directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 16:46 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Vaga de fam al País Valencià en solidaritat a la @vagadefam de Jaume Sastre

El docent Jaume Satre fa 22 dies que fa vaga de fam, avui entitats, sindicats i partits del país Valencià protesten per les contínues agressions a l'ensenyament públic i a la llengua dels governs del PP Balear i Valencià

Comentaris 8  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

València (ACN).- Representants d'entitats, sindicats i partit polítics de l'esquerra al País Valencià han iniciat aquest divendres a les 10:00 hores una vaga de fam de 24 hores en solidaritat amb l'acció que està duent a terme el docent balear Jaume Sastre, en vaga de fam des de fa tres setmanes en protesta contra la política educativa del govern de José Ramón Bauzà. L'acció se realitza al centre Octubre de València com a denúncia a les contínues agressions a l'ensenyament públic i a la nostra llengua tant del govern balear com del valencià i per reclamar diàleg i consens. Durant la compareixença pública, el secretari general d'Acció Cultural del País Valencià (ACPV), Toni Gisbert, ha dit que l'acció de Jaume Sastre és "un gest inaudit d'una persona que ha hagut de prendre una mesura extrema". Gisbert ha remarcat que "l'únic que demana és diàleg" i que és una reclamació "que en una democràcia no hauria d'existir". 

Comparteix
   

El coordinador d'ACPV ha assenyalat que l'acció de la vaga de fam de 24 hores és un gest en solidaritat amb Jaume Sastre però també de "denúncia de la política del govern balear del president Bauzà, d'atac contra l'ensenyament els serveis públics. la llengua i la cultura".
Així mateix, Gisbert ha afegit que també es tracta d'una denúncia de la situació valenciana amb unes polítiques "igualment agressives amb l'ensenyament, amb els serveis públics, la llengua i la cultura".

"Estem aquí reclamant el mateix quer reclama Jaume Sastre, simplement diàleg", ha explicat el coordinador d'ACPV, que ha convidat a reflexionar sobre "el que està fallant en la democràcia valenciana i amb les majories absolutes quan per sistema s'ataca el diàleg".

Gisbert ha assenyalat que s'ha arribat "a tal punt de degradació política que cal posar-se en vaga de fam per demanar parlar als governs del PP, els partits, entitats i sindicats que tenim una certa representativitat".

La portaveu de la confederació d'associacions de pares i mares Gonçal Anaya, Rosa Giménez, ha llençat igualment la reflexió el perquè Jaume Sastre ha arribat a la vaga de fam per reclamar diàleg en favor de l'ensenyament en la nostra llengua. Giménez ha instat als governs valencià i balear a "mirarcom legislen per tal de garantir el que els pares i mares i els mestres volem per a l'educació dels xiquets i xiquetes, que són el futur".
La vaga de fam solidària s'ha iniciat les 10:00 hores d'aquest divendres i finalitzarà a les 10:00 hores de dissabte 31 de maig. Representants d'Acció Cultural del País Valencià, Ca Revolta, Associació d''Escriptors en Llengua Catalana, Escola Valenciana, la confederació Gonçal Anaya, la Plataforma pel Dret a Decidir, dels partits Compromís, Esquerra Unida del País Valencià, els Joves d'Esquerra Unida del País Valencià, el PSAN, el MDT, les CUP d'Almàssera i València així com els sindicats Intersindical Valenciana i la CGT formen part d'aquesta acció solidària.


22è dia de la @vagadefam de Jaume Sastre

“La vaga de fam continua i continuarà amb l'objectiu de reclamar al president Bauzá el reinici de les negociacions amb els comitès de vaga i sobre els 10 punts de la taula reivindicativa. El contacte amb el metge és constant. Dissabte me faran una nova analítica. La lluita segueix, no m'he marcat terminis i reiter una vegada més que la persona que pot aturar aquesta vaga de fam és el president José Ramón Bauzá. Cada dia que passa és molt important. A nivell internacional, el ressò de la lluita dels docents de Balears s'està escampant arreu del món. Pel que fa a l'estat espanyol, el tema de la vaga va arribar al congrés de Madrid i això no ha fet més que començar ja que hi haurà noves iniciatives i a tots els nivells. I pel que fa a Balears, Catalunya i el País Valencià, les accions i preses de posicionament augmenten sense aturall i estan en marxa múltiples gestions que culminaran els propers dies i la pròxima setmana”, són les paraules colpidores de Jaume Sastre d’aquest divendres.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#8
2 de juny de 2014, 15.19 h

VAGUES DE FAM DE jAUME SASTRE A MALLORCA, ARA AL PAÍS VALENCIÀ, NOMÉS PODEM DONAR-LOS TOT EL SUPORT, I TROBAR-NOS A LA MANIFESTACIÓ DEL 14 DE JUNY "SOM ESCOLA"


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
dhfölKHDFAHDSLFHlsdhflJHDSFÖkhsdfölkDÖFJ fletxa dkfjhsadlfjkhaldkjfhalsdjkhflaksdhflaksdhflaksdhflaksjdhfl
1 de juny de 2014, 00.44 h

#6 plasta


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
31 de maig de 2014, 12.38 h

Un casteller de Barcelona, l'únic pres preventiu per Can Vies.

Aquest divendres al vespre han quedat en llibertat 26 dels 27 detinguts per les protestes que ha ocasionat el desallotjament de Can Vies. Tots excepte una de les persones que van quedar detingudes, que ha quedat en presó preventiva. Es tracta d'en Sergi, un jove de 30 anys que, segons ha informat el periodista Bertran Cazorla al seu compte de Twitter, és veí de Sants, auxiliar d'infermeria i membre dels Castellers de Barcelona.... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Chimo Poblet fletxa Castallón de la Plana
31 de maig de 2014, 11.56 h

Tot el meu soport perque la vaga de fam dure deu anys i estiguen ven calladets i no donguen per el cul més. I si marxen a Catalunya millor, així també aprofitem i deixem neta la nostra regió. Que vaja eixint merda, que no la volem a València. En altres llocs n'estarà millor i els hi agrada la merda.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
31 de maig de 2014, 10.45 h

TOT EL MEU SUPORT A EN JAUME SASTRE!!!!!!!!!!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
30 de maig de 2014, 16.36 h

http://www.youtube.com/watch?v=LxL04cOxuoU

http://clistenes.files.wordpress.com/2010/04/sacro-imperio-romano-germano1.jpg
http://www.elblogdesociales.com/wp-content/uploads/2010/07/europa1000.jpg


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
30 de maig de 2014, 15.56 h

Falta la foto del Jaimito para verificar si sus michelines se han reducido algo o esto sera el tongo que nos pensamos que es.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Synera fletxa Barcelona
30 de maig de 2014, 14.58 h

PRIMER VA SER EL PSOE. ARA HO REMATA EL PP. S'ESTAN CARREGANT L'ESTAT PER DEFENSAR LA FINCA PARTICULAR DELS QUATRE FUNCIONARIS DE MADRIZ. ESPSNYA ÉS UN OPI ADMINISTRAT EN FORMA DE NACIONALISME FANÀTIC PER A GENT POC CULTIVADA. ENNO RESPON A RES MÉS QUE AIXÒ. COM QUE SEL'S HI ESCAPA TOT DE LES MANS CANTEN EL CANT DEL CIGNYE ABANS DE MORIR. MOREN MATANT.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.