que després de fer vibrar l’Acampada Jove a Arbúcies i Sant Celoni amb Skalariak tocarà per primer cop a Montblanc, o els ebrencs Pepet i Marieta que després d’uns anys tornaran a l’Acampada. Així mateix, també s’estrenaran diferents grups, com els valencians La Raíz, que portaran el seu Jilguero Tour a la capital de la Conca de Barberà, el trio de Sants Pira’ts Sound Sistema que faran ressonar la seva música plena de lluita i compromís, o Itaca Band, que havia participat ja fa anys al concurs de grups novells Música Jove.
 
Aquests sis grups s’afegeixen als dotze anunciats durant el mes d’abril i maig entre els que podem trobar Els Amics de les Arts, Txarango, Talco, Aspencat,  Els Pets, Brams, Oques Grasses, Green Valley, Ebri Knight, Cybee, Bonobos i Kaoba. L’organització, però, ha anunciat que guarda algues sorpreses que farà públiques durant els propers dies.
 
Així mateix, aquest matí també s’han fet públics els espais del festival que comptarà amb la tradicional zona d’Acampada –espai Països Catalans-, l’escenari principal –espai Independència- i continua l’aposta de l’any passat per un segon escenari al recinte –Carpa Tio Canya-. La sempre complicitat entre l’Acampada i el municipi permetrà que un any més seguim gaudint de l’escenari de la plaça Major de Montblanc –espai la Plaça-, l’espai Socialisme situat a la piscina municipal i l’espai Llibertat, on es celebren les xerrades i debats polítics organitzats pel festival.
 
El director del festival, Gerard Gómez del Moral, ha destacat l’aposta de l’Acampada per grups emergents, combinats amb grups ja ben consolidats del panorama català. Per la altra banda, l’Alguer Miquel ha destacat  que "estem molt feliços de repetir una vegada més a l'Acampada, sempre heu confiat en nosaltres" i ha posat en valor el component polític de l’Acampada Jove "Des de l'esquerra independentista amb l'Acampada Jove heu aconseguit trencar molts motlles" i l’aposta del festival per grups que miren diferent a la resta "El fet de programar grups que miren les coses una mica diferent i els anys que porteu resistint, és brutal".
 
Per la seva banda, Dani Elegret ha destacat el record que tenen del seu primer pas per l’Acampada, “Tenim un magnífic record de fa 2 anys, la resposta de la gent va ser boníssima!" i ha destacat la capacitat que té l’Acampada Jove, de gestionar-se en base al mig miler de voluntaris que la fan possible i autogestionada “L' Acampada Jove és el festival amb més voluntaris que hi ha, i això és un valor afegit fantàstic".
 
L’Acampada Jove es celebrarà a la vila de Montblanc (Conca de Barberà) els propers 17, 18 i 19 de juliol i les entrades ja es poden comprar a la pàgina web del festival per 42 euros.
 

L’Acampada Jove

L’Acampada és el principal festival político-musical dels Països Catalans, que organitzen les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya - JERC des de l’any 1996 amb la col•laboració voluntària de la seva militància. Aquest any arriba a la dinovena edició, cosa que indica que l'Acampada Jove és un dels projectes més sòlids de la música del nostre país. Després de nou anys a Arbúcies i quatre a Sant Celoni, aquest any la festa es consolida a la vila de Montblanc amb la sisena edició consecutiva, que convertirà la capital de la Conca de Barberà en el punt de trobada del jovent independentista d’arreu dels Països Catans.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
PereelDigne fletxa Granollers
28 de maig de 2014, 13.24 h

L’Acampada és el principal festival político-musical dels Països Catalans, que organitzen les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya - JERC des de l’any 1996 amb la col·laboració voluntària de la seva militància. Aquest any arriba a la dinovena edició, cosa que indica que l'Acampada Jove és un dels projectes més sòlids de la música del nostre país. Després de nou anys a Arbúcies i quatre a Sant Celoni, aquest any la festa es consolida a la vila de Montblanc amb la si... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Synera fletxa Barcelona
28 de maig de 2014, 08.18 h

Aquí teniu la partitura:


DUI. DUI. DUI. DUI. DUI. DUI, DIU i DIU
ALS USA ELS HI HA ANAT MOLT BÉ

FETS:

I) Dictamen de la Cort Internacional de Justícia de 22 de juliol de 2010:

- Declarem que no hi ha cap norma en el dret internacional que prohibeixi o estigui en contra de les declaracions unilaterals d’independència

- Declarem que quan hi ha una contradicció entre la legalitat constitucional d’un estat i la voluntat democràtica d’un poble part d’aquest estat, preval sempre ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
27 de maig de 2014, 16.21 h

http://www.youtube.com/watch?v=LxL04cOxuoU

http://clistenes.files.wordpress.com/2010/04/sacro-imperio-romano-germano1.jpg
http://www.elblogdesociales.com/wp-content/uploads/2010/07/europa1000.jpg


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
27 de maig de 2014, 15.48 h


¿La Feria d´Abril de los perroflautas?


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Nil fletxa BCN
27 de maig de 2014, 15.43 h

Aquest any aquesta acampada pinta molt bé. 9-N SI-SI


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Synera fletxa Barcelona
27 de maig de 2014, 15.25 h

Això és com una espècie de Woodstock però clàssica?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.